- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
- Konu Sahibi dutturudunya
-
Telefonu hep ortadadır uyurken bile bnm yanıma bırakır gündüzleri arayan olur vs.diyeesiniizn teelfonu ortalıktaysa devamlı bence saklayacagı birsey yok mesajları silmesinin sebebide konu uzamasın gerginlik cıkmasın diye de olabilir kadınlarda da boyle tipler var yok degil bence ilerleyen zamanlarda olucaklara bakın eninde sonunda varsa birsey bu konuyla alakalı cıkar zaten
Askıntı olan ve reddedilen kadının bu kadar açık şekilde erkeği yüceltip kendini küçük düşüreceğine inanmıyorum. Danışıklı dövüş bildiğin.Bu sabah kadını tekrar aradım ve telefonu açık ilk aramama açmadı fakat 2.ye açtı .... hanımlamı görüşüyorum dedim kadın kısık bi ses tonula evet dedi.BiKendimi tanıtayım benxxx in eşiyim dedim.Kadın şaşırdı.Konuya hrmen giricem dedim eşimle aranızda geçen olayı öğrenebilirmiyim dedim.Kadın başladı anlatmaya.Salı günü işyerine gittim 1 yıl önce otdan çıkmıştım kartımda yok diye eşiniz beni içeri almadı kartım yok deyince heralde birşeye sinirlenmişti bana çok sert çıkıştı dedi.Sonra gittik ikimizde birbirimizi şikayet ettik.Şikayet ettiğim kişi bana Allah allah o çocuk öle davranmaz falan dedi sende uzatma dedi ve beni susturdu dedi bnde döndüm eşine dedimki hırsımı alamadım seni arıycam numaranı ver dedim oda vermedi bnde ben bulurum dedim kızdı bana bulamazsın dedi dedi.Sonra bu kadın eşimin arkşından eşimin numarasını almış.Olayın ertesi günü gündüz eşim işteyken aramış eşim arayınca tanımamış kimsin demiş kadın kavga edicem ya snnle bulamazsın dedin bak bulfum numaranı demiş.Eşimde orda köpürmüş kapat trlefonu numaramıda sil arama demiş.Kadın diyor eşiniz bana yine kızınca kendime yediremedim birde ilk kavgada bana bağırdığında toplum arasındaydık kaldıramadım bana kimse toplum içind2 bağıramaz dedi.Neyse kadın kapatmış telefonu ertesi günü akşam mesaj atmış eşime akşam.Birde diyorki ewet haklısınız bu konuda mesaja giriş şeklim biraz saçma oldu nbr nasılsın dedim oda numarayı silmiş heralde yine kimsin diye sordu.Sonra ben söyleyince kim olduğumu brn sana beni arama demedimmi niye mesaj atıyosun ne yapmaya çalışıyosun çoluğum çocuğum var amacın ne demiş.Kadında bu sefer hiç ölesine ark ça yazdım demiş.Eşimde hayır efendim yazamazsın zaten ben eşimden bişey saklamam bunuda anlatıcam numaramıda çabuk sil demiş.Kadına dedim ki tamam herşeyi anladım da ark konuşmanın arkasından saçmalama yuvan yıkılır gibi bir cümle kadar saçma bişey duymadım iyi niyet aramıyorm yuvan yıkılır ne demek dedim.Eşiniz eşime söylicem zaten diyince bnde boşanma aşamasındayım zaten 3 kerede aladatıldım empati kurdum bi bayan eşine bi bayanın mesaj göndermesine katlanamaz dedi.Birde diyorki eşiniz sizi çok seviyor gurur duymalısınız.Konunu rn başında da söylemeyi unuttum mesaj attığını söylemeden önce rşimle boşanma aşamadındayım kafam çok karışıktı dedi.Bana biraz kadın rşime göz koymuşda karşılık alamayınca üstüne gitmiş gibi geldi.Sizce haklımıyım?
