• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Bana Çocuk Gibi Davranması

Çıkarımlar yapmana gerek yok. Kocam forum hesabını yönetemez. Yorumları ben ona OKUDUM.
Valla koalina adami su topice bile dahil ediyosun, burayi bile tek basina yonetemiyosun, demek ki esinin seni kontrol ve domine etmesinden memnunsun. Sana mutluluklar dilerim bu konuya yazacak tek kelam kalmadi zaten

Yorumları tek tek okudum eşime. Söylediklerini aynen yazıyorum:
Bu kadar kısa sürede böyle bir konuya cevap veren bu kadar kişiyi görünce hayret ettim. Bir kaç üyenin de dediği gibi boşanmaya kadar götürebilecek tehlikede yorumlar var. Herhalde bazı bayanların hayatında ilgisizlik, kıskançlık ya da dominantlık var ama çerçevenin tamamını görmeden elde olanları yorumlayıp çok uç noktalara ulaşmışlar.
Dışarıda yağmur yağarken spor ayakkabı giydiğini görünce tabi ki de neden bu ayakkabıları giydin derim. Hava 30 dereceden 15 dereceye düştüğünde, boynunu kapat ya da neden bunu giydin derim. Sonuçta sen hasta olduğunda ilk üzülecek benim. Buranın Sivas olmadığını, Sivas'ta yolun ortasından yürüsen de sana bir şey olmayacağını bilmek ve İstanbul'a yerleştiğinde arabaların, kuryelerin her an kaldırıma çıkma eğiliminde bulunduğunu, dolayısıyla yol tarafından yürümen yerine iç taraftan yürümeni istememi neredeyse boşanmaya götürmüşler.
Ben yeterince yalnız yaşadım; çamaşırımı da bulaşığımı da yıkadım, yemeğimi de yaptım. hala da yapıyorum. Sana yardım etmediğimi de söyleyemezsin. Senin buraya yazdığın yazıdan "aman bu adam hiç bir şey yapmıyor, kız da adamın izniyle nefes alıyor" şeklinde düşüncelere dalmışlar. Çamaşırı ters yıka demekte alınacak bir şey yok, bir kere çamaşırların düz çıktığını görünce tabi ki de ters yıka derim. Bunu bir daha diyorsam Yine çamaşırı düz görmüşümdür. Bir daha diyorsam zaten bana inat ettiğin ortadadır. Ama ben yılmam yine derim (burada kahkaha atıyor:) )
Diğer örneklerde de tamamen İstanbul'a adapte olabilmen için verdiğim öğütler. Bunları yaparsan senin hayatın kolaylaşır. 4 aylık İstanbulluyken bunları söylemem gayet normal. Bence boşuna uğraşmasınlar boşayamazlar bizi (yine güler :) ) ayrıca bugün bizim nişan yıldönümümüz. Ben 6 sene bugünleri bekledim; gelse İstanbul'a da beraber yaşasak diye... Bu kadar bekleyip sonunda kavuşunca tabi ki de sahiplenip kollarım seni.
bence çok tatlısınız..

ben benımkının talımatlarını ezberledım,oyuzden artık tam bır ev hanımı,tam bır anne,tam bir eş oldugumu ıfade edıyor..ve oyuzden daha az talimat verıyor..

kendimden odun vermiş olmadım,evlilik Bi uyumdur..ben onun ıstedıgı gıbı olmaya çalışıyorum..oda benım ıstedıgım gıbı..

Önceki "Zengin insanlar neden evleniyor anlamıyorum" muhabbetinizden sonra bu cümleleri eşinin soyledigine hiç inanasım gelmiyor. Kaldı ki senin cümlelerin ve senin anlatımın oldugu çok belli.
Eşinin savunmasını kendince yorumlamış, ona hak vermişsin bunu anladık da, neden konu açma geregi duydun ?
Eşinin savunması konuyu açtıktan sonra geldiyse neden bunu önce eşinle konuşmayı tercih etmedin ?
Eşinin savunmasını yazılı bir şekilde mi almayı tercih ediyosun, forumu bu şekilde size bir araç mı oldu ?
Eşinin konu hakkındaki savunmasını kendi kendine anlatmak için mi foruma yazdın ? onu bize karşı savunmak için mi ?

Koalina; canım aslında ne gerdi ortamı biliyor musun, eşinin alaycı tavırla onu eleştirenleri suçlaması(kahkahalar falan)... Dalga geçiliyor hissi oluşturdu kimimizde.. böyle rahat bir şekilde size ne ben eşimi seviyorum, sizi seven yok galiba gibi bir tarz sezinledim ben eşinin mesajında. Öyle değildir muhtemelen; oluşturduğu his öyle oldu sadece. sonuçta yazı okuyoruz jest mimik göremiyoruz.. Tepki verenler bundan dolayı tepki verdi tatlım.. Muhtemel bir yanlış anlama diyelim...

