Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

Watsaptan mı yazmış sanırım whatsapı kaldırıp tekrar yükleyince silinen mesajlar geri geliyordu araştırıp bir dene istersen

Öncelikle yorumlarınız içün tşkr ederim.Ufak bebeğim var sürekli yazma fırsatı bulamıyorum yorumlarınızı dikkate alıcam tekrar tşkr ederim

Belki tüm saçmalığına rağmen olayın başlangıç hikayesi doğrudur ama sonrası doğru değil.

Bence kadın ilk başta zorladıysa adamda o rüzgara kapılmış. Şuan o kadından ayrılma gibi bir şey yaptıysa eşin, kadın eşini tehtid etmiş sana duyurmakla ilgili.

Eşin ön hazırlık yapmış. Bak ben masumum kadın deli düşmüyor yakamdan hesabı. Tüm bu senaryoyu yazmamın sebebi; hikayedeki boşluktan ve eşinin mesajları silmesindendir.

Bence whatsapp konuşması gerçektektir lakin arada başka konular geçtiyse silmiştir. Günlerdir kıvranan adam, bu hikayeyi destekleyen mesajları silmemesi gerektiğini akıl ederdi.
Kadın o kadar deliyse hala yazıyordur. Bence eşini takibe al. Whatsapp yedeği silinen mesajları hala tutuyor mu bilmiyorum ama bir araştır derim. Kendi elleriyle açsın bakalım baba yiğit cesur eşin :)

Not: Aldatma durumunda boşanmayacaksan bu hikayeyi yemiş gibi yap kurcalama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sende inanmamışsın bu vasat senaryoya inansan böyle bir başlıkla konu açmazdın

Madem öyle,
Eşinin kadına eşime anlatıcam demesi üzerine kadın neden 'saçmalama yuvan yıkılır' gibi bir cümle kuruyor ki.
Eğer dediği gibiyse herşey doğru varsayalım.Bu cümle sırıtıyor, kadın adama musallat olmaya kalktıysa neden adamın yuvası yıkılsın ..

bence bu is daha derin ve kadini bir seyden dolayi sinirlendirdi ve senin duymandan korktugu icin sacma saoan birseyler uydurup yer yapiyo.. is catlarsa ben sana anlatmistim zaten diyip pacayi kurtaracak.. dus ustune

Doğru da olabilir ortalik manyak dolu
Baslangici dogru sonu yalan olabilir
Ya da toptan düzmece olabilir

Ortaya cikarmak istiyorsan; gecmise donuk dokuman supheli hareket vs bi durup dusunmen gerekecek

Boyle bir olay yasansa ayni gun boyle boyle bir durum oldu kadinin biriyle kapistik derdi ki; tanimadi iceri almadi diyelim icerden yetkili birini arayip su kisi geldi de diyebilirdi

Sanki o cümleyi esi kurmus gibi esime anlatma yuvam yikilir

Kadın eşini tehdit etmiş belli ki eşin de ondan önce davranıp bir senaryo yazmış ama bariz uydurmuş. Suçluluk psikolojisi ile tüy dikmiş resmen.

kadın neden zorla iş yerine girmek istemişki kavga decek kadar bunu anlayamadım.sonrasında tel numarısını bulup naber yazması eşinizde ben şimi seviyorum demesi ne alaka kadın buna asılmışmıki eşiniz böyle diyor.keşke msjları silmeseymiş.eşiniz ya bi hatlar karıştırmış yada çok acemi kadın erkek ilişkilerinde bilinçsiz hareket etmiş.

sen iste numarasını sen ara o zaman konuş eşin de cok durust ise verir hatta onun yanında ara

eger aldatma varsa ve ispatlayinca bosanacaksan herseyi yap herseyi sor kucala arastir v.s ama yok sadece huzurumu bozdugumla kalirim bosanamam diyorsan hic ustune gitme boyle bir konuda yuz goz olmaktansa kocana guveniyor gibi davranmak daha mantiklidir belliki seni kaybetmekten korkuyor tercih senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…