Muhtemelen eşiniz size haklısın diyorsa ve suçluluk psikolojisi ile uste çıkmaya calismiyorsa aslında iyi niyetinin kurbanı. Ailesinide tanımıyoruz, olayları tabii ki bilmiyoruz, onların da günahını almak istemiyorum ama sanırım onlar kurnaz ve eşinizi maddi manevi kullanan insanlar. Eşinizde bunun karşılığında kendisini nasıl koruyacağını ve bu işin sınırını bilmiyor. Yardim destek surekli olursa o artik maasa baglamak gibi bi seydir. Maalesef genelde bu tarz durumların altında çocukluktan gelen bir çaresizlik oluyor. Aileye tabiri caizse yaranma duygusu oluyor diye düşünüyorum. Cok zor bir durum farkındayım, insan ne diyeceğini de şaşırıyor çünkü genelde İnsanoğlu kolay kolay değişmez. Hele ki bu tarz kişiliği çok özür dilerim ama tam %100 oturamamış ve başkalarının isteğin doğrultusunda hareket eden insanları değiştirmek daha zor.
Belki de bunun karşısında sizi kaybedeceğini görürse değişebilir. Sonuçta sizin geliriniz evet İyidir vesaire ama hayat gitgide pahalaşıyor ve ne için benim paramı başkası yesin. Cocuklarınız var, şöyle bir söz var fazla para göz çıkarmaz. Yani yarın bir gün biriktirir biriktirir bir daire alırsınız, kira geliriniz olur vesaire. Sizi; ailesini düşünmesi lazım öncelikle.
Ortalamanın üzerinde gelirinizin olması paranızı dağıtabileceğiniz anlamına da gelmiyor, bunun da farkına varması lazım.