eşimin bakışı!!!!ne yapmalıyım

sagol canım evet o bendım , esımde yakısıklıdır ve cogunlukla baktıgı kadınlar oyle aman aman guzel bıle degıl
neyse :)
nefis işte benimki de bakmıyorum diyo ama hangi mankenin ciciği büyük küçük bilir uzun boylu kızlarınki küçük olurmuş bi voleybol maçında bizde de kavga çıkmıştı offf allah ıslah etsin hepsini :)

onlar bizde de oluyor onu bende yapıyorum ya

Benim anlayamadığım tek şey, böyle olaylarda neden o anda bişey söylenmez eve kadar getirilir surat asılır bir türlü sebep söylenmez falan (türk filmi gibi mübarek) Ben olsam o anda söylenirim Ne oluyor senin gözler parladı bir anda çok mu begendin. oyarım o gözünü falan diye o anda söylerim zaten...Niye eve kadar saklıyım

o kadar insan varken zaten kız acaba farkettimi diye düşünüyorum genede içimizde kalsın bir yere kadar tabi

En azından güzel kadına bakmış,seçici. Bazısının göz fıldır fıldır güzel, çirkin farketmiyor kadın olması yeterli. Bakacak biyerini mutlaka buluyorlar. Fazla abartma bence. Anlık böyle şeyler. Yarına kız falan kalmaz aklında. Tepkini de göstermişsin. Yanında bakmaz bir daha.

Vhalla ben artik dayanamadim
Aynisini yaptim gecenlerde
vucudu gayet ucgen ustu ciplak birine oyle bir baktim ki
gozunde ki o hayal kirikligini gordum ya .....ohh dedimmmm
gunlerce komplekse girdi zavallim
bunlar bu dilden anliyor herhal....her seferinde gomeceksin
onu istiyorlar galiba

NE iğrenç yaa ... bundan sonrasını görücez bakalım yanımda muhtemelen bakmaz ama o kız bizim sitede sonuçta böyle birşey yaşadığımız içinde artık hep süphe duyucam ben

illa dürtüklemek lazım

Seni anlayabiliyorum hemde senin yaninda yapmis kac kere benim yanimda bile yapiyorsa ben yaninda olmayinca ne yapar diye düsünürdüm
Bence haklisin igrenmekte ve yüz vermemekte öyle hemen aff etmezdimde

Seni anlayabiliyorum hemde senin yaninda yapmis kac kere benim yanimda bile yapiyorsa ben yaninda olmayinca ne yapar diye düsünürdüm
ilk defa karşılaştım canım 5 yıllık evliliğimizde kıza 3 4 defa yada fazlasonı baktı dün gece biraz hayal kırıklığı yaşadım hala aklıma geldikçe ... (saçma sapan tutarsız kendini savunuşu, kıza bakışları )ama ilerletsem ne olacak olan bana olacak sonuçta barışmayacak mıyım tavrımı koydum anlarsa anlar analamazsa da kendi bilir ben tavır koymam bir yerden sonra kesin konuşurum evlilik bana göre güven sadakat sevgi saygı bunların biri biterse benim evliliğimde biter

Erkek milleti degil mi hepsinin kokune kibrit suyu

kız ben bıle bakıyorum ne guzel kızlar var
hatta yanımdan gecerlerken masallah allah esırgesın guzellıge bak dıyorum
esım yanımda olsada farketmez o senın kocan sonucta senle evlenırkende busuru guzel kız vardı
tacız edercesıne mı baktı kıza normal mı baktı ?

Gözlerini oymalisin. Ya da yakisikli kasli bi erkege bak (bkz: baris arduç -kiralik askin omer iplikcisi- ufg kaslara bak cok yakisikli bee de) sonra da sen rahatsiz oldun diye baktim de

Bakmak var bakmak var . Güzel biri oldu mu herkesin dikkatini çekebilir bir kez bakar tamam ama üç dört kez dönüp bakması , dikkat çekmeye çalışması hiç hoş davranış değil , çok itici . Karşıdaki kızı da rahatsız edici cinsten .

Haklısınız çok iğrenç bişey ama
Sadece baksa biraz abartığınızı düşünebilirdim
Ama artistlik hareketler çok ayıp.
İnş. bir daha yapmaz.

Sende olayı farklı yerlere çekip ,forumu bayanları arasında tartışma yaratmak istiyorsun.Sanada tartışma okumak nasıl bir zevkbilemem ama Allah senden gerçek hayatta korusun herkesi.kavga tohumları serpmenin ne anlamı var

bakmak var dikizlemek var..dikkat ceken birine bayan olmama ragmen bnde bakiyrm..aman esin donup donup bakmis.gozune soka soka..kim olsa bozulur..ama ben olsam bakarken soylerdm hayrdr nereye bakiyosun diye.o zman bhane uyduramzdi..tepkini belli etmissn o da anlamistr..erkek milleti hepsi ayni bunlarin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…