İşte bu yüzden erişimini tamamlamadan evlenmek yasak olmalı, kafasına vurup anlaşılmıyor çünkü.evlenmeden önce hiç böle deildi hersey süperdi içlerine girdikten sonra herseyi anladım konuşuorum eşimle sadece dediği haklısın ama gene aynı gene aynı
nasıl yönlendiriyor mesela?meraba ben eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğine eminim ama ailesinin bizim evimizi yönetmesinden eşimin babasının söylediği herşeyi yapmasından çok sıkıldım ve eşimden bu yüzden uzaklaşır oldum ne yapmalıyım
hyr ayrıyız ama heryerden yetebilioBirlikte mi yaşıyorsunuz, neden kabul ettiniz?
meraba ben eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğine eminim ama ailesinin bizim evimizi yönetmesinden eşimin babasının söylediği herşeyi yapmasından çok sıkıldım ve eşimden bu yüzden uzaklaşır oldum ne yapmalıyım
Eşin araya set koyacak.Koymazsa,sen eşine set koyacaksınmeraba ben eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğine eminim ama ailesinin bizim evimizi yönetmesinden eşimin babasının söylediği herşeyi yapmasından çok sıkıldım ve eşimden bu yüzden uzaklaşır oldum ne yapmalıyım
meraba ben eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğine eminim ama ailesinin bizim evimizi yönetmesinden eşimin babasının söylediği herşeyi yapmasından çok sıkıldım ve eşimden bu yüzden uzaklaşır oldum ne yapmalıyım
çok konuştum en son dün gece konuştum sadece tek cevap haklısın dün bi telefon eşimden babam dediki çocuklarımla birlikte yaylaya gidicekmişim orda kalcakmışım eşimde bana sormadan tamam demiş kapatmışEşinizle konuşarak çözmeyi denediniz mı? Ayrıca ne yaptırmaya çalışıyor?
boşasana bir kocanı bak noluyor,bir cinnete bakar.çok konuştum en son dün gece konuştum sadece tek cevap haklısın dün bi telefon eşimden babam dediki çocuklarımla birlikte yaylaya gidicekmişim orda kalcakmışım eşimde bana sormadan tamam demiş kapatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?