Cok mu fesadim bilmiyorum ama esinin anlattiginin kelime kelime aynisi ezberlemis gibi sirayla anlatmis. Indan gecmis olayi anlatirken birini unutur hatirlamaz ne bileyim.Bu sabah kadını tekrar aradım ve telefonu açık ilk aramama açmadı fakat 2.ye açtı .... hanımlamı görüşüyorum dedim kadın kısık bi ses tonula evet dedi.BiKendimi tanıtayım benxxx in eşiyim dedim.Kadın şaşırdı.Konuya hrmen giricem dedim eşimle aranızda geçen olayı öğrenebilirmiyim dedim.Kadın başladı anlatmaya.Salı günü işyerine gittim 1 yıl önce otdan çıkmıştım kartımda yok diye eşiniz beni içeri almadı kartım yok deyince heralde birşeye sinirlenmişti bana çok sert çıkıştı dedi.Sonra gittik ikimizde birbirimizi şikayet ettik.Şikayet ettiğim kişi bana Allah allah o çocuk öle davranmaz falan dedi sende uzatma dedi ve beni susturdu dedi bnde döndüm eşine dedimki hırsımı alamadım seni arıycam numaranı ver dedim oda vermedi bnde ben bulurum dedim kızdı bana bulamazsın dedi dedi.Sonra bu kadın eşimin arkşından eşimin numarasını almış.Olayın ertesi günü gündüz eşim işteyken aramış eşim arayınca tanımamış kimsin demiş kadın kavga edicem ya snnle bulamazsın dedin bak bulfum numaranı demiş.Eşimde orda köpürmüş kapat trlefonu numaramıda sil arama demiş.Kadın diyor eşiniz bana yine kızınca kendime yediremedim birde ilk kavgada bana bağırdığında toplum arasındaydık kaldıramadım bana kimse toplum içind2 bağıramaz dedi.Neyse kadın kapatmış telefonu ertesi günü akşam mesaj atmış eşime akşam.Birde diyorki ewet haklısınız bu konuda mesaja giriş şeklim biraz saçma oldu nbr nasılsın dedim oda numarayı silmiş heralde yine kimsin diye sordu.Sonra ben söyleyince kim olduğumu brn sana beni arama demedimmi niye mesaj atıyosun ne yapmaya çalışıyosun çoluğum çocuğum var amacın ne demiş.Kadında bu sefer hiç ölesine ark ça yazdım demiş.Eşimde hayır efendim yazamazsın zaten ben eşimden bişey saklamam bunuda anlatıcam numaramıda çabuk sil demiş.Kadına dedim ki tamam herşeyi anladım da ark konuşmanın arkasından saçmalama yuvan yıkılır gibi bir cümle kadar saçma bişey duymadım iyi niyet aramıyorm yuvan yıkılır ne demek dedim.Eşiniz eşime söylicem zaten diyince bnde boşanma aşamasındayım zaten 3 kerede aladatıldım empati kurdum bi bayan eşine bi bayanın mesaj göndermesine katlanamaz dedi.Birde diyorki eşiniz sizi çok seviyor gurur duymalısınız.Konunu rn başında da söylemeyi unuttum mesaj attığını söylemeden önce rşimle boşanma aşamadındayım kafam çok karışıktı dedi.Bana biraz kadın rşime göz koymuşda karşılık alamayınca üstüne gitmiş gibi geldi.Sizce haklımıyım?
Tam reddedilmek diye düşünmüyorum çnki ortada sadece nbr nasılsınla başlayan bi mesaj va.Yani duygusunu söyleyipde hyr cvbı alsaydı belki dediğiniz şekilde olabilirdi diye düşünüyorum.Yüz bulsa işi daha ileri götürüp belki açılacaktı o zman reddedilince belki faturası daha yüksek olabilirdi.Eşim kurana el bastı hanhi ark ıma anlatsam saçmalama kendimden beklerim eşinden beklemem diyorlar.Galiba brn ona çok güveniyorum..Askıntı olan ve reddedilen kadının bu kadar açık şekilde erkeği yüceltip kendini küçük düşüreceğine inanmıyorum. Danışıklı dövüş bildiğin.
