Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende böyle dusunenlerdenim.çoğu kadının kocası böyledir.benimkide dahil.herkes bu durumu buyutseydi evli çift kalmazdı.kocam bakmıyor diyen olabilir ama ben buna da inanmıyorum.yakın bi arkadaşım herkesin mükemmel dediği adamdan pat diye boşandı.kocası hiçbir ortamda göz ucuyla bile kimselere bakmazdi.hepimiz ozenirdik.vay be böyle erkeklerde varmış diye.boşanma sebebi de adamın dostu olması.şok olduk tabi hepimiz.erkekler yapı olarak öyle yaratılmış.rahatsız olduğunu dile getir fark ettigini belli et.ama koca kavgaya gerek yok.yok aldatır bilmem ne.. ne kadar abartmışsınız ya. siz kadın halinizle tip olarak çok beğendiğiniz hani kocam ya da sevgilim olsa o gözle bile bakardım dediğiniz tipte birini görseniz bakmaz mısınız? gözdür bu yani her erkek bakıyor. sizin kocanız sevgiliniz bakmıyorum diyorsa inanmayın yani.
canım sen de sıkma canını çok küçük bir şey bu. ben eşime bile derim şu kıza bak ne güzel diye ne olacak böyle şeylerden ya. ciddi bi hareketi sözü vs olmadıkça boşveeer
kadınlar hisseder bahaneler üretmesinnndün akşam annemden döndük eşim ve kızımla sitede oturuyoruz arabadan iner inmez kızım sitedeki parka koşmaya başladı genç bir kız vardı parkta upuuzun sarı saçlı gösterişli ...kızım o tarafa koşuna karşı karşıya geldik tabiki baktım karşımdak,i insan sonuçta neyse eşim arabayı halletti kapıyı kilitledi sonradan geldi kızım bu sefer diğer taraf dönmüştü kızdan uzaklaşmıştık göz mesafesi sonra ben durdum eşim kızımızla ilgilenmeye başladı gereksiz topla artis hareketler yapıp kıza bakıp durdu kaç kez sayamadım en az 3 4 yani sonra çocuklar vardı hem kızımı seviyor hem eşimin hareketlerini ooo felan diyip tezaraut tutuyorlardı sonra bisiklet ile ilgili birşey dediler kız çok farklı yerde olduğu halde eşim kıza tekrar baktı uzunca ve sonra bisiklete döndü ben hiç birşey demedim sadece izledim eve gidelim dedi geldik sonra yüzüm düştü sigara almayı unutmuş sigaraya almaya indi geldi neyse sorup duruyor birşey mi oldu diye hayırdır dedim birşey mi olması lazım neyse kızımı yatırdım yanına yattım gene birşey demiyorum resmen bakışları saçma sapan hareketleri aklıma geliyor midem bulanıyordu...başımı okşamaya başladı ısrarla sorunca kıza defa baktın benim yaNIMDA UTANMADAN DEDim midem bulanıyor konuşmak istemiyorum dedim sonra evet baktım ama art niyetli değil asen baktın sen rahatsız oldun diye baktım dedi inanmadım sustum hala susuyorum akşamdan beri sadece dinliyorum sürekli açıklıyor seviyor sabah uyurken sevdi gitti bence suçluluk duygusu ne yapmalıyım bilemiyorum susmak sanırım ona ceza oluyor nefisine sahip çıkması lazımdı oysa!!!
Valla bende böyle dusunenlerdenim.çoğu kadının kocası böyledir.benimkide dahil.herkes bu durumu buyutseydi evli çift kalmazdı.kocam bakmıyor diyen olabilir ama ben buna da inanmıyorum.yakın bi arkadaşım herkesin mükemmel dediği adamdan pat diye boşandı.kocası hiçbir ortamda göz ucuyla bile kimselere bakmazdi.hepimiz ozenirdik.vay be böyle erkeklerde varmış diye.boşanma sebebi de adamın dostu olması.şok olduk tabi hepimiz.erkekler yapı olarak öyle yaratılmış.rahatsız olduğunu dile getir fark ettigini belli et.ama koca kavgaya gerek yok.
