• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Bana Çocuk Gibi Davranması

Bunun neresi ilgi yahu.
Ben buna çocuk gibi davranma değil aptal yerine koyma derim.
Bunları karşısındaki de akıl edebiliyor söylemesinin bir mantığı yok.
Bunaltıcı...

Konu çok yanlış taraflara gitmiş , üzüldüm :(

Eşinin kendi yaradılışından kaynaklandığını düşünüyorum. Anne ya da babası kendsisine bu şekilde davranmıştır.

Evleneli 4 ay oldu.
4 aydır sürekli çocuk muamelesi görüyorum.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...
Kendisi çok normal olduğunu savunuyor hatta bundan şikayet edersem insanların beni topa tutacaklarını ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı daha ne istiyorsun" diyeceklerini savunuyor. Ama bana daral geliyor, artık hiç bir şeye önem vermiyorum, anahtarları kapıda unutuyorum, tshirtleri ters giyiyorum falan...İyice saldım o söylendikçe.
Normal mi bu derece çok söylenmesi?

senı cok ıyı anlıyorum!!!
benım eşim de aynısı...hatta bagırınca ama sen benım mınık cocugumsun dıyor!!! bende ıyı yatakta da cocugun olurum dıyorum.gulmeye vurup konuyu degıstırıyor..ama gel gelelım benım sınırım gecmıyor...bılıyorum gram artnıyet yok ama kazık kadar oldum anne adayıyım dıyorum...sureklı uyarı halınde...ilgili olmaları cok guzel.pozitife yoruyorum.yoksa sreklı kavga edılır yanı

Biraz bunaltıcı bi durum ya koalina
Siz de nasıl davranacağınızı biliyosunuzdur. Bu yaşa kadar hayatta kalabildiğinize göre. :)
Bence sizi düşünmesi güzel ama giyeceğiniz ayakkabıya kadar onun karar vermesi çok sıkıcı.

Evleneli 4 ay oldu.
4 aydır sürekli çocuk muamelesi görüyorum.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...
Kendisi çok normal olduğunu savunuyor hatta bundan şikayet edersem insanların beni topa tutacaklarını ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı daha ne istiyorsun" diyeceklerini savunuyor. Ama bana daral geliyor, artık hiç bir şeye önem vermiyorum, anahtarları kapıda unutuyorum, tshirtleri ters giyiyorum falan...İyice saldım o söylendikçe.
Normal mi bu derece çok söylenmesi?

ben kızıma böyle davranıyorum, o da sizin gibi davranıyor, demek ki bu yüzden. :)
eşiniz birey olduğunuzu unutuyor galiba, çocuk değilsiniz ki.

Kızlar herkesten alıntı yapamadım.
Genel bir yorum yapayım :)
Eşim balık burcu, başak değil.
Kendisi inanılmaz düzenli biridir, alışveriş listesini bile excel sayfası açar, temizlik-gıda vs diye ayırarak yapar. Ödemeler falan hep kayıtlı, faturalar dosyalanmıştır. Tshirtlerini bile renklerine göre ayırıyor. Ben de bir o kadar düzensiz. Misal kalemlerin hepsi bir yerdedir. Onun kalemleri ise tükenmez, kurşun, basmalı diye ayrılmıştır :) Ayrıca çok temkinlidir her konuda. Yağmur yağar da fazla ıslanırsam diye yedek tshirt-çorap falan bile alır.
Kendisi böyle olunca benden de aynı şeyleri bekliyor, anlıyorum ama ben böyle değilim. O söylendikçe ben daha bir salıyorum. Hayatımda kapıda anahtar unutmamıştım hatta anneme söylenirdim dikkat et diye. 4 ayda 4-5 kere unuttum yani...Sürekli bir arkamı toplama modunda. Eee nasıl olsa arkamı toplayan var diye hiç bir şey düşünmüyorum ben de...
Yazdıklarına gelince göstermelikten ziyade yer yer geyik yaptı diye düşünüyorum. Bir arkadaş "boşan diyen bile olacak neredeyse" yazmıştı. Onu görünce hakkaten ya ne kadar abarttılar, ben seni düşünüyorum diyerek onları yazdırdı.
Sonuç olarak "tamam artık tek kelime etmem ama yine anahtarları kapıda unutursan görüşürüz" dedi.

Dur ben yazayim, eksikligi hissediliyor.
Bosan.☆
-KK koca bosatanlar cetesi-

şöyle düşün ya tam tersi olsaydı,

yani seni bir yere gittiğinde hiç düşünmese, aramasa, paran var mı yok mu sormasa bilmese, bir yere giderken nasıl gidip geleceğinle ilgilenmese .. bence fazla takma sen de düşündükçe daha fazla kurabilirsin kafanda .

Back
X