• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bakışı!!!!ne yapmalıyım

susmaya devam et cnm,hic ama hic muhattap alma bi sure..dedigin gibi bazen susmak en buyuk ceza oluyor ki genelde is tartismaya dokulunce zeytinyagi gibi uste cikiyorlar.

benim nacizane fikrim yalnız eşiniz suçluda , o kızda suçlu demekki o da bakmış ki eşinize eşinizde dönüp dönüp bakmış . eşiniz yüz bulmasa kızdan 6 7 kere kafasını çevirip o tarafa doğru bakmazdı .
ben olsam bende çok kızarım çünkü en nefret ettiğim şeydir yanımdaki erkeğin bir başka bayan a bakması. Babamın da bakması beni aynı derece rahatsız eder. Ki çok şükür ne babam ne erkek arkadaşım bakmaz öyle.
Size önerim ise bikaç kere eşiniz yanınızdayken fazla abartmamak şartıyla birilerine bakın yada televizyon da yakışıklı birini görünce sesli bir şekilde adamın çok yakışıklı olduğunu ima edin . Anlasın ne hissettiiğinizi. Belki bir nebze yaptığı iğrençliğin farkına varıp pişman olur. Bu arada biraz bakımınızı arttırın .

benim eşim de bakıyor benim görmediğimi sanıyor üstelik kırmızı ışıkta bekliyoruz araçta çok şık saçını attıra attıra her yeri meydanda hoplayarak geçen bayanlara dibi düşercesine bakıyor.elimden hiç bişi gelmiyor.ona sen naptını sanıyorsun deyip tokat atmak istiyorum ama laçkalaşmak istemiyorum umurumda değilmiş gibi davranıyorum.birde şu var yahu bende bakıyorum yiyecek gibi bana ne oluyorsa

yok aldatır bilmem ne.. ne kadar abartmışsınız ya. siz kadın halinizle tip olarak çok beğendiğiniz hani kocam ya da sevgilim olsa o gözle bile bakardım dediğiniz tipte birini görseniz bakmaz mısınız? gözdür bu yani her erkek bakıyor. sizin kocanız sevgiliniz bakmıyorum diyorsa inanmayın yani.
canım sen de sıkma canını çok küçük bir şey bu. ben eşime bile derim şu kıza bak ne güzel diye ne olacak böyle şeylerden ya. ciddi bi hareketi sözü vs olmadıkça boşveeer
Valla bende böyle dusunenlerdenim.çoğu kadının kocası böyledir.benimkide dahil.herkes bu durumu buyutseydi evli çift kalmazdı.kocam bakmıyor diyen olabilir ama ben buna da inanmıyorum.yakın bi arkadaşım herkesin mükemmel dediği adamdan pat diye boşandı.kocası hiçbir ortamda göz ucuyla bile kimselere bakmazdi.hepimiz ozenirdik.vay be böyle erkeklerde varmış diye.boşanma sebebi de adamın dostu olması.şok olduk tabi hepimiz.erkekler yapı olarak öyle yaratılmış.rahatsız olduğunu dile getir fark ettigini belli et.ama koca kavgaya gerek yok.

