- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
- Konu Sahibi dutturudunya
-
Yüklenmek değilde pişmanlık bnmkisi birazKendinize yüklenmeyin, okuyanları da görüyorum ben bazı ev hanımları daha gururlu emin olun..
Eweeet bak bunuda sordum bayada şey sormuşum ya.Herşeye açıklaması varya beyfendinn.Buseferde görmüştüm görmüştüm ama hiç kişisel olarak tanımıyodum olduEsiniz o kadini hic gormedigi tanimadigi icin is yerine almamisti
konuda boyle soylediniz.
Simdi esiniz kadinin onceden iki uc kavgasi i gormus.
Tuhaf geldi yalan icin de yalan
Canim ya cok yalan var bu olayda. Madem gormustu kavgasini sana olaylari anlatirken niye soylemiyor.Eweeet bak bunuda sordum bayada şey sormuşum ya.Herşeye açıklaması varya beyfendinn.Buseferde görmüştüm görmüştüm ama hiç kişisel olarak tanımıyodum oldu
o halde kocana inan ve işin peşini bırak."sana inanıyorum hayatım. hangi şerefli erkek ailesine ihanet eder ki?" de ve konuyu kapat. eğer kocan ona mecbur olduğunu anlarsa ilk fırsatta aldatabilir. ona o güveni verme.En çok kızdığım noktada bu zaten neden cvp verdin yada neden engellemedinde konuşma gereği hissettin kadından şikayetçi olmak istediğini fakat iş yerinden kovulmaktan korktuğunu söylüyor çünki daha önce kadının bikaç kişi ile kavgasına denk gelmiş şikayet ederimde oda gelir işyerinde kavga çıkarır patronda işyerindeki disiplinden dolayı işten atarsa ben ne yaparım diyor.Off bilmiyorum yani kimse yuvası yıkılsın diye evlenmez boşanmanın eşiğine gelenlerde çok iyi bilirki kolay verilebilen bir karar değil malesefki.Bi yanım ona inanıyor gibi oluyor diğer yanım neden madem kızıyoda engellemeden muhatap oluyor diyor.Açıkçası çok daraldım başımı alıp gidesim varda nereye gidiyosun 2 çocukla anne baba kapısına dönmek istesen anneye anlatsan birton nasihat verecekler sanki göz yummak zorundaymışım gibi ayrı eve çıkmak istesen meslek yok bişey yok okulu bırakıp koca peşine düşersen olacağı bu aklınızı başınıza toplayın okuyan bekar kızlar.Aşkınızdan ölseniz dahiii asla ama aslaa bi adam için okumamayı tercih etmeyin sonra ahanda kakalak gibi kalırsınız böle 2 çocukla ne yapcam diye.Rlimde mesleğim olsa doğrumu yanlanmı ortaya çıkarmak içinmi uğraşırdım yaaa.Atardım k.ç na tekmeyi hadi cnmmm mesajlaştığın kadın çeksin birazda kahrını der arkama bile bakmazdım.....
Lise diplomam var Allaha şükür ama asgari ücretde malum 2 çocuk kira asgari ücretle nasıl olur bilemiyormo halde kocana inan ve işin peşini bırak."sana inanıyorum hayatım. hangi şerefli erkek ailesine ihanet eder ki?" de ve konuyu kapat. eğer kocan ona mecbur olduğunu anlarsa ilk fırsatta aldatabilir. ona o güveni verme.
ve şimdiden kendine yatırım yapmaya başla. eğer lise mezunu değilsen açıktan okumaya başla. hatta ben sana birkaç taktik veririm, kolayca mezun olursun. 3-4 yıl sürer zaten, bu arada çocukların büyür. çocuklar anaokulu çağına gelince meslek kurslarına gidersin. belki açıktan üniversite bile okursun. böylece kimseye eyvallah etmezsin.
iki görümcem üçer çocuğuyla geçen sene açık liseden mezun oldular. biri sadece lise mezunu çalıştıran ünlü bir markanın kadrolu işçisi oldu geçen ay. diğeri meslek kursuna gidip sertifika aldı.
zor değil. çünkü püf noktası var ve onları yaparsan kesin mezunsun 3-4 senede.
çok güzel. o halde yine ilk önerim geçerli. madem şimdilik ona mecbursun. konuyu tatlıya bağla ve yine şimdilik unut. o arada açıktan üniversite oku, garantili meslek olan. çocuklar büyüyünce işe girersin. baktın kocan hakikaten aldatan bir erkek o zaman yani maddi ve manevi hazır olduğunda gerekeni yaparsın.Lise diplomam var Allaha şükür ama asgari ücretde malum 2 çocuk kira asgari ücretle nasıl olur bilemiyorm
Gayet mantıklı..dediğinizi uygulayacağım..İlginiz için teşekkürler..çok güzel. o halde yine ilk önerim geçerli. madem şimdilik ona mecbursun. konuyu tatlıya bağla ve yine şimdilik unut. o arada açıktan üniversite oku, garantili meslek olan. çocuklar büyüyünce işe girersin. baktın kocan hakikaten aldatan bir erkek o zaman yani maddi ve manevi hazır olduğunda gerekeni yaparsın.
