Esimin babannesi bana kaynanalik yapmaya calisiyor!

Soyledigi lafta ben bu kadar alinacak bir sey goremedim acikcasi. Hatta komik bile geldi bana. Bu kadar alinacaksaniz hic gorusmeyin. Kadinin huyu boyle 70inden sonra degismez. Aldirmamayi ogrenmelisiniz ya da hic gorusmemelisiniz

Ben yazacaktım sen yazdın

Daha geçen bir konuya yazdım Kv her gidişimizde hiç gelmiyorsunuz vs der

Oğlum bebekti kucağına alırdı gitmezdi hala da gitmez zira her şeyi zorla yaptırmak ister

Bu onun mizacı size değil herkese

Bu lafı neden kafaya takasınız ki

Bir kulağınızdan girip diğerinden çıksın

Kvnin kaynanası Kv ye kaynanalık öğretecek

oncelikle sunu bir kenara yazin yasa degil yasananlara saygi duyulur
ikincisi ben olsam net gorusmem...

Hic valla. Katmerli kaynanadir simdi bunlar. Kaynanalarin kaynanasi

Bende bir problem var herhalde bizdeki babaanne laf soyledikce guluyorum. Hic bunu dert edip konu acmak aklima bile gelmez

Kv bile kendi evini kocasını bırakıp gitmiş, çocukları bıkmışsa sen niye görüşmek zorundasın. Eşin gitsin görsün, gitmeyince zorluyomu kavgamı ediyo. 70 yaşındaki kadını değiştirmezsin

benim babannem de bana cok komik geliyor,
ama gelin falan olsa herhalde kafayi yer, zira aynen agzinin ayari yok,
bir de kufur eder

Kız sen benim halamın gelini misin yoksa onlarda aynı durumdalar.
Yaşlıya bişey söylesen tansiyonu çıkar bişey olur başına patlar. Bence eşine ve kayınvalidene söyle konuşmalarından rahatsız olduğunu o oradayken eşin görmeye gitsin sen gitme.

benim babannem de bana cok komik geliyor,
ama gelin falan olsa herhalde kafayi yer, zira aynen agzinin ayari yok,
bir de kufur eder
Aha ben gelinim iste. Esimin babaannesi. Guluyorum valla napayim kadin gelmis 95 yasina.

Allah aşkına kaç yaşındaki kadınla yarışa mı giriyorsunuz? Yarın öbür gün ölecek gidecek kadın, yazık günah hoşgörün.

Benim de yatalak babaannem vardı alzhemr hastası o aklıma geldi .. Altını ben alırdım Hep ben yıkar ben temzlerdim . Annemde hastaydı kaldıramıyor ilgilenemiyordu ..Babaanneme onca şey yapardım unime geç kalırdım yinede sabah tuvaletini temizler öyle giderdim . Ama gel gorki kendisi bana neler söylerdi, eve erkek aliyormusumda, onu azarliyormusumd aklına gelebilicek en kötü şeyleri pat diye söylerdi kimse de umursamazdı çünkü yaşlıydı evet babanne öyle der geçerdim veya güler geçerdim . K.bakma ama yaşlı yani eski toprak ve hasta ,asla ama asla kalbini kırmamıştım. Kötü birşey asla düşünmemiştim çünkü ne dedikelrini asla ama asla bilmiyorlar ben öyle düşünüyorum. Hakkımda helal olsun .şuan hayatta değil .

Kv niz muhattap olmazken sizin derdinize ne ..arada görüşün yeterli kimse size neden diye soramaz başta kv niz görüşmüyor size gelene kadar

Ayyyy benim eski erkek arkadaşımın babaannesi böyleydi Eski erkek arkadaşım 1,87 ben 1,63, S..... nerden buldun bu k.çı yere yakını demişti ilk görüşmemizde Ben de boyum kısa ama bir o kadar da yerin altında var Emine babaanne, şeytana bile pabucunu ters giydiririm merak etme demiştim Ayrıldığımızda baya sevinmiş

Konuşsun dursun üzerınıze bıle alınmayın.

+1

Kadın baya yaşlıymış. Bence siz görüşmeyin bu kadınla. Sizi böyle üzüyorsa gerek yok.
Ama kocanız görüşsün. Halini hatrını sorsun. O da sadece yaşından dolayı. Bana sorarsanız etrafa devamlı sataşan insanların birsüre sonra yalnız kalmaları kaçınılmaz oluyor. Ama bu kadın çok yaşlı o yüzden elinizi üstünden çekmeyin ama sürekli görüşmeyin.

Görüşmeyin sizde eşiniz gitsin görsün. Yaşlılar tamam ama bazıları gerçekten çok saygısız oluyorlar. Ben rahmetli ananemden babannemden birgun olsun kötü birşey duymadım. Ne kadar büyüğümüz de olsa saygısızlık yapana cevabı verıceksınız

kv bile görusmuyorsa sen neden görusuyorsun anlamıyorum..
yaşılar huysuz olur ..
gidiyorsan söylediği laflara gulup geçeceksin ..
yada kv gibi gitmeyeceksin..

Esimin hatri icin diyip durmussun da sen gitmeyince görüşmeyince sanki esinin hatrini saymamis mi olacaksin? Esinin annesi bile kadindan kaciyor sen ne diye gorusuyorsunki? Asıl esin senin hatrini sayiyorsa mutsuz olduğun ortamlara sokmasin gitsin görsün babanesini.
Esimizin annesi bitti babasi bitti bi babaneleri kalmisti ömrümüzü yemeyen.

ay ne kadar ayıp Allahım

hepimiz yaşlanacağız, umarım böyle kafalar gitmez hiç birimizde...

böyle çirkin bir karakterle veda etmek istemem bu yaşama

Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…