Kadınlar
dün akşam annemden döndük eşim ve kızımla sitede oturuyoruz arabadan iner inmez kızım sitedeki parka koşmaya başladı genç bir kız vardı parkta upuuzun sarı saçlı gösterişli ...kızım o tarafa koşuna karşı karşıya geldik tabiki baktım karşımdak,i insan sonuçta neyse eşim arabayı halletti kapıyı kilitledi sonradan geldi kızım bu sefer diğer taraf dönmüştü kızdan uzaklaşmıştık göz mesafesi sonra ben durdum eşim kızımızla ilgilenmeye başladı gereksiz topla artis hareketler yapıp kıza bakıp durdu kaç kez sayamadım en az 3 4 yani sonra çocuklar vardı hem kızımı seviyor hem eşimin hareketlerini ooo felan diyip tezaraut tutuyorlardı sonra bisiklet ile ilgili birşey dediler kız çok farklı yerde olduğu halde eşim kıza tekrar baktı uzunca ve sonra bisiklete döndü ben hiç birşey demedim sadece izledim eve gidelim dedi geldik sonra yüzüm düştü sigara almayı unutmuş sigaraya almaya indi geldi neyse sorup duruyor birşey mi oldu diye hayırdır dedim birşey mi olması lazım neyse kızımı yatırdım yanına yattım gene birşey demiyorum resmen bakışları saçma sapan hareketleri aklıma geliyor midem bulanıyordu...başımı okşamaya başladı ısrarla sorunca kıza defa baktın benim yaNIMDA UTANMADAN DEDim midem bulanıyor konuşmak istemiyorum dedim sonra evet baktım ama art niyetli değil asen baktın sen rahatsız oldun diye baktım dedi inanmadım sustum hala susuyorum akşamdan beri sadece dinliyorum sürekli açıklıyor seviyor sabah uyurken sevdi gitti bence suçluluk duygusu ne yapmalıyım bilemiyorum susmak sanırım ona ceza oluyor nefisine sahip çıkması lazımdı oysa!!!
kadınlar hisseder bahaneler üretmesinnn

Valla bende böyle dusunenlerdenim.çoğu kadının kocası böyledir.benimkide dahil.herkes bu durumu buyutseydi evli çift kalmazdı.kocam bakmıyor diyen olabilir ama ben buna da inanmıyorum.yakın bi arkadaşım herkesin mükemmel dediği adamdan pat diye boşandı.kocası hiçbir ortamda göz ucuyla bile kimselere bakmazdi.hepimiz ozenirdik.vay be böyle erkeklerde varmış diye.boşanma sebebi de adamın dostu olması.şok olduk tabi hepimiz.erkekler yapı olarak öyle yaratılmış.rahatsız olduğunu dile getir fark ettigini belli et.ama koca kavgaya gerek yok.

benzer örnek bendede var adam göz göze gelmezdi hatunlarla yüzümüze bakmazdı mükemmel bir ev erkeği idi karısına aşık oldum ben canım demiş.

kız ben bıle bakıyorum ne guzel kızlar var
hatta yanımdan gecerlerken masallah allah esırgesın guzellıge bak dıyorum
esım yanımda olsada farketmez o senın kocan sonucta senle evlenırkende busuru guzel kız vardı
tacız edercesıne mı baktı kıza normal mı baktı ?
taciz etme değilde normal bakmadı yani bende güzeli ondan yakışıklı var hep olacak sorun edep sadakat

bakmak var dikizlemek var..dikkat ceken birine bayan olmama ragmen bnde bakiyrm..aman esin donup donup bakmis.gozune soka soka..kim olsa bozulur..ama ben olsam bakarken soylerdm hayrdr nereye bakiyosun diye.o zman bhane uyduramzdi..tepkini belli etmissn o da anlamistr..erkek milleti hepsi ayni bunlarin...
işte erkekler aynıdır diyip bunun arkasına sığınmak saçma ya

Ben olsam yüzlerdim. Ne yakışıklı sevgilisi vardır bu kızın derdim olay esnasında.

Vhalla ben artik dayanamadim
Aynisini yaptim gecenlerde
vucudu gayet ucgen ustu ciplak birine oyle bir baktim ki
gozunde ki o hayal kirikligini gordum ya .....ohh dedimmmm :KK70:
gunlerce komplekse girdi zavallim :KK70::KK70:
bunlar bu dilden anliyor herhal....her seferinde gomeceksin
onu istiyorlar galiba

Ben onuda yaptım önüme gelene baktım onun yaptığı gibi
Tık yok aynen devam ediyor bir patladım içimde birikmiş herseyi saydım döktüm şimdi iyiyiz şükür
Şimdilik bakalim

Sende olayı farklı yerlere çekip ,forumu bayanları arasında tartışma yaratmak istiyorsun.Sanada tartışma okumak nasıl bir zevkbilemem ama Allah senden gerçek hayatta korusun herkesi.kavga tohumları serpmenin ne anlamı var

:) Gerçekten güldüm :) Amin.