şu an ona verdiğin mesaj çok tehlikeli: "aldatsan da sövsen de dövsen de sana mecburum"
vermen gereken mesaj: "hayatım çok kıskandım. o yüzden bu kadar irdeledim. sana inanıyorum ama aldatırsan giderim"
bu kadar.
konuyu uzatırsan kocan yüzsüzleşir, hiçbir şey yapamazsın.
Sabahki olayı anlatayım size.Normal konuşurken bu konudan içinizden bi arkadaşın sölediklerini kendim söylüyomuşum gibi ona aksettim.İşte madem yazdı n2den cvp verdin hadi cvp vrdin nie sildin bnde 1 yıl çalıştım bnden nie kimse numaramı istemedi dedim.Bide bana whatsapp dan yazmadan önce kadının onu aradığını söylemişti ya whatsapp dan ekleyincede numarayı tanımış buu kadının resmide var tabi doğal olarak.Bikere dedim hadi engellemek aklına gelmedi numarayı ve kadınıda resimden tanıdın niye cvp verdin o zman dedim.Ayyy bu bi köpürdü ayağa kalktı nasıl bağırıyo.Noldu dedim doğruları söyledim üstemi çıkmaya çalışıyosn sesinle benimi bastıtmaya çalışıyosun dedim.Kadına suç atıyosun onun kadar sende suçlusun cvp vermeseydin demekki ya aklına yakalanma korkusu geldi başlamadan bitirmek istedin yada bişeyler yaşadın üstünü örtmeye çalışıyosun dedim.Sen bu konuda bana bağırmaya trip atmaya hakkı olan en son insansın dedim.O bana ben ona o bana brn ona şimdi hiç konuşmuyorum kendide dışarı çıktı az evel zatn.Kendimi sessiz3 aldım farkettirmeden izliycemmm
Hala birşey kaybetmiş değil" sen gidince oturdum düşündüm benim eşim böyle birşey yapmaz ben napıyorum böyle ?dedim kendi kendime sana inanıyorum hayatım "gibi süslü cümlelerle devam edebilir takibeIyide boşu boşuna yuzgoz oluyorsunuz.
Inanıp konuyu kapatacaksiniz ve uzaktan izleyeceksiniz hepsi bu.
Şimdi siz aldattigina inandığınız ve buna rağmen evde hala kaldiginizi ilan ediyorsunuz resmen.
Şu son cümlenize kadar hiç de cahil olduğunuzu düşünmüyordum. Aksine dik duruşunuzu beğendim... kendinizi aldatılan kadın grubuna dahil etmeniz hata, verdiğiniz cevap da bu hatanın ürünü bence. Allah kolaylık versin, umarım aldatıldığınızı değil de aldatılmadığınızı kanıtlarsınız...Tabi öle olmuyormuydu yoksa.Şu aldatılan kadınlara da neden hepten cahil damgası vurursunuz anlamam ki.Ben öle dicem veriyolarmı vermiyolarmı sanada haber veririm ilerde lazım olur belki diye..
Eşinin agziyla oltaya bi yem koy bakalim ne tutacaksin o gun esin evde ama telefon sende bu dusunceni sakin onceden soylemeki kadini uyarmasin anca o zaman anlarsin durumu.birde hicbir kadin durduk yere bi erkege senin numarani bulcam demezEşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..
Durduk yere bir kadın hele kavga ettiği adamın peşine düşmez. Burda bir yanlışlık ya da yalan söz konusu. Eşin yalan söylüyor olabilir. Belki kadınla ilişkisi vardı. Kadın eşine söylicem diye tehdit etti o da o söylemeden senaryoyu uydurdu. Takip de kal.
Bu devirde babana bile güvenme
Valla yazmak istediklerimin hepsini yazmışsın altına imzami atarımDurduk yere bir kadın hele kavga ettiği adamın peşine düşmez. Burda bir yanlışlık ya da yalan söz konusu. Eşin yalan söylüyor olabilir. Belki kadınla ilişkisi vardı. Kadın eşine söylicem diye tehdit etti o da o söylemeden senaryoyu uydurdu. Takip de kal.
Bu devirde babana bile güvenme
Valla yazmak istediklerimin hepsini yazmışsın altına imzami atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?