- Konu Sahibi SenEsittirBen
-
Ben olsam paket gelince alır, bir güzelde giyerdim. Hatta birde yakışmış mı diye sorardım.
Eşinin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bilmem ama özür dilesede ben devam eder bu hareketler diye düşünüyorum çünkü cimrilik böyle bişey.. yerinde olsamgeri gönderirim ve feci tavır yaparım burnundan getiririm benşm en tahammül edemediğim şeylerden cimrilik hemde sadece bana karşı olsa ..!!!! para konularının çiftler arasında ekstra rahat olması gerekir üstelik
ay canım ısmarla boşverrr ne takıyosun..kocanın parası..
pardon canım anlamamışım..bu erkekler ne biçim yaratıklar ya insanı canından bezdirir..al boşver hemde annenin parası.
franSada yaŞıorum ßen..ya Sen ?
uff aslında herşey bizde bitiyor kızlarben de aynı şekilde alıştırdım ve şu an çok zorluk çekiorum
bazen yazılı da olmuyor cnm ben şu an bi yandan onunla uğraşıyorum derdimi anlatmaya çalışıyorum msnden yazarak valla bayılcam saat sabahın 6sı oldu hala saatlerdir anlatamıyorum derdimiValla annem bana daha evlenmeden demisti nasil baslarsan öyle gider diye, ama iste yapamadim kiyamadim. Kocam kiymetimi daha cok bilir, bana ben istemeden kendiliginden hediyeler alir, yapar eder dedim ama öyle olmuyormus. Evdeki hesap carsiya uymadi. Illaki yazili dilekce olarakmi vermemiz gerekiyor yani erkeklere isteklerimizi?
Bunun '' başta nasıl alıştırırsan,öyle gider...'' Sözüyle bir ilgisi yok.
Bu tamamen eşinizin huyu ve düşüncesizliğiyle ilgili bir durum.
Yani siz en başından hiç birşey istemeseniz dahi eşinizin normal de karşılaması lazım.
İstemenize gerek duymadan,belli başlı özel ihtiyaçlar vardır giyim,kuaför vb.
Bunları eşiniz biliyor ama işine gelmediği için uygulamıyor.
Yerinizde olsam eşimi kendi konuşmalarıyla başbaşa bırakırım,konuşsun dursun
Sipariş ettiğim herseyide alırım geride yollamam,giyer karşısına geçerim...
İnsanın kocası almayacakta kim alacakmış...
tatlim esinin tutumu gercekten hic hos degil ama
sana tavsiyem üzerine türkiyeye gittiginde birseyler al
hem daha modern hem daha ucuz oluyor ordakiler
150 euroya ordan daha fazlasini hem daha iyisini alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?