esimin bana karsi cimriligi beni bunaltiyor artik.

benim eşimde kıyafet ayakkabı gibi şeyler alacağım zaman şimdi almayalım sonra alırız hiç mi yok çok mu gerek gibi lafları hiç bitmiyor.alıyor ama defalarca söyletiyor ona kızdığımda da sürekli borçları dile bahane ediyor.halbuki fazla birşey istemem onu zora sokmuyorum ama bu erkek milletine sanırım bayanların kıyafet ayakkabı gibi ihtiyaçları gereksiz geliyor
 
bence eşinize sorun hayatım sana yük oluyorum sürekli söyleniyorsun. iş bulup çalışayım yada ailem ödesin üst baş paralarımı ama bu yüzden tartışmayalım sadece çözüm bulalım de. eşiniz hemen bir ters köşe yapıp kendine gelecektir. boşboğazlıklarından yapıyorlar.
hiç ciddiye alma. gelen cicilerini de iyi günlerde kullan.
 
Eşimde başlarda bana karşı böyleydi.Yani kendisi alırdı istesem ama bana para vermezdi.
Son zamanlarda düzeldi.Çünkü çok kez söyledim söyledim artık batıki haklıyım.Dedim ki tamam bana birden çıkarıp para verme ama kumbaraya koy her akşam bozukluk orda biriksin dedim.Tamam dedi.Şimdi herakşam söylemesemde atıyor bozukları bazen 2 tl bazen 5 tl ama atıyor.

Birikiyor.Bende dışarı çıkınca almam gerekenleri alıyorum.E tabi gene onada harcatıyorum ama en azından bişey alırken sormuyorum direkt alıyorum.

Bende başta alıştıran bizsek yine bunu biz bozabiliriz.Sürekli çok sıkmadan söyle.Ama aralara onu çok sevdiğini falan sıkıştır.Yani çok sıkarsan paragöz olursun:):)Ki eşim şuan bana öyle diyo.Tüh seni kendime benzettim diyo:):)

Ve aldıklarını asla bırakma ozman yine onun istediği olur.Tabiki senin hakkın.Ablam bana şöyle demişti birkeresinde.

Eğer eşin kazanıyorsa senin hakkınıda kazanıyor.Allah senin rızkınıda ona veriyor.Bu yüzden istemeye sonuna kadar hakkın var demişti.Gerçekten çok doğru.

Umarım sende isteklerine ulaşırsın.Ama bu benim hakkım imajını mutlaka ver eşine...
 
eşiniz gıcıklık yapmış sürekli cimri olan biri olsa herkese aldıgını takar söyler...hiç takmayın boşverin gelsin paket giyinin ...
 
demek ki bu konudan anlayacağımız eşleri çok düşünmemek hem ne için çalısıyolar eşleri çocukları ıcın tabı kı harcıyacaklar sen canım bence arada bi şeyler al senede 1 kere alırsan tuhafına gıder yanı gençlıgınde gıyınmeyeceksın süslenmeyeceksınde ne zaman yapcaksın bunlar hem eltılarım sureklı alısverısdeler dıyosun bence en ıyısını yapıyolar yanı senın kocan cımrılıgı aşmış yakında bogazında kı lokmaları sayabılır çok da ezdirme kendını ama cimrilik hastalık gıbı bı sey buna çare var mı bılmıyorum
 

Onuda yapti birkeresinde. Arabaya bindik bir yere gidiyorduk, ben kendime dondurma alcam yoldan dedi. Bende dondurmayi aslinda pek sevmem ama canim cekti nedense birden. Banada alirmisin dedim. Sende para varmi diye sordu. Yooook bende para ne gezsin dedim.
Peki bu cocugun cebinde para varmi diye soruyormusun hic, dondurma istiyorsun dedi bana.
Paramparca etti kalbimi. Ne demek ya cebinde paran yoksa kendinede almicaksin. Söyledigi gibi özür dilerim öyle demek istemedim, yalnis anladin dedi ama
bence bunda yalnis anlasilcak birsey yoktu.
Anlamiyorumki bazen canini verir istesem, bazende böyle bencilligi tutuyor.
 
Ben olsam paket gelince alır, bir güzelde giyerdim. Hatta birde yakışmış mı diye sorardım.
kesinlikle yapılması gereken bu:13:


bunun sevgisizlikle vb ile hiç alakası yok tamamen erkek milletinin maalesef genel özelliği -istisnalar var tabii ki- benimkinden de yakın çevremdeki birçok erkekten de gözlemlediğim ve öğrendiğim, istekleri açık seçik belirteceksin, bunun üzerine de yapmazlarsa o zaman arıza çıkaracaksın yoksa "e sen istemedin ki, istemezdin sen" gibi bahanelere sığınıyorlar


tek taraftan bakıyorlar çünkü, onların araba masrafları, maç biletleri, digiturk ödemeleri, elektroniğe harcadıkları para fuzuli olamaz hiç tabii:84:


:13:


sevgili duygulu yaşın kaç bilmiyorum ama eşinin de bu sözlerinden yaşının küçük olduğunu düşündüğümden benden küçük olduğunu varsayıyor ve izninle, özür dileyerek bir saptamada bulunuyorum: senin eşin cimri değil patavatsız sanırım. o yüzden hiiiç kulak asma böyle laflarına ve gençliğinin en güzel günlerini laflarına takılıp da huzursuz geçirme, he ama öğret tabii böyle konuşmaması gerektiğini senin onun asker arkadaşı değil eşi olduğunu bayan olarak bu tip espri ya da düşünmeden edilmiş sözlerden incinebildiğini söyle.
 
canım keşke üzerinede bir iki tane bluz alsaydın...kuzum senin kocanda tuhaflık yok erkelerin geneli böyle..güzel giyinene bakarlar ama alayımda karım güzel giysin demezler..sakın geri falan verme paketleri güzelce giyin..
 
