- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
Aslında anlatması uzun da olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım. Eşim balığa gitmeyi çok seviyor. Ama bana kalırsa artık iyice takıntı halini aldı. İlk başlarda daha hoşgörülüydüm bu konuda. Beraber gidiyoduk. Birlikte vakit geçiriyoruz deyip ses çıkarmıyordum ben de. Ama baktım ki gittikçe daha da gitmek istiyor. Böyle olunca bu durum sinirlerimi bozmaya başladı. Sürekli bir balık lafı ve balığa gitme planları. Arkadaşlarıyla gitmek istedi. Hadi gitsin bir kerelik dedim. Kuzenim geldi kaldı bizde. Eşim Gece 10 da gitti. Kaç sefer çok geç kalma dememe rağmen sabah 10 u geçiyordu geldiğinde. Üzerinden bir kaç ay geçti. Bundan iki hafta öncesi yine gitmek istedi arkadaşlarıyla. O kadar gitme dememe rağmen gece 12 de beni evde yalnız bırakıp balığa gitti. Sabah 10 gibi geldi yine. O zaman küstüm kavga falan ettik sonra barıştık bir şekilde. Ama bugün yine gelmiş bana yarın balığa gidelim diyo. Defalarca söyledim istemediğimi ama dinleyen yok. Bütün akşam konuşmadık doğru düzgün şimdi yattı horul horul uyuyor. Gerçekten bıktım artık şu balık muhabbetinde ve çok fazla sinirlerimi bozuyor. Özellikle benim istemememe rağmen ısrarla balık balık demesi beni çok rahatsız ediyor. Ne yapicam bilmiyorum. Aslında daha detay çok ama kısaltmaya çalıştım. Şimdiden çok teşekkür ederim.