Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

Normalde inanılmaz paranoyak olan ben, bu adamın aldatmadığına inanmak istedim. tabi ki hikayede eksikler anlatmadığı şeyler var. Ama bu ihanet ettiği yönünde değil bence.
Bence olaylar şöyle gelişti;
Kadın eşinin senden önceki sevgilisi. Aynı iş yerinde çalıştılar. Ayrıldılar kadın işten çıktı ya da öyle kavgacı biriyse kovuldu, neyse işte eşin daha sonra seninle evlendi. Sonra bu kadın geldi iş yerine eşin almadı kadın da hırslandı. Evlendiği için kızdı kasın eşine yazdı bi ton şey neyse sonra eşin eşime söylerim dedi böyle ilerledi bence.
Ama aksi de olabilir arkadaşların yazdığı şekilde de olmuş olabilir. Bence de takipte kal.
Ve aldatılmıyor olsan da mesleki açıdan kendini geliştir. Kendin ve bebeklerin için yap bunu.
Ben normalde böyle düşünmem inan. Hep kötü tatafından bakardım ama şu olanlara senin içinde seni kemiren şüpheye masumluğuna öyle üzüldüm ki umarım eşin geri dönülmez bir hata yapmamıştır ve bu konunun tamamı çöpe gider siz de mutlu hayatınıza geri dönersiniz.

Yani anlatmasi iyi olmus bence sen inan esine suphe insani aldatmaya yoneltir

Esin bi b.klar yemis kulagina gelmesinin yakin oldugunu farketmis. Kokusu cikinca olayin kadin manyak zaten yalan soyluyor ulasamadigi icin ve bn sana zaten anlatmistim gibi seyler zirvalayacak. Bende calisiyorum odama bi adamgelse tanimiyorum diye almamak ne kadar sacma yani. Nbr yazana evliyim uhu uhu demek. İnanmadim. Cık!

Bu erkekler hiç mi senaryo yazamaz ya buram buram yalan kokuyor kadını tanımıyor içeri almıyor okey ama çocuk mu bu numaramı alamazsın bulamazsın ne alaka ya adını soy adını alır şikayet edecekse yada sicilini yani ne alaka ne bu samimiyet ki numarasını alıyor ilk defa gördüğü insanın bence salağa yat ve takip et

Bencede. Gercekten bir adam bana bu sekilde yapissa esim de adamla konuscam dese benim hosuma bile gider gormesi, ne kadar sadikmisim. Her turlu veririm numarasini. Sonucta esine bunlari yapan birine hayirdir gardas? Demek senin hakkin. Ne esin ne sen rezil olmazsiniz. Ama bence esin vermicek ne isim ne numara

ayy ömürümde duydugum en sacma sey.... bence esinizin hayatinda bi kadin var, kadin size söylemekle tehdit ediyor, o söylemeden esiniz size zemin hazirlamis... durduk yere bi kadin musallat olcak numara bulup mesaj yollucak, esiniz o mesajlari yanlislikla silcek, cok uucuz bi numara..

Yanlis anlama da esin seni aldatmis ve kadinla aralarinda ne gectiyse artik kadin sana duyurup ondan ofkesini cikarmak istemis esinde sana boyle bi yalani kurmus anlatmis. Delikanli adam ve g.tunden korkmayan adam saniyesinde soyler ve msjlari gosterirdi kendini dogrulamak amaciyla. Yinede sen temkinli ol ara ara habersiz git isyerine.

Buradaki birçok bayanın gazına gelip eşinize boş yere güvensizlik duyuyorsunuz.
Boş yere tartışıp yüzgöz oluyorsunuz.
"Sen beni aldattın, sen yalan söylüyorsun, sen şöylesin sen böylesin......" adam zaten bu yüklenme karşısında size karsı sinirlenip sert tavır gösterir çünkü sucluyorsunuz.
Abartı yorumlar yapılıyor bu sitede hep.

Lütfen sakin olun kadının mesajına cevap verdi diye sizi aldatmış olmuyor.
Suçlayıp durmayın adamı. Olayı tatlıya bağla üzerine gitttikçe adamın yapacağı yoksa yapar.
Çocuğuna odaklan. Biraz zaman tanı. Unutmus gibi yap ve sürekli düşünme. İlerleyen zamanda eşiniz suçluysa çıkar zaten ortaya.

Eşinize inanın buradaki bayanlara değil!
Güvenmiyorum dersen eşine 'eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş' olursunuz.
İyi günler.

Bence gereksiz bir tavır takınmayın.
Eğer gerçekten bişey varsa illa ki çıkar ortaya.
Şimdilik akışına bırakın.