Kocanın cimrisi de hiç çekinmiyor valla...

ayy aynen canım katılıyorum sana benim kayınvalideler cimri onlardan gıcıkıyorum allahtan ki eşim onlara çekmemiş çok şükürler olsun
herkesin tahammül edebileceği bir şey değil çünkü bu cimrilik...
 
Giyin Tabiiki de
Şöyle Bir Önünden de Salına Salına Geç
Gözü Güzel Hatun Görsün
 

Vallahi tam üzerine bastin canim. Esim cok patavatsizdir. Konusur konusur düsünmeden, akli taaa sonra basina gelir, bu seferde kendini affettirmek icin 40 takla atar. Dün yinebu konulari konustuk. Daha dogrusu isten eve geldi, bende surat 5 karis tabi. Ne oldu canim sen yoksa benim dediklerimemi alindin onlar espiriydi dedi. Gitti dolabimi acti, gel bak türkiyeye giderken üzerine giyecek birseyin kalmamis, sen almicaksinda kendine kim alacak dedi. Sonra götürdü beni carsiya makyaj malzemeleri falan aldi bana, ikide pantolon aldi. Eve geldik burdan bir arkadas demisti ya 150 euroya türkiyeden daha cok sey alirsin diye. Oda aynisini düsünmüs onu söylemeye calismis, ama kendini yalnis ifade ettigini söyledi. Bende biliyorum TR´de cooook daha hos, cok daha modern esyalarin oldugunu, sadece ilk 2-3 gün üzerime giyecek, icinde rahat edecegim kiyafetlerim olsun istedim. Anliyorum seni ben o yönden hic düsünmemistim dedi.
 
Ay kusura bakmada ne kadar odunmus ya... dondurma alicak oluyor hic yanindakinin cani ceker mi diye dusunmuyor.Seninde canin cekince paran var mi diye soruyor? Bir dondurmanin hesabini mi yapiyor bir adamin naisl iki dondurmayi odeyemiycek kadar parasi olmaz. Herhalde sormicaksin paran var mi diye,., Alti ustu dondurma yahu... Madem paran yok sende yemiceksin o zaman be odun adam. Biri yiyip biri bakacak mi yoksa!
 
bence o ısmarladığın şeyleri sakın geri gönderme sen öyle yaptıkca tepene çıkar söyliyim hem seninde hakkın var o evde para harcamaya ne demek ailenin verdiği bayram parasıyla öde sen onun eşi değilmisin senin benim mi var istediğin zaman ne istiyosan ısmarlarsın sende biliyosun sonuçta evde ki bütçeyi ödeyemiceği biiyi ısmarlıcak değilsin ya giy kuşan canım kendi digitürke maça falan harcıyomuş hem bizdede digitürk var ayda 35 lira ödüyoruz yılla baya bi para ediyor yani sen onun ona harcadıı parayla her istrediğini alırsın asıl ona verilen para fuzuli bence yani hem ben bu erkekleri anlamıyorum ya kendileri istediklerini alıyolar eşleri alınca laf yokkkk yaaaa yok öyle işte ezdirme kendini canım dişini göster
 
Bugün ismarladigim paket geldi. Esim isten eve gelince hepsini giyinip defile yaptim
Nasiiiiiiil??? Yakismismi??? diye sordum.
Cok yakismis askim, sanada ne giysen yakisiyor dedi
Geri yollamayacagim, hepsini giyenecegim tabikide
 
Bugün ismarladigim paket geldi. Esim isten eve gelince hepsini giyinip defile yaptim
Nasiiiiiiil??? Yakismismi??? diye sordum.
Cok yakismis askim, sanada ne giysen yakisiyor dedi
Geri yollamayacagim, hepsini giyenecegim tabikide

ayy çok hoşsunuz =)) Baştan sona gülümseyerek okudum. Bence de senin eşin cimri değil sadece patavatsız
Aldıklarını da güle güle giy.
 
arkadaşım kıyafetlerin olmamış ve yenisini almak istemişsin.hemde annen veriyor parasını.eşine ne.sen fazla yüz vermişsin.alınması gerekiyorsa alacaksın.oda parasını verecek.bir eş olarak görevi.hiç kusura bakmasın.ben alışveriş yapmasını çooooooooooooooook severim.alışverişe gittiğim zamanda eşim sağolsun karışmaz.istediğimi alır.hatta bu bayram için elbise almaya gittim.baktım pantolon takımda hoş durdu .bunu da alalım mı falan dedim.çok güzel durdu üstümde dedim.eşimde dayanamadı aldı.eşlere fazla acımaya gerek yok.sende siparişlerini al ve giyin.o kadarda eşine alışverş yapsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…