Önceki "Zengin insanlar neden evleniyor anlamıyorum" muhabbetinizden sonra bu cümleleri eşinin soyledigine hiç inanasım gelmiyor. Kaldı ki senin cümlelerin ve senin anlatımın oldugu çok belli.
Eşinin savunmasını kendince yorumlamış, ona hak vermişsin bunu anladık da, neden konu açma geregi duydun ?
Eşinin savunması konuyu açtıktan sonra geldiyse neden bunu önce eşinle konuşmayı tercih etmedin ?
Eşinin savunmasını yazılı bir şekilde mi almayı tercih ediyosun, forumu bu şekilde size bir araç mı oldu ?
Eşinin konu hakkındaki savunmasını kendi kendine anlatmak için mi foruma yazdın ? onu bize karşı savunmak için mi ?
Ya bence gayet açık yazmışım neden anlamamakta ısrar eden bir kesim var acaba?
Eşime yoeumları okutacağım demiş miyim demişim. Sonrasında yazılan ilk yoeum olumlu olunca hatta tutuşmuşum eşim bak haklıyım diyecek diye.
Ben neresinde adama hak vermişim? Hangi yorumum onun savunması olmuş? Geçmiş konulara bakın bakalım kaç kere savunmuşum? Ya da elalem gibi onca aorunu anlatıp "aaa benim kocam aslında süperdir" mi demişim?

He bu yorumları okuyup da değişecek adam da değil zaten. Fikirleri gayet sabittir. Onun yanlış yaptığına dair onay olsun diye okuttum.

Bu açıklamam da son olsun, altında bir şey aramaya lüzum yok.

Diğer örneklerde de tamamen İstanbul'a adapte olabilmen için verdiğim öğütler. Bunları yaparsan senin hayatın kolaylaşır. 4 aylık İstanbulluyken bunları söylemem gayet normal. Bence boşuna uğraşmasınlar boşayamazlar bizi (yine güler :) ) ayrıca bugün bizim nişan yıldönümümüz. Ben 6 sene bugünleri bekledim; gelse İstanbul'a da beraber yaşasak diye... Bu kadar bekleyip sonunda kavuşunca tabi ki de sahiplenip kollarım seni.

:KK36::KK36::KK36: Mutlu Son!..:KK74::KK74::KK74:
Lakin enişte aşağıdan aşağıdan bize mi giydirmiş?:63::63::63:

Yaptığım tek bir yorumla benim ilgi görmediğimi, hiç sevilmediğimi, dominant olduğunu anlayan kocanızı tebrik ediyorum.

Maşallah, insan sarrafı mübarek.

Hala yaptığım yorumun arkasındayım. Bu ilgi değil, ben her şeyi senden daha iyi bilirim durumu.

Bol kahkahalı geceler diliyorum size.

Koalina; canım aslında ne gerdi ortamı biliyor musun, eşinin alaycı tavırla onu eleştirenleri suçlaması(kahkahalar falan)... Dalga geçiliyor hissi oluşturdu kimimizde.. böyle rahat bir şekilde size ne ben eşimi seviyorum, sizi seven yok galiba gibi bir tarz sezinledim ben eşinin mesajında. Öyle değildir muhtemelen; oluşturduğu his öyle oldu sadece. sonuçta yazı okuyoruz jest mimik göremiyoruz.. Tepki verenler bundan dolayı tepki verdi tatlım.. Muhtemel bir yanlış anlama diyelim...
Hiç zannetmem böyle dediğini.
Aslen bana desiği tek şey ne meraklısınız böyle bir şeyleri büyütmeye oldu. Bi sıkı giyin demeyi otorite savaşına çevirdiniz vs işte. Klasik erkek lafları o kadar. Alt mesajı ben sevdiğimden yapıyorumdu. Ama işte ben hoşlanmıyorum ki bunun yaşam biçimi olduğunu düşünün. Nevresim değiştirsem bugğn değil şu gün değiştir, bir şey yapacak olsam öyle yapma böyle yap. Hep bir yönetme modu.

Hiç zannetmem böyle dediğini.
Aslen bana desiği tek şey ne meraklısınız böyle bir şeyleri büyütmeye oldu. Bi sıkı giyin demeyi otorite savaşına çevirdiniz vs işte. Klasik erkek lafları o kadar. Alt mesajı ben sevdiğimden yapıyorumdu. Ama işte ben hoşlanmıyorum ki bunun yaşam biçimi olduğunu düşünün. Nevresim değiştirsem bugğn değil şu gün değiştir, bir şey yapacak olsam öyle yapma böyle yap. Hep bir yönetme modu.
Eşinin görmek istediği mesajı veriyorum şimdi, İleti ver canım. Boşa sen bunu boşa, seviyorum ayağına, üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor... :KK70: Kızmasın şaka yaptım, bari boşa gitmesin bize yazdığı mesaj...