Aynı sizin gibi düşünüyorum .Nasil bu kadar eminsiniz derseniz eşim en başından beri hep üstüne düşer bir dediğimi iki etmez.Canim bugün birşey istedim 1 hafta dahi geçse ben unuturum o unutmaz yine alır.Hastalaninca başımda nöbet tutar çocuklarımıza da bu şekildedir.Ne bileyim gece nöbet tutar sabah eve gelir o yorgunlukla bize kahvaltı hazırlar yani telefonu hep bendedir.Bu olayda 2 3 gün hiç uyuyamadım sana anlatamadım diye diyor.Gercektende öyle hissetmiştim bana bişeyler anlatmak istediğini.Off ne bileyim beni daha kimsenin önünde 1 kere azarlamış değil.Konduramam ona.Guvendigimi söyledim bilmiyorum kafam bildiğiniz kazan oldu 3 günde..Burdaki insanlarin gazina gelip esim aldatiyor diye dusunmeniz evliliginizi yipratiyor farkinda misiniz.birileri demis ya danisikli dovus esinin anlattiklarinin aynisini anlatiyor hic mi farkli bisey soylemez diye..olaylari yasayanlar dogruca anlatmis yasadiklarini konustuklarini.yalan iftira yok.bence ikisi de birbirine gicik gitmis belli.kadin biraz da dengesiz olabilir.anladigim kadariyla kadinin da gunahini almayin.esiniz bence siz ona guvenmediginiz icin cok kizacak size..adamin gunahini aliyorsun.
Boyle durumlarda buraya sormayi dogru bulmuyorum.cunku herkes yasadiklarindan tecrubelerinden dolayi farkli dusunceler soyleyebilir.ama boyle anlarda ben dahil hep olumsuzu dusunuruz kesin aldatti diye..ya esim dogru diyorsa diyemiyoruz.esine guvendigini ona hissettirmelisin.son konusmayi yapmasaydin iyiydi ama olan olmus.gozu korkar yapasi varsa da yapmaz artik saka bi yana ese duyulan guvensizlik temeli sarsar..Aynı sizin gibi düşünüyorum .Nasil bu kadar eminsiniz derseniz eşim en başından beri hep üstüne düşer bir dediğimi iki etmez.Canim bugün birşey istedim 1 hafta dahi geçse ben unuturum o unutmaz yine alır.Hastalaninca başımda nöbet tutar çocuklarımıza da bu şekildedir.Ne bileyim gece nöbet tutar sabah eve gelir o yorgunlukla bize kahvaltı hazırlar yani telefonu hep bendedir.Bu olayda 2 3 gün hiç uyuyamadım sana anlatamadım diye diyor.Gercektende öyle hissetmiştim bana bişeyler anlatmak istediğini.Off ne bileyim beni daha kimsenin önünde 1 kere azarlamış değil.Konduramam ona.Guvendigimi söyledim bilmiyorum kafam bildiğiniz kazan oldu 3 günde..
Boyle durumlarda buraya sormayi dogru bulmuyorum.cunku herkes yasadiklarindan tecrubelerinden dolayi farkli dusunceler soyleyebilir.ama boyle anlarda ben dahil hep olumsuzu dusunuruz kesin aldatti diye..ya esim dogru diyorsa diyemiyoruz.esine guvendigini ona hissettirmelisin.son konusmayi yapmasaydin iyiydi ama olan olmus.gozu korkar yapasi varsa da yapmaz artik saka bi yana ese duyulan güvensizlik temeli sarsar
Artık bnde bu şekilde düşünüyorum.Konu açma hakkında...
Bence güvenEşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..
Tam reddedilmek diye düşünmüyorum çnki ortada sadece nbr nasılsınla başlayan bi mesaj va.Yani duygusunu söyleyipde hyr cvbı alsaydı belki dediğiniz şekilde olabilirdi diye düşünüyorum.Yüz bulsa işi daha ileri götürüp belki açılacaktı o zman reddedilince belki faturası daha yüksek olabilirdi.Eşim kurana el bastı hanhi ark ıma anlatsam saçmalama kendimden beklerim eşinden beklemem diyorlar.Galiba brn ona çok güveniyorum..
Kendimi eşimin yerine koyuyorumda ben asla söyleyemezdim zaten Allahın bildğini kuldan saklıyamam şimdi..Bence kötü yorumları boşver kocanı en iyi sen tanıyorsun, kötü bir şey olsa sana neden söylesin ki,
bak ne güzel açıklama yapmış bence,
Hem ona eğer çok güveniyorsan bir sebebin var belli ki ilişkiniz güven içinde, güveneceksin tabiki de..
Bi de şöyle düşün eğer sana birisi nbr diye yazsaydı ne yapardın, bence biz kadınlar hiç söylemezdik ve durum aldatma bile olmasa da karşıdakiyle kötü bir durum olmasın diye tüm delilleri kaldırırdık
Sen bence kendine ve kocana güvenmeye devam et, sana anlatması en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?