artık ben de herif diycem sadece kızlar ... öle karar verdim!!
şşşt baksana brader..
Heyyy alooooooooo şştttttt
Hey sen
Sana dedik
Hacıııı
Emmiiiiii
Uleynnn
felan gibi argo tabirler etsek (hani kahve ortamı fln)
Nolur kiii onlar bise güsel gelmiyo biz kötü gidelim...
sanırım ben bu konuda tekim... herkese kocaları aşkım hayatım diyor....
bence yalnız deilsin aynı modelden bendede varsempatiksalakcinni eşim hayatımdaki ilk erkek hep başkalarında görüp özenirdimboshayallersmile eşim bana hayatım desin bebeğim prensesim meleğim desin diye çıkıyoken bile bana bunları söylemezdimafoldumben defalarca dedimm bana bunları söyle diye yok bi canım derdi evlendik hala aynı genelde ismimle hitap eder nadirende canım der ben ona hep aşkım hayatım bitanem derim üzülme yalnız deilsin bazen çıkıyo arada onlarda bize denk gelmiş
erkeğin üstüne gitmeyeceksin ben onu anladım en sonunda. benim kazma kocamda şakalaşırken abuzittin der, bişey isteyeceği zaman hişşt hatun bi şunu getirsene der, normalde deeee yavruuumm der kaydirigubbakcemile3 artık hiiç takılmıyorum bende beklentilerini ne kadar az tutarsan o kadar iyi hissediyomuşsun kendini
bende nekadar ugrastıysam alıstıramadım..ben kullanırım ama o kullanamaz..zaten ıcten gelıyorsa soylenır ancak ogretılerek ne kadar dogal olurki???
bazı erkeklerın yapısı gercekten boyle..sadece erkeklerın degıl bazı kadınlar da boyle..hıc guzel bır kelıme cıkmaz agzından....yapılabılecek pek bır sey yok sanırım..
yok canim tek degilsin benimkide anlamaz oyle guzel sozlerden
genelde adimla hitap eder ve malesef bunu degistiremezsin
sen kaç yıllık evlisin canım ... umut yok mu ya hiç... böyle bir durumu yaşayıp değiştirebilen kimse yok mu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?