dün akşam annemden döndük eşim ve kızımla sitede oturuyoruz arabadan iner inmez kızım sitedeki parka koşmaya başladı genç bir kız vardı parkta upuuzun sarı saçlı gösterişli ...kızım o tarafa koşuna karşı karşıya geldik tabiki baktım karşımdak,i insan sonuçta neyse eşim arabayı halletti kapıyı kilitledi sonradan geldi kızım bu sefer diğer taraf dönmüştü kızdan uzaklaşmıştık göz mesafesi sonra ben durdum eşim kızımızla ilgilenmeye başladı gereksiz topla artis hareketler yapıp kıza bakıp durdu kaç kez sayamadım en az 3 4 yani sonra çocuklar vardı hem kızımı seviyor hem eşimin hareketlerini ooo felan diyip tezaraut tutuyorlardı sonra bisiklet ile ilgili birşey dediler kız çok farklı yerde olduğu halde eşim kıza tekrar baktı uzunca ve sonra bisiklete döndü ben hiç birşey demedim sadece izledim eve gidelim dedi geldik sonra yüzüm düştü sigara almayı unutmuş sigaraya almaya indi geldi neyse sorup duruyor birşey mi oldu diye hayırdır dedim birşey mi olması lazım neyse kızımı yatırdım yanına yattım gene birşey demiyorum resmen bakışları saçma sapan hareketleri aklıma geliyor midem bulanıyordu...başımı okşamaya başladı ısrarla sorunca kıza defa baktın benim yaNIMDA UTANMADAN DEDim midem bulanıyor konuşmak istemiyorum dedim sonra evet baktım ama art niyetli değil asen baktın sen rahatsız oldun diye baktım dedi inanmadım sustum hala susuyorum akşamdan beri sadece dinliyorum sürekli açıklıyor seviyor sabah uyurken sevdi gitti bence suçluluk duygusu ne yapmalıyım bilemiyorum susmak sanırım ona ceza oluyor nefisine sahip çıkması lazımdı oysa!!!

Ya adam "Bin bıkmıdım ki ımııııı" diye çamura yatsaydı bi hinlik arardım da "baktım" demiş. Ne bileyim sanki çok kötü niyetli gelmedi bana..

Ben de benim yanimda kizlara baksa kiskanirim ama zaten baktim da demis adam cinlik pesinde degil yani hem guzel bir adam ya da kadin gorunce hepimiz bakariz refleks olarak, evet hos degil bakmasa daha iyiymis ama bence art niyetli degil esin :KK53:

Eşi, sevgilisi yanında olmazsa bile elin kızına karısına bakanlar gerçekten çok mide bulandırıcı. Hani insan kıskanmıyor direk gözden düşüyorlar direk. Iyy oluyor insan.

Bakmamalıydı.ben bakmıyosam o da bakmamalı.helede eşim yanımda olcak defalarca bakıcam...bizim evde kavga sebebi.açıklama mantıklı geliyorsa inanıp affedebilirsiniz.normalde çapkın değilse bi anlamaya çalışın...siz kendinizi kötü hissetmişsiniz ama inş hallolur konuşun bence ikna olana kadar.bu ona ders olur zaten incindiğinizi bilirse sebep ne olursa olsun bidaha bakmaz.

Bana " evet baktım, art niyet yok "

Demesi dürüst gibi geldi. .

Eşini sen daha iyi tanırsın . .

Belliki çok seviyor ve kiskaniyorsun. Ama belli etme bunu. Sen kadinsin kivrak bir zekaya sahip olman gerekir. Bir kez benim de basima geldi benzer birsey. Bir yerde oturmus yemek siparisi vermis yemegin gelmesini bekliyoruz. Benim sag arka caprazimda bir kiz vardi. Ama cidden guzeldi sinir olmustum:) esimin de gözü kayiyordu. Güneş oldugu icin gözlerini kisarak bakiyordu etrafa. Anladim. Cantamdan gozlugunu cikardim. Al bunu yak rahat edersin dedim :) yok hayatim gerek yok seyip bir kac dakika sonra yanima gelip oturdu. Erkekler bazen gayri ihtiyari yapabiliyorlar bunu. Bence sen olayi daha fazla büyütmeden hic birsey yokmus gibi davranmalisin derim.

Back
X