- 9 Ocak 2012
- 15.562
- 30.179
- 798
Ya ben benzerlerini yaşadım da ondan biliyorum. Vay be ben neymişim diyecek? Kendini kaf dağında görecek. Gözü hep üzerimde benden başkasını görmüyor diyecek. Görmezden gel o seni kıskansın cool olNasıl özgüveni tavan oluyor onu da anlamıyorum
Güzel bakmak sevaptir cnm. Ama evt haklisinSapık gibi yiyecek gibi bakmıyorsa sorun yok.
Güzele bakmak sevaptır diye atasözümüz bile varben de bakıyorum güzel biri görünce.
Bir de valla belli ediyorsan adamın özgüven tavan olacak zamanla seni aşağı çeker. Herşey dozunda güzel
Üst üste 2 çocuk yapin , cocuklari takip edip bakmaktan kocaya bakamazsiniz.Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
GS de bafetimbi gomis diye bir futbolcu var onu sor anında kafayı yiyecektir
Yaaa süpersin mesajın gülümsetti dimi resmen camın baby oooyeahh birisi ahaahaha hadi be evli mıymışbafetimbi gomis ' i gugıllamak:)
Önce bu ne be demek sonra uuu beybi kamon ne kadar datlu bi şey bu
Bence de eş kişisine, sevgili kişisine kafayı yedirtir!
Ya evliymiş bu ya yüzük gördüm aşkım demiş eşini paylaşmış üzdü
Önceden vukuatı varsa bakmasada şüphelen. Ama yoksa kendini üzme boşunaArkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Genel olarak eşimin davranışları bana karşı hep ilgilidir. Ama dışarı çıktığımızda sürekli gözlerini takip ediyorum elimde değil. Ona mı baktı buna mı baktı diye. Geçmişte bir kaç bakışlarını yakalamıştım ondan beridir böyleyim. Aslında böyle bir insan değildim ama bana ne oldu bilmiyorum. Mantığı biliyorum yapmamam gerek biliyorum ama engel olamıyorum. Var mıdır bu durumu yaşayan, aşan,akıl verebilecek birileri?Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Sizin durumlar düzeldi mi peki?Ya ben benzerlerini yaşadım da ondan biliyorum. Vay be ben neymişim diyecek? Kendini kaf dağında görecek. Gözü hep üzerimde benden başkasını görmüyor diyecek. Görmezden gel o seni kıskansın cool ol
engel olamam elbette ama başkalarının dikkatini çekmesi sinirimi bozuyor.Birini görüp gayri ihtiyari bakıp “allah sahibine bagıslasın” deyip kafayı çevirmek ayrı, pis gözle bakmak ayrıdır. “Üff şuna bak” minvalinde bakışların aldatmaktan bi farkı yok o da zihnen aldatmak. Kaldı ki gözle aldatanlar önünde sonunda bunu fiile geçiriyor. Eğer pis gözlü uzun uzun bi bakıssa haklısınız ama kimseyi değiştiremezsiniz ya bu deveyi güdeceksiniz ya gideceksiniz. Aldatan tuvaletteyken bile yapar siz mi engel olacaksınız buna ?
kendimle de ilgileniyorum ama dışarıya çıktığımızda engel olamıyorumOdaginizi degistirmeniz lazim. Hayatinizin odagi esiniz ve onun gozlerinin nereye baktigi degil. Dunyada cok daha buyuk daha onemli seyler var. Kendinizi gelistirmeye calisin baska seylere odaklanin ama olmuyorsa psikologa gidebilirsiniz.
Ben de sizin gibiydim ama sonradan fark ettim ki "bana bakıyorlar mı" diye bakıyorlar daha çok. Mesela benim kocam kendini çok yakışıklı bulurGeçenlerde dışarı eğlenmeye çıktık, alkol aldı sarhoş oldu ben de nasıl mekandı ya kızlar çok fazlaydı dedim herkes bana bakıyordu dedi etrafı kesmek istese o sarhoşlukla ağzından bir şey kaçardı diye düşünüyorum. Sizin kocanız da kendini çok beğeniyorsa etraf bana bakıyor mu hala giderim var mı diye bakıyor olabilir :) saçma ama erkekler değişik zaten
çaktırmadan bakarken yakalıyorum aslındavalla bakıyorsa da çaktırmadan baksın. evet güzele bakılır, dikkat çeken birine herkes bakar ama aç gibi bakıyorsa, sürekli gözü dışardaysa sıkıntı var. rahatsız olduysanız öküzlük yapmasın o da . herkes konu sahibini gömmüş büyü vs diye ama adam da kendine hakim olsun yani.
Boşandık ve benim hayatım düzeldiSizin durumlar düzeldi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?