A ArzumCVK Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2019 25 10 3 40 12 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ArzumCVK #1 Eşimin babası halası vss eşimin anne tarafında da ikiz var benim ikiz doğurma ihtimalim yüzde kaç acaba böle bı durum yaşayan var mı arkadaşlar??
Eşimin babası halası vss eşimin anne tarafında da ikiz var benim ikiz doğurma ihtimalim yüzde kaç acaba böle bı durum yaşayan var mı arkadaşlar??
Homongolosus Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2016 283 87 48 12 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ArzumCVK #2 ArzumCVK .!.: Eşimin babası halası vss eşimin anne tarafında da ikiz var benim ikiz doğurma ihtimalim yüzde kaç acaba böle bı durum yaşayan var mı arkadaşlar?? Genişletmek için tıkla... Onemli olan anne genetigidir babada olmasi sadece ihtimalini artirir
ArzumCVK .!.: Eşimin babası halası vss eşimin anne tarafında da ikiz var benim ikiz doğurma ihtimalim yüzde kaç acaba böle bı durum yaşayan var mı arkadaşlar?? Genişletmek için tıkla... Onemli olan anne genetigidir babada olmasi sadece ihtimalini artirir
Z Zelzele Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 1.169 610 38 12 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ArzumCVK #3 İkiz anne soyundan gelir. Ya çift rahimli olanlarda yada bir ay içinde iki kez yumurtlayanlarda olur. Ama tek yumurta ikizleri babadan geliyor genelde.
İkiz anne soyundan gelir. Ya çift rahimli olanlarda yada bir ay içinde iki kez yumurtlayanlarda olur. Ama tek yumurta ikizleri babadan geliyor genelde.
A ArzumCVK Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2019 25 10 3 40 12 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ArzumCVK #4 Homongolosus .!.: Onemli olan anne genetigidir babada olmasi sadece ihtimalini artirir Genişletmek için tıkla... Eltimin babasinda ikiz olduğu için kaynımın da baba tarafında ikiz olduğu için tek yumurta ikizleri oldu
Homongolosus .!.: Onemli olan anne genetigidir babada olmasi sadece ihtimalini artirir Genişletmek için tıkla... Eltimin babasinda ikiz olduğu için kaynımın da baba tarafında ikiz olduğu için tek yumurta ikizleri oldu
Homongolosus Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2016 283 87 48 12 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ArzumCVK #5 ArzumCVK .!.: Eltimin babasinda ikiz olduğu için kaynımın da baba tarafında ikiz olduğu için tek yumurta ikizleri oldu Genişletmek için tıkla... Tek yumurta ikizligi tesaduf cift yumurta genetiktir
ArzumCVK .!.: Eltimin babasinda ikiz olduğu için kaynımın da baba tarafında ikiz olduğu için tek yumurta ikizleri oldu Genişletmek için tıkla... Tek yumurta ikizligi tesaduf cift yumurta genetiktir