- Konu Sahibi SenEsittirBen
-
demek ki bu konudan anlayacağımız eşleri çok düşünmemek hem ne için çalısıyolar eşleri çocukları ıcın tabı kı harcıyacaklar sen canım bence arada bi şeyler al senede 1 kere alırsan tuhafına gıder yanı gençlıgınde gıyınmeyeceksın süslenmeyeceksınde ne zaman yapcaksın bunlar hem eltılarım sureklı alısverısdeler dıyosun bence en ıyısını yapıyolar yanı senın kocan cımrılıgı aşmış yakında bogazında kı lokmaları sayabılır çok da ezdirme kendını ama cimrilik hastalık gıbı bı sey buna çare var mı bılmıyorum
kesinlikle yapılması gereken bu:13:Ben olsam paket gelince alır, bir güzelde giyerdim. Hatta birde yakışmış mı diye sorardım.
Valla annem bana daha evlenmeden demisti nasil baslarsan öyle gider diye, ama iste yapamadim kiyamadim. Kocam kiymetimi daha cok bilir, bana ben istemeden kendiliginden hediyeler alir, yapar eder dedim ama öyle olmuyormus. Evdeki hesap carsiya uymadi. Illaki yazili dilekce olarakmi vermemiz gerekiyor yani erkeklere isteklerimizi?
benim eşimde kıyafet ayakkabı gibi şeyler alacağım zaman şimdi almayalım sonra alırız hiç mi yok çok mu gerek gibi lafları hiç bitmiyor.alıyor ama defalarca söyletiyor ona kızdığımda da sürekli borçları dile bahane ediyor.halbuki fazla birşey istemem onu zora sokmuyorum ama bu erkek milletine sanırım bayanların kıyafet ayakkabı gibi ihtiyaçları gereksiz geliyor
bence eşinize sorun hayatım sana yük oluyorum sürekli söyleniyorsun. iş bulup çalışayım yada ailem ödesin üst baş paralarımı ama bu yüzden tartışmayalım sadece çözüm bulalım de. eşiniz hemen bir ters köşe yapıp kendine gelecektir. boşboğazlıklarından yapıyorlar.
hiç ciddiye alma. gelen cicilerini de iyi günlerde kullan.
Onuda yapti birkeresinde. Arabaya bindik bir yere gidiyorduk, ben kendime dondurma alcam yoldan dedi. Bende dondurmayi aslinda pek sevmem ama canim cekti nedense birden. Banada alirmisin dedim. Sende para varmi diye sordu. Yooook bende para ne gezsin dedim.
Peki bu cocugun cebinde para varmi diye soruyormusun hic, dondurma istiyorsun dedi bana.
Paramparca etti kalbimi. Ne demek ya cebinde paran yoksa kendinede almicaksin. Söyledigi gibi özür dilerim öyle demek istemedim, yalnis anladin dedi ama
bence bunda yalnis anlasilcak birsey yoktu.
Anlamiyorumki bazen canini verir istesem, bazende böyle bencilligi tutuyor.
Kocanın cimrisi de hiç çekinmiyor valla...
kesinlikle yapılması gereken bu:13:
bunun sevgisizlikle vb ile hiç alakası yok tamamen erkek milletinin maalesef genel özelliği -istisnalar var tabii ki- benimkinden de yakın çevremdeki birçok erkekten de gözlemlediğim ve öğrendiğim, istekleri açık seçik belirteceksin, bunun üzerine de yapmazlarsa o zaman arıza çıkaracaksınyoksa "e sen istemedin ki, istemezdin sen" gibi bahanelere sığınıyorlar
tek taraftan bakıyorlar çünkü, onların araba masrafları, maç biletleri, digiturk ödemeleri, elektroniğe harcadıkları para fuzuli olamaz hiç tabii:84:
:13:
sevgili duygulu yaşın kaç bilmiyorum ama eşinin de bu sözlerinden yaşının küçük olduğunu düşündüğümden benden küçük olduğunu varsayıyor ve izninle, özür dileyerek bir saptamada bulunuyorum: senin eşin cimri değil patavatsız sanırım. o yüzden hiiiç kulak asma böyle laflarına ve gençliğinin en güzel günlerini laflarına takılıp da huzursuz geçirme, he ama öğret tabii böyle konuşmaması gerektiğini senin onun asker arkadaşı değil eşi olduğunu bayan olarak bu tip espri ya da düşünmeden edilmiş sözlerden incinebildiğini söyle.
Bugün ismarladigim paket geldi. Esim isten eve gelince hepsini giyinip defile yaptim
Nasiiiiiiil??? Yakismismi??? diye sordum.
Cok yakismis askim, sanada ne giysen yakisiyor dedi
Geri yollamayacagim, hepsini giyenecegim tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?