Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Hoş bir kadına uzun baktığını da gördüm bana çaktırmadan bakmaya çalıştığını da.Göz bu bakar tabi. Göze gümrük mü var ?
Geçmişte nasıl bir bakış yakaladınız?
Tabiki beklentim bu yönde değil kimse başı önde yürümüyor ama sanırım benim dışımda da ilgisini çeken birileri olunca kıskanıyorum elimde olmadanValla kim başı önünde yürüyor. Herkes bakar. Adamı darlamayın. Bende bakıyorum. Tatile gittim hoş bir rus kızı gördüm ufff kıza bak dedim güldü hatta.
İnanın sallamamayı o kadar çok istiyorum kiGöz bu yahu
Güzel görünce ben de bakarım
Salın adamı
Zamanında yanlışları oldu evet sonunda da ben bu şekil kafayı kırdımBakması normal yani ben bile kadın halimle bazı dikkatimi çeken insanlara bakıyorum bu illaki güzel , yakışıklı gördüm diye değil ama çapkın bir eşiniz varsa zamanında yanlışını gördüyseniz sıkıntı olabilir. Rahatsız oluyorsanız düzgün bir dille söyleyin dikkat et diye
İnanın sallamamayı o kadar çok istiyorum ki
Anlıyorum haklısınız da evliliğin ilk yılında bende öyle idim. Hatta doğumdan sonra ellerim sudan çıkmıyor çatlak çatlak. Yaptığım tek bakım günlük duş almak. Dışarıda ki kızlarında MaşaAllhı var Allah için.biraz daha zaman geçsin alışırsınızTabiki beklentim bu yönde değil kimse başı önde yürümüyor ama sanırım benim dışımda da ilgisini çeken birileri olunca kıskanıyorum elimde olmadan
Tabiki beklentim bu yönde değil kimse başı önde yürümüyor ama sanırım benim dışımda da ilgisini çeken birileri olunca kıskanıyorum elimde olmadan
Yaptığımın doğru olduğunu tabiki savunmuyorum elimde olmadan kontrol ediyorum nasıl bu davranışımdan ve düşünce yapımdan vazgeçebilirim diye fikir danışmaya geldimAbartma lütfen. Sen yokken nasıl kontrol edeceksin?
Ayrıca senin kontrolünle mi dikkat edecek?
Çok itici bir tavır
Manası nedir bilmiyorum sadece yanımda birine bakınca moralim bozuluyor o kadar.İstiyorsanız yapın.
7/24 yanında mısınız?
Siz yokken bakar bakacak olursa. Manası nedir yaptığınızın?
Manası nedir bilmiyorum sadece yanımda birine bakınca moralim bozuluyor o kadar.
Doğru diyorsunuz deneyeceğim teşekkür ederim :)Gerek yok öyle şeylere. Bunları yapınca kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Baksın baksın dursun.
Nasıl özgüveni tavan oluyor onu da anlamıyorumSapık gibi yiyecek gibi bakmıyorsa sorun yok.
Güzele bakmak sevaptır diye atasözümüz bile varben de bakıyorum güzel biri görünce.
Bir de valla belli ediyorsan adamın özgüven tavan olacak zamanla seni aşağı çeker. Herşey dozunda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?