Eşinizi istiyorsa gidin ne olacakki,elinize yapışmaz.Sonuçta baba onun babası,sorunlarda aile içi meseleler,kendileri karar verecek görüşüp görüşmemeye.Sırf bu yüzden neden evinizde sorunlar çıksın,yalnız bebeğinizi götürmeyin.Hastane ortamında çocukların işi yok.
eşim yufka yürekli, affetmez ona eminim ama acıyo haline işte...
eşime yaptıklarını kendisi anlatmadı bana hiç, ablaları annesi bahsetti zaman zaman...
gitsem evet elime yapışmaz,
ama ben istiyorum ki, gözümde bi itibarı yok, ona bi saygım yok, sevgim zaten yok, bunları bilsin...
bunlara layık olmadığını hissetmesini isiyorum...
Anlıyorum sizi fakat anne-baba sevgisi öyle tarifsiz bir duygudurki ne kadar kızsanızda atsan atılmaz satsan satılmaz bir durumdur.Eşinize sevginizden,saygınızdan dolayı gidin diyorum.Onu sevmek ve saygı göstermek zorunda değilsiniz tabi ama eşinizin hatırına bunu yapmalısınız.
Ölümde hiç bir şeye benzemez,belki eşiniz son görevimi yapayım vicdan azabı çekmeyim diyordur.
Benim size önerim gidin ve eşinizi mutlu edin,emin olun bu size de iyi gelecek :))
böyle bir tepki vermeye hakkınız yok diye düşünüyorum.
eşinizin babası, her şeyi eşiniz ve babası yaşamış, onlar tepkili olsa hadi neyse de sizinki ne alaka onu anlamadım.
Kesinlikle haklısınz gitmemekte . .
Gitmekle eşinizi rahatlatsanızda kendinizi sürekli suçlıcaksınız eminim . Bir insanın yaptıkları yanına kar kalmamalı. . Yıllar önce o adam ailesine çocuklarına çektirirken nasıl düşünmediyse hiçbirşeyi şimdide kimsenin onun yanına gidip gitmemesine kızmamalı. . Bazen çok gaddar olduğumu düşünüyorum . ama bu kişi benim babamda olsaydı ben yinede aynı tutumu sergilerdim. . kendimi geçiyorum benim anneme çektiren kişi benim gözümde bitmiştir. .
Sadece size bir faydası olmadığı için ona duyduğunuz kin garip geldi :26:
Kesinlikle haklısınz gitmemekte . .
Gitmekle eşinizi rahatlatsanızda kendinizi sürekli suçlıcaksınız eminim . Bir insanın yaptıkları yanına kar kalmamalı. . Yıllar önce o adam ailesine çocuklarına çektirirken nasıl düşünmediyse hiçbirşeyi şimdide kimsenin onun yanına gidip gitmemesine kızmamalı. . Bazen çok gaddar olduğumu düşünüyorum . ama bu kişi benim babamda olsaydı ben yinede aynı tutumu sergilerdim. . kendimi geçiyorum benim anneme çektiren kişi benim gözümde bitmiştir. .
Sadece size bir faydası olmadığı için ona duyduğunuz kin garip geldi :26:
ha şunu düşünürüm,
biz evlenirken hiç arayıp sormayan adam,
şimdi babayım moduna girdi...
kendisi evlenmek için kadınların üstüne ev alıoken ben bi yüzüğe gelin oldum... bunu da unutmam tabiki...
sorma ben hem uni genclerinin catismasina ve o yillarin karmasasina ve tabiiki
aile dramindaki o ajitasyonlara kapildigim icin izliyorum..
ayy dizilere karsi olan ben o saatlerde kendimi tv onunde buluyorum :)
ali kaptana kufur ederken, metenin sinirine ortak oluyorum
osmana aglayip caroline karsi kin besliyorum
aman allahim ben tam dizici oldum :)
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?