Bilmiyorum ama olay sanki şöyle gibi; o kadınla baya kocan yazışmış etmiş, sonra açığa çıkacağından korkmuş sana da " ben bişey yapmadım valla o peşime takıldı taktı bana ayartmaya çalıştı beni" minvalinde bir senaryo kasmış gibi. Fakat saçma. Kocanı sen biliyorsun. Biz ne desek boşbir yerde.

yani kadının ısrarla kocanı araması sorması bir yerlerden tlf nm bulması , ne alaka yani kadın ruh hastasımı yada kocan çokmu yakışıklı , yani bana biraz garip geldi ,

ve ben karımı seviyorum cümlesi ???????

karıma söyleyecem zaten dedikten sonra birdaha aramaması ???

öncesini anlatmamıs kı.kadın neden durup dururken esının yakasını bırakmamıs?

Bu sabah kadını tekrar aradım ve telefonu açık ilk aramama açmadı fakat 2.ye açtı .... hanımlamı görüşüyorum dedim kadın kısık bi ses tonula evet dedi.BiKendimi tanıtayım benxxx in eşiyim dedim.Kadın şaşırdı.Konuya hrmen giricem dedim eşimle aranızda geçen olayı öğrenebilirmiyim dedim.Kadın başladı anlatmaya.Salı günü işyerine gittim 1 yıl önce otdan çıkmıştım kartımda yok diye eşiniz beni içeri almadı kartım yok deyince heralde birşeye sinirlenmişti bana çok sert çıkıştı dedi.Sonra gittik ikimizde birbirimizi şikayet ettik.Şikayet ettiğim kişi bana Allah allah o çocuk öle davranmaz falan dedi sende uzatma dedi ve beni susturdu dedi bnde döndüm eşine dedimki hırsımı alamadım seni arıycam numaranı ver dedim oda vermedi bnde ben bulurum dedim kızdı bana bulamazsın dedi dedi.Sonra bu kadın eşimin arkşından eşimin numarasını almış.Olayın ertesi günü gündüz eşim işteyken aramış eşim arayınca tanımamış kimsin demiş kadın kavga edicem ya snnle bulamazsın dedin bak bulfum numaranı demiş.Eşimde orda köpürmüş kapat trlefonu numaramıda sil arama demiş.Kadın diyor eşiniz bana yine kızınca kendime yediremedim birde ilk kavgada bana bağırdığında toplum arasındaydık kaldıramadım bana kimse toplum içind2 bağıramaz dedi.Neyse kadın kapatmış telefonu ertesi günü akşam mesaj atmış eşime akşam.Birde diyorki ewet haklısınız bu konuda mesaja giriş şeklim biraz saçma oldu nbr nasılsın dedim oda numarayı silmiş heralde yine kimsin diye sordu.Sonra ben söyleyince kim olduğumu brn sana beni arama demedimmi niye mesaj atıyosun ne yapmaya çalışıyosun çoluğum çocuğum var amacın ne demiş.Kadında bu sefer hiç ölesine ark ça yazdım demiş.Eşimde hayır efendim yazamazsın zaten ben eşimden bişey saklamam bunuda anlatıcam numaramıda çabuk sil demiş.Kadına dedim ki tamam herşeyi anladım da ark konuşmanın arkasından saçmalama yuvan yıkılır gibi bir cümle kadar saçma bişey duymadım iyi niyet aramıyorm yuvan yıkılır ne demek dedim.Eşiniz eşime söylicem zaten diyince bnde boşanma aşamasındayım zaten 3 kerede aladatıldım empati kurdum bi bayan eşine bi bayanın mesaj göndermesine katlanamaz dedi.Birde diyorki eşiniz sizi çok seviyor gurur duymalısınız.Konunu rn başında da söylemeyi unuttum mesaj attığını söylemeden önce rşimle boşanma aşamadındayım kafam çok karışıktı dedi.Bana biraz kadın rşime göz koymuşda karşılık alamayınca üstüne gitmiş gibi geldi.Sizce haklımıyım?

esiniizn teelfonu ortalıktaysa devamlı bence saklayacagı birsey yok mesajları silmesinin sebebide konu uzamasın gerginlik cıkmasın diye de olabilir kadınlarda da boyle tipler var yok degil bence ilerleyen zamanlarda olucaklara bakın eninde sonunda varsa birsey bu konuyla alakalı cıkar zaten

ben eşinize güvenin siz. ben lojman da oturuyorum. karşı komşumun eşi de çok yoğun vatandaşlı bir kurumda çalışıyor. bir kasın musallat oldu adama. adam git diyor evliyim 2 çocuğum var yok anlamıyor. en sonunda kapıda nöbet tutan polise anlattılar kadını içeriye almadı ama dışardan taciz edildi adam. şikayet falan ettiler baya uğraştırdı aileyi de düştü yakasından. kim bilir kime sardı da koptu.
o yüzden güvenin ama ara ara da kontrolü elden bırakmayın

Mesajları silmesinin nedenini tamda bu şekilde açıklıyor cevap vermesinin nedeninide bu kadın ben işyerinde iken mesaj attı snn yanında atsaydı yanlılda anlıyabilirdin amacım sana duyurmadan kadını tersleyip arama demekti dediğimi yaptm fakat vicdanım el vermedi arkandan iş çeviriyomuşum gibi olmasın diye sana anlattım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…