- 12 Ağustos 2016
- 42
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi dutturudunya
-
Eşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..
Eski kız arkadaşı olma ihtimali çok yüksek ama yoksa bu kadar yüzü bulamaz. Düşünsenize işyerinizde eski bi çalışan erkek evinize kadar gelcek içeri girmeye calisicak numaranı arastiricak. Kim yapar böyle birşeyi? Kadın biraz uğraşmak istiyor belli ki. Ama ben eşinizin samimi olduğunu düşünüyorum. Numarayı değiştirin.
Kafınla konuşmadıcnm kadına numarasını veren ark la konuştu numarayı aldı.Hatta adam nie istiyon numarayı rahatsızmı etti yoksa falan dedi bnde numarayı aldım aradım fakat kadının telefonu kapalı
Beraber yaptık onuda canım çıkmadı mesajlar sadece bnm 25 aralıkdaki mesajlarım çıkıyo
Hayatın doğal akışı diye bir tabir vardır hukukta çok kullanılır, sence bu hayatın doğal akışına uygun mu?
Gece mi geliyor kadın? Gerçi önemli olan o değil, kavga ettiği kişiyle neden dostça mesajlaşmak istiyor, eşin hiç cevap vermeden neden engellemiyor, anlattığı gibi mesajlarda iyi aile babasını oynadı ise neden silmiş mesajları?
Eski kız arkadaşı olma ihtimali çok yüksek ama yoksa bu kadar yüzü bulamaz. Düşünsenize işyerinizde eski bi çalışan erkek evinize kadar gelcek içeri girmeye calisicak numaranı arastiricak. Kim yapar böyle birşeyi? Kadın biraz uğraşmak istiyor belli ki. Ama ben eşinizin samimi olduğunu düşünüyorum. Numarayı değiştirin.
Eve gelme gibi bir durum yok cnm eşimin işyerine gitmiş gündüz vardiyasında ikenMesajları geri yükleyin. Whatsapp sil ve yeniden yükle mesajlar yedekleniyor diye biliyorum
Eve gelme gibi bir durum yok cnm eşimin işyerine gitmiş gündüz vardiyasında iken
Bişey isticem ama. Bu bayanın nosunu eğer dilerseniz özelden bana atabilirsiniz varsa tabi numarası. Araştırmak isterim adınıza.
Verdikleri o numara kadının kendi numarası değildir ben hiç zannetmiyorum.
O değilse zaten çıkar ki ortaya bu kadının bi ismi cismi yok mu ? Ay bende çok severim böle şeyleri zamanında kendi eşim de dahil (sevgililik doneminde) çok kişiyi yakaladığım içinajan gibi hissediyorum artık
Ahahaha ayy ihtiyaç olursa aklımda bulunsun size yazayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?