Kadınlar eşlerine annelik yapar diye bilirdim. Babalık yapan eşler de varmış demek ki.
Bekarlık dönemlerinde ailesinin sorumluluğu eşinin üzerinde miymiş?

Yok yahu ne mutlusu. Yıldönümü de tebrik bile etmedi yani :D Evet bayağı bir kapris yaptı
Niye kız, yazdıkları baya hoştu bence ne bileyim romantikti bence.:KK19:
Bir de onun perspektifinden bakınca adama hak verdim ya, sen fettan, ne yere bakan yürek yakanmışsın bea.:KK12: Ay keşke böyle her konuda bir de olayın erkek tarafını dinleme şansımız olsa. :KK53:
Dip Not: Ha bu arada adam haklı çamaşırları ters çevir de öyle at, düz atılır mı hiç?:KK20:

Eşinin görmek istediği mesajı veriyorum şimdi, İleti ver canım. Boşa sen bunu boşa, seviyorum ayağına, üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor... :KK70: Kızmasın şaka yaptım, bari boşa gitmesin bize yazdığı mesaj...

Ahah:) ben okumadım bir yerden sonra ama kendisinin gizlice okuyacağına da eminim. Yeni bir üye gelir ilk mesajını buraya yazarsa bilirim ki odur:))
Daha da okumam yorumları ona, sonra kavga etsek bir şeye tepki versem bak işte o kadar gaz verdiler bana sardın diyecek çünkü eminim:D

Kadınlar eşlerine annelik yapar diye bilirdim. Babalık yapan eşler de varmış demek ki.
Bekarlık dönemlerinde ailesinin sorumluluğu eşinin üzerinde miymiş?
Değilmiş aslen ama annesine karşı da böyle. Ona da dur bekle, şimdi karşıya geç falan der yani. Genel yapısı böyle

Niye kız, yazdıkları baya hoştu bence ne bileyim romantikti bence.:KK19:
Bir de onun perspektifinden bakınca adama hak verdim ya, sen fettan, ne yere bakan yürek yakanmışsın bea.:KK12: Ay keşke böyle her konuda bir de olayın erkek tarafını dinleme şansımız olsa. :KK53:
Dip Not: Ha bu arada adam haklı çamaşırları ters çevir de öyle at, düz atılır mı hiç?:KK20:
Ben haklı tarafını görmüyorum hiç ya:)
Hani bazı konularda bilir söyler, yorum yapar onları anlarım da...her konuda da bilirkişi olamaz ya bir insan. Benimki bu modda işte en iyisini hep o bilir:)
Eve rustik yaptıracakmış, beyaz eşyaları hep samsung alacakmış, koltuk takımımız köşeli olacakmış... ee ben ne istiyorum acaba:)

Yok yahu ne mutlusu. Yıldönümü de tebrik bile etmedi yani :D Evet bayağı bir kapris yaptı
Bugün nişan dönümümüz demiş bunun için 6 yıl bekledim demiş ee sana niye kutlamadı peki bunu? Anlamadım koalina göstermelik mi yazdırdı yoksa bunları:KK64:Sana farklı buraya farklı yani?

Aşırı kontrollü, mükemmeliyetçi.
İnsanlar kendilerini kontrol etmeyi boşlarken o herkesi kontrol edebiliyor.
İkiz çocuk ancak enerjisini toplar.

Evleneli 4 ay oldu.
4 aydır sürekli çocuk muamelesi görüyorum.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...
Kendisi çok normal olduğunu savunuyor hatta bundan şikayet edersem insanların beni topa tutacaklarını ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı daha ne istiyorsun" diyeceklerini savunuyor. Ama bana daral geliyor, artık hiç bir şeye önem vermiyorum, anahtarları kapıda unutuyorum, tshirtleri ters giyiyorum falan...İyice saldım o söylendikçe.
Normal mi bu derece çok söylenmesi?
Yalan Dünya dizisindeydi sanırım adam kadının böyle her şeyin çocuk gibi müdahale ediyordu filim bu tabi kadının ilk zamanlar bu hoşuna gitti sonraları bunaldı ve adamdan ayrılmıştı sanırım sudan çıkmış balığa döndü yolun ortasında öylece duruyor eve gitmek için bile ne yapacağını bilemiyordu. Yani bukadarı kurgu ama Eşinizin bu tavrı sizde zamanla bazı eksiklik lere neden olabilir. Siz aynısını eşinize yapın. Benim eşimde beni her konuda eleştirdi bense ona hiç eleştiri yapmadım kendini bu yüzden mükemmel sanardı sonra bende ufak ufak başlayınca bu huyundan vazgeçti.

Back
X