nefis işte benimki de bakmıyorum diyo ama hangi mankenin ciciği büyük küçük bilir uzun boylu kızlarınki küçük olurmuş bi voleybol maçında bizde de kavga çıkmıştı offf allah ıslah etsin hepsini :)sagol canım evet o bendım , esımde yakısıklıdır ve cogunlukla baktıgı kadınlar oyle aman aman guzel bıle degıl
neyse :)
onlar bizde de oluyor onu bende yapıyorum yanefis işte benimki de bakmıyorum diyo ama hangi mankenin ciciği büyük küçük bilir uzun boylu kızlarınki küçük olurmuş bi voleybol maçında bizde de kavga çıkmıştı offf allah ıslah etsin hepsini :)
o kadar insan varken zaten kız acaba farkettimi diye düşünüyorum genede içimizde kalsın bir yere kadar tabiBenim anlayamadığım tek şey, böyle olaylarda neden o anda bişey söylenmez eve kadar getirilir surat asılır bir türlü sebep söylenmez falan (türk filmi gibi mübarek) Ben olsam o anda söylenirim Ne oluyor senin gözler parladı bir anda çok mu begendin. oyarım o gözünü falan diye o anda söylerim zaten...Niye eve kadar saklıyım
Vhalla ben artik dayanamadimkız gözümnle gördüm inkar etsin hele :) 3 4 defa baktım evet diyor bir ikide anlıyamamış kim olduğunu birde kızla sorunum var sanmış ne alakaysa ben kıza değil ona baktım oysa kızla ne sırunum olacak yoksa aman allahım bak güzel kızz diyip sorun mu yaptım acep :) üstte çıksa muhtemelen bende kendimden bu yönde şüphe ederdim :)
NE iğrenç yaa ... bundan sonrasını görücez bakalım yanımda muhtemelen bakmaz ama o kız bizim sitede sonuçta böyle birşey yaşadığımız içinde artık hep süphe duyucam benEn azından güzel kadına bakmış,seçici. Bazısının göz fıldır fıldır güzel, çirkin farketmiyor kadın olması yeterli. Bakacak biyerini mutlaka buluyorlar. Fazla abartma bence. Anlık böyle şeyler. Yarına kız falan kalmaz aklında. Tepkini de göstermişsin. Yanında bakmaz bir daha.
illa dürtüklemek lazımVhalla ben artik dayanamadim
Aynisini yaptim gecenlerde
vucudu gayet ucgen ustu ciplak birine oyle bir baktim ki
gozunde ki o hayal kirikligini gordum ya .....ohh dedimmmm
gunlerce komplekse girdi zavallim
bunlar bu dilden anliyor herhal....her seferinde gomeceksin
onu istiyorlar galiba
ilk defa karşılaştım canım 5 yıllık evliliğimizde kıza 3 4 defa yada fazlasonı baktı dün gece biraz hayal kırıklığı yaşadım hala aklıma geldikçe ... (saçma sapan tutarsız kendini savunuşu, kıza bakışları )ama ilerletsem ne olacak olan bana olacak sonuçta barışmayacak mıyım tavrımı koydum anlarsa anlar analamazsa da kendi bilir ben tavır koymam bir yerden sonra kesin konuşurum evlilik bana göre güven sadakat sevgi saygı bunların biri biterse benim evliliğimde biterSeni anlayabiliyorum hemde senin yaninda yapmis kac kere benim yanimda bile yapiyorsa ben yaninda olmayinca ne yapar diye düsünürdüm
Bence haklisin igrenmekte ve yüz vermemekte öyle hemen aff etmezdimde
Erkek milleti degil mi hepsinin kokune kibrit suyuSeni anlayabiliyorum hemde senin yaninda yapmis kac kere benim yanimda bile yapiyorsa ben yaninda olmayinca ne yapar diye düsünürdüm
Bence haklisin igrenmekte ve yüz vermemekte öyle hemen aff etmezdimde
Erkek milleti degil mi hepsinin kokune kibrit suyu
Sadece tipler degisik ama beyin ayniEvet yaa niye böyleler buradaki konulari okudukca sasiriyorum bi de bi modeli var bunlarin hatali üretim gibi sanki hepsi ayni fabrikadan cikmis
Sende olayı farklı yerlere çekip ,forumu bayanları arasında tartışma yaratmak istiyorsun.Sanada tartışma okumak nasıl bir zevkbilemem ama Allah senden gerçek hayatta korusun herkesi.kavga tohumları serpmenin ne anlamı var"Erkekler bakar, bakmayan erkek mi var ? " ( Evet , kesinlikle var )
-Bende dönüp bakıyorum güzel kadınlara , ne var bunda ? " ( Kadın kadına bakmasıyla karşı cinsin bakması aynı mı Allah aşkına )
Umarım bari bu konuda bu iki cümle havalarda uçmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?