- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
- Konu Sahibi dutturudunya
-
Masum olan bir insan neden eşinden korkup silsin mesajları?
Sonuçta beni rahat bırak yazmış olsa okuyup hesap soracak haliniz yok?
Bilemiyorum adamın eşi psikopat derecesinde kıskanç değilse, hani niye o kadın yazdı sana hıı?
Senin ne yazdığının önemi yok o sana neden yazdı diye ortalık yıkan bir tip değilse eğer
mesajları silmesi mantıksız.
Bana eşin başta bir şeyler yapmaya kalkmış, sonra tırsmış ortaya çıkmadan sağlam bir senaryo ile
kendimi kurtarayım derdine düşmüş gibi geldi.
Sağlam senaryo buysa...bence yuzune gozune bulaştırmış bu aptalca senaryoyla
Benim aklıma başka şeyler geldi amaGece vardiyasında mı gelmiş kadın? Gündüzler çuvala mı girmiş?
Eşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?