taciz etme değilde normal bakmadı yani bende güzeli ondan yakışıklı var hep olacak sorun edep sadakatkız ben bıle bakıyorum ne guzel kızlar var
hatta yanımdan gecerlerken masallah allah esırgesın guzellıge bak dıyorum
esım yanımda olsada farketmez o senın kocan sonucta senle evlenırkende busuru guzel kız vardı
tacız edercesıne mı baktı kıza normal mı baktı ?
işte erkekler aynıdır diyip bunun arkasına sığınmak saçma yabakmak var dikizlemek var..dikkat ceken birine bayan olmama ragmen bnde bakiyrm..aman esin donup donup bakmis.gozune soka soka..kim olsa bozulur..ama ben olsam bakarken soylerdm hayrdr nereye bakiyosun diye.o zman bhane uyduramzdi..tepkini belli etmissn o da anlamistr..erkek milleti hepsi ayni bunlarin...
Konu sahibini üzmeyelim isterseniz. Nasıl cesaret edebiliyorsunuz böyle şeyler yazmaya? Şaşıyorum inanın!bugün bakar fırsatını bulsa aldatır![]()
Vhalla ben artik dayanamadim
Aynisini yaptim gecenlerde
vucudu gayet ucgen ustu ciplak birine oyle bir baktim ki
gozunde ki o hayal kirikligini gordum ya .....ohh dedimmmm
gunlerce komplekse girdi zavallim
bunlar bu dilden anliyor herhal....her seferinde gomeceksin
onu istiyorlar galiba
Sende olayı farklı yerlere çekip ,forumu bayanları arasında tartışma yaratmak istiyorsun.Sanada tartışma okumak nasıl bir zevkbilemem ama Allah senden gerçek hayatta korusun herkesi.kavga tohumları serpmenin ne anlamı var
dün akşam annemden döndük eşim ve kızımla sitede oturuyoruz arabadan iner inmez kızım sitedeki parka koşmaya başladı genç bir kız vardı parkta upuuzun sarı saçlı gösterişli ...kızım o tarafa koşuna karşı karşıya geldik tabiki baktım karşımdak,i insan sonuçta neyse eşim arabayı halletti kapıyı kilitledi sonradan geldi kızım bu sefer diğer taraf dönmüştü kızdan uzaklaşmıştık göz mesafesi sonra ben durdum eşim kızımızla ilgilenmeye başladı gereksiz topla artis hareketler yapıp kıza bakıp durdu kaç kez sayamadım en az 3 4 yani sonra çocuklar vardı hem kızımı seviyor hem eşimin hareketlerini ooo felan diyip tezaraut tutuyorlardı sonra bisiklet ile ilgili birşey dediler kız çok farklı yerde olduğu halde eşim kıza tekrar baktı uzunca ve sonra bisiklete döndü ben hiç birşey demedim sadece izledim eve gidelim dedi geldik sonra yüzüm düştü sigara almayı unutmuş sigaraya almaya indi geldi neyse sorup duruyor birşey mi oldu diye hayırdır dedim birşey mi olması lazım neyse kızımı yatırdım yanına yattım gene birşey demiyorum resmen bakışları saçma sapan hareketleri aklıma geliyor midem bulanıyordu...başımı okşamaya başladı ısrarla sorunca kıza defa baktın benim yaNIMDA UTANMADAN DEDim midem bulanıyor konuşmak istemiyorum dedim sonra evet baktım ama art niyetli değil asen baktın sen rahatsız oldun diye baktım dedi inanmadım sustum hala susuyorum akşamdan beri sadece dinliyorum sürekli açıklıyor seviyor sabah uyurken sevdi gitti bence suçluluk duygusu ne yapmalıyım bilemiyorum susmak sanırım ona ceza oluyor nefisine sahip çıkması lazımdı oysa!!!
Yok artik hahahaha abartsaydinbugün bakar fırsatını bulsa aldatır![]()
Ayy siz de hemen felaket tellalı gibi.bugün bakar fırsatını bulsa aldatır![]()