Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

Kadının numarasını aldı arkadaşından hoparlör açık konuştu aradım kadını telefon kapalı beklemedeyim

Esin kotu bir yalanci. Diyaloglar cok tutarsiz.

Aklima takilan sey esin hadi diyelim iceri almadi. Kadin niye numarasini istiyor sonra no buluyor manyak mi bu kadin ?

-Seni tanimiyorum iceri alamam.
-Numarani versene

Bu mu?
Onuda sordum kaden demiş içimde kaldı yeteri kadar kavga edemedim senle numaranı ver telefonda söylicem diyince oda terslemiş demesi bu yönde aradım kadını eşim numarasını silmiş arkadaşını aradı yanmda hoparlör açık şekilde konuştu aldm numarayı aradım kadının trli kapalı şuan beklemedeyim

Banada tuhaf geldi eşinin söyledikleri. Bana kalırsa üstünde durmadığını eşine göster ama takite kal birisi yazmış ya. Numarayı veren arkadaşa yaz işte aynen bununuap. Ve eşin konuşmayı silmemiş olsa gene kanıtlardı ama şu anda suçlu duruyor

Bana da inandirici gelmedi.birseyler karistirmaya calismis.eline yuzune bulastirmis.aklinca da sana anlatinca kurtulacagini saniyor.

Kusura bakmayın ama saçmasapan bişey uydurmus eşiniz. Bu erkeklerin ne geniş hayal dünyası var. Umarım altından sizi yaralayacak şeyler çıkmaz.

Numarayı veren arkadaşı arıyamam samimiyetim yok adamla whatsapp da yedeklenenlere baktık çıkmıyı sildik baştan yükledik bitek bnm 25 aralıkdaki konuşmam çıktı kafayı yemek üzereyim

Kafınla konuşmadıcnm kadına numarasını veren ark la konuştu numarayı aldı.Hatta adam nie istiyon numarayı rahatsızmı etti yoksa falan dedi bnde numarayı aldım aradım fakat kadının telefonu kapalı

valla ben ptt de gişede çalışıyorum, birileri bana kızınca numaramı değil sicilimi veya adımı soruyo, niye telefonumu istesin?

Eşim kadını yetkiliye şikayet.etmiş kadında gitmiş eşimi şikayet etmiş üstüne gwlmiş bide numara istemiş arsız offf offfff çaresizim şuan

Valla kızlar k.bakmayın aptal gibiyim 6 aylıkda bebeğim var gecede uyumadım zaten neye inanayım şaşırdım

Reactions: GCA
6 aylik bebegin var ne diyeyim ki sana Okurken bende esini sikayet etmek icin sicil , isim vs isteyecek sanmistim kadin tel numarasi istemis cok ilginc.. Esin numarayi kaydetmis ki Whatsapp tan gorusmusler..
Elin kadininin numarasini neden kaydediyor ?
Ariyorsun teli de kapali oyle mi ?
Esin ve o kadin senden birsey sakliyorlar ve bu yuzden ikisi de 3,5 atiyor
Bakalim sana verilen o numara gercekten o kadina mi ait ?
Bilmiyorum gunahta almak istemiyorum ama bu iste bir is var

Valla eşinin silmesinden de şüphe ettim hani bir çocuk bir şeyleri ailesinden gizli halletmeye çalışır bakar olacak gibi değil bazı şeyleri eksik bir şekilde anlatır ya o duruma benzettim bende bence bak al kadının numarasını mesaj mı yazarsın telefonla mı ararsın bilmem ama ağzını tükür o kadının canı sıkılmış belli onun

Tam bir sacmalik kavga icinde kalmis telde soyliycekmis. Bunlar dogruysa kadin ruh hastasi demektir.

Kadinin tel kapali olmasi da ayri bi muamma

O kadın bence eşinin sevgilisi ayrılmaya çalıştı kadında ilişkiyi sana açıklamakla tehdit etti eşinde olaki dedigini yaparsa diye yol yapıyor bak ben demiştim deli kadın taktı bana diye bu yüzden yalanlar uyduruyor pardon bariz sıvıyor bu arada demeden edemiycem bu saçmalık ötesi yalanlara inanacağını düşünerek senin zekana da hakaret ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…