Eşimin bana hitap şekli

şşşt baksana brader..
Heyyy alooooooooo şştttttt
Hey sen
Sana dedik
Hacıııı
Emmiiiiii
Uleynnn
felan gibi argo tabirler etsek (hani kahve ortamı fln)
Nolur kiii onlar bise güsel gelmiyo biz kötü gidelim...

olabilir de azcık abartmış oluruz sanırım:)
dünden beri hitap kullanmadım hiç bügünden itibaren başlıycam herif ifadesine
gelişmeleri aktarırım:):jeyyar:

bence isteğini eşinle konuşarak anlat ama birazcık şaka yollu olsun.Birde onun sana söylemesini istediğin kelimeleri sen ona kullaN BÖYLECE İSTER İSTEMEZ BEYNİNE YERLEŞECEKTİR ONUN

erkeğin üstüne gitmeyeceksin ben onu anladım en sonunda. benim kazma kocamda şakalaşırken abuzittin der, bişey isteyeceği zaman hişşt hatun bi şunu getirsene der, normalde deeee yavruuumm der kaydirigubbakcemile3 artık hiiç takılmıyorum bende beklentilerini ne kadar az tutarsan o kadar iyi hissediyomuşsun kendini

bence yalnız deilsin aynı modelden bendede varsempatiksalakcinni eşim hayatımdaki ilk erkek hep başkalarında görüp özenirdimboshayallersmile eşim bana hayatım desin bebeğim prensesim meleğim desin diye çıkıyoken bile bana bunları söylemezdimafoldumben defalarca dedimm bana bunları söyle diye yok bi canım derdi evlendik hala aynı genelde ismimle hitap eder nadirende canım der ben ona hep aşkım hayatım bitanem derim üzülme yalnız deilsin bazen çıkıyo arada onlarda bize denk gelmiş

keşke benim eşimde bana hatun dese daha hiç duymadım hatun hatunum dediğini 2 sene olacak nerdeyse evleneli

bence hatun da çok güzel bi hitap şekli, güya sahipleniyolar kendi çaplarında şişiniyolar hatuuun diyerekk bana sevgilimin hatun demesini çok isterim ve çok da hoşuma gider. aşkım hayatım zaten hep sölenen kelimeler,hatun daha geniş anlamı olan bi hitap bencee

bende nekadar ugrastıysam alıstıramadım..ben kullanırım ama o kullanamaz..zaten ıcten gelıyorsa soylenır ancak ogretılerek ne kadar dogal olurki???
bazı erkeklerın yapısı gercekten boyle..sadece erkeklerın degıl bazı kadınlar da boyle..hıc guzel bır kelıme cıkmaz agzından....yapılabılecek pek bır sey yok sanırım..

ay canııımmm resmen tek değilmişim ya ciddi!!! ay evet ben de aynen ben de cok özenirdim.. ben de eşime hiç ismiyle hitap etmem bile o bana eder. ben ona ismiyle hitap edince kahkahalara boğuluyo çünkü hiç alışkın değil... ama biliom kocişim söleyebilse söler ben hala umutluyum alışacak inşallahyerimseniben

abuzittin iyiymiş yakaydirigubbakcemile3 aslında bilseler bizim için ne kadar önemli olduğunu hiç beklemeden sölerler de... umudu kesmemek lazım ya yine derler inşallah yerimseniben

hayır ya:sinifsinif: bence yapılabilecek bişeyler herzaman vardır...ama ne:uhm:

bu konuda tek değilsin canımaklinialirimsmile 8 yıllık evliyim
arada aklına eserse yada benim canımı sıkmışsa gönül almak için aşkım hayatım gibi kelimeler kullanır.onun dışında söylemez
erkekler önemsemiyo böyle konuları canım yapacak birşey yok gibi
yada benim yaptığımı yap o söylemez bende ona söylemem:umursamaz:

2 yıllık evliyiz.hayatım,sevgilim ve ya hanımım diyor.ismimle hitap ettiğinde cevap bile vermiyorum:)ilk zamanlar çok zorlandı başklarının yanında söylmekten ama şimdi alıştı.

ya bana sadece başbaşayken sölese bile yeter.. illa da başkalarının yanında sölemesini istemiom zatennn

sen kaç yıllık evlisin canım ... umut yok mu ya hiç... böyle bir durumu yaşayıp değiştirebilen kimse yok mu:uhm:

banada cok olmadi bir bucuk senelik evliyim
ben degistiremedim ustelik benim kocis gezmeyi disari cikmayi carsiyi falanda hic sevmez cok evcildir bende tam tersi cok severim gezmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…