Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

Telefonu hep ortadadır uyurken bile bnm yanıma bırakır gündüzleri arayan olur vs.diye

Askıntı olan ve reddedilen kadının bu kadar açık şekilde erkeği yüceltip kendini küçük düşüreceğine inanmıyorum. Danışıklı dövüş bildiğin.

Cok mu fesadim bilmiyorum ama esinin anlattiginin kelime kelime aynisi ezberlemis gibi sirayla anlatmis. Indan gecmis olayi anlatirken birini unutur hatirlamaz ne bileyim.

Ya bu kadin gercekten hasta esinizde kurban olmus kadının dengesizligine

huzurunuzu bozmayın
hiçbirşey olmamış gibi davranın
ama gözünüzü üstünden ayırmayın

Askıntı olan ve reddedilen kadının bu kadar açık şekilde erkeği yüceltip kendini küçük düşüreceğine inanmıyorum. Danışıklı dövüş bildiğin.
Tam reddedilmek diye düşünmüyorum çnki ortada sadece nbr nasılsınla başlayan bi mesaj va.Yani duygusunu söyleyipde hyr cvbı alsaydı belki dediğiniz şekilde olabilirdi diye düşünüyorum.Yüz bulsa işi daha ileri götürüp belki açılacaktı o zman reddedilince belki faturası daha yüksek olabilirdi.Eşim kurana el bastı hanhi ark ıma anlatsam saçmalama kendimden beklerim eşinden beklemem diyorlar.Galiba brn ona çok güveniyorum..

eşinle kadının anlattıklarının kelimesi kelimesine aynı olması sanki senaryoyu ezberlemişler gibi geldi bana. Ayrıca kadın konuşurken, eşin bana çok kızdı, numaramı silmiş beni tanımadı tarzı konuşmaları bilerek gibi... Bilemiyorum ama bana şüpheli bir durum gibi geldi. sen inanmış gibi yap ama konuyu araştır çaktırmadan

Burdaki insanlarin gazina gelip esim aldatiyor diye dusunmeniz evliliginizi yipratiyor farkinda misiniz.birileri demis ya danisikli dovus esinin anlattiklarinin aynisini anlatiyor hic mi farkli bisey soylemez diye..olaylari yasayanlar dogruca anlatmis yasadiklarini konustuklarini.yalan iftira yok.bence ikisi de birbirine gicik gitmis belli.kadin biraz da dengesiz olabilir.anladigim kadariyla kadinin da gunahini almayin.esiniz bence siz ona guvenmediginiz icin cok kizacak size..adamin gunahini aliyorsun.

Şimdi kadın eşiniz onu içeri almadığı için mi numarasını bulup hal hatır sormuş..
Eşiniz sizin öğrenmenizi istememiş belli ki, şimdilerde bişi bulsanız "ama ben sana anlattım" diyebilecek. Yapabileceğiniz bişi yok. Bakalım kadın bir daha arayıp soracak mı?

Aynı sizin gibi düşünüyorum .Nasil bu kadar eminsiniz derseniz eşim en başından beri hep üstüne düşer bir dediğimi iki etmez.Canim bugün birşey istedim 1 hafta dahi geçse ben unuturum o unutmaz yine alır.Hastalaninca başımda nöbet tutar çocuklarımıza da bu şekildedir.Ne bileyim gece nöbet tutar sabah eve gelir o yorgunlukla bize kahvaltı hazırlar yani telefonu hep bendedir.Bu olayda 2 3 gün hiç uyuyamadım sana anlatamadım diye diyor.Gercektende öyle hissetmiştim bana bişeyler anlatmak istediğini.Off ne bileyim beni daha kimsenin önünde 1 kere azarlamış değil.Konduramam ona.Guvendigimi söyledim bilmiyorum kafam bildiğiniz kazan oldu 3 günde..

Burada biz olayı sizin anlatımınızdan yorumluyoruz valla kusura bakmayın ama eşiniz masum bile olsa anlatım şekli ve yaptıkları kafa karıştırıcı bu bir gerçek yoksa kimse kimseyi gazlamıyor.
Kimse burda birilerinin huzuru bozulsun boşansınlar diye de yorum yapmıyor.

Boyle durumlarda buraya sormayi dogru bulmuyorum.cunku herkes yasadiklarindan tecrubelerinden dolayi farkli dusunceler soyleyebilir.ama boyle anlarda ben dahil hep olumsuzu dusunuruz kesin aldatti diye..ya esim dogru diyorsa diyemiyoruz.esine guvendigini ona hissettirmelisin.son konusmayi yapmasaydin iyiydi ama olan olmus.gozu korkar yapasi varsa da yapmaz artik saka bi yana ese duyulan guvensizlik temeli sarsar..

DEtaylı şekilde anlattım en son sabah yaşadığım olayda ayrıca bunun bu şekilde dalga geçilecek bi konu oldugunuda düşünmüyorum.

Bence güven

Ya bence o kadını eşin ayarlamıştır o şekilde konuşması için; çünkü kadın eşinle kavgalı, normalde eşini aklamaya çalışmaz ki sen arayınca "sıkıldım, karı koca gidin başımdan." der en iyi ihtimalle.

Bence kötü yorumları boşver kocanı en iyi sen tanıyorsun, kötü bir şey olsa sana neden söylesin ki,
bak ne güzel açıklama yapmış bence,
Hem ona eğer çok güveniyorsan bir sebebin var belli ki ilişkiniz güven içinde, güveneceksin tabiki de..
Bi de şöyle düşün eğer sana birisi nbr diye yazsaydı ne yapardın, bence biz kadınlar hiç söylemezdik ve durum aldatma bile olmasa da karşıdakiyle kötü bir durum olmasın diye tüm delilleri kaldırırdık
Sen bence kendine ve kocana güvenmeye devam et, sana anlatması en güzeli

Kendimi eşimin yerine koyuyorumda ben asla söyleyemezdim zaten Allahın bildğini kuldan saklıyamam şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…