Eşimin bana kredi kartını vermek istemesi normal mi?

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Kızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.

Bugün iç çamaşırım yırtıldı çıldırdım artık iyice yırttım. Herifçi oğlu şeyine saymıyor afedersiniz. Kredi kartını ver ben gidip alcam dedim. Vermedi yine haftasonu gideriz dedi. Daha önce de bi kere istemiştim vermemişti. Beraber gideriz diye. Ben de kendime bişeyler alicam nasıl olsa dedi. Dedigim gibi onunla mağazaya gitmek işkence oluyor bana. Bu işe nasıl bi çözüm bulcam?

Bi keresinde de kartın şifresini bi yere girerken benden gizledi. Sizce normal mi bu durum? Eşleriniz siz istediğiniz zaman kartınızı vermiyo mu?

Ekonomik özgürlüğünüz olsun.Çalışın kendi ihtiyaclarinizi dilediginizce alin.kartini vermiyorsa para biraksin.yada gidin lcw ya yada defacto ya.istediginiz kiyafeti deneyin model no ve bedenini not alin.sonra internetten esinizle kredi kartiyla alin.hem yalnizken rahat denersiniz.esinize köle olmadiginizi.sizi eş olarak gecindirmekten onun sorumlu oldugunu söyleyin.mesleginiz varsa mümkünse çalışın

Belliki çok harcamanızdan korkuyor veya da sizin üzerinizde maddi hükümlük kurmayı erkeklikten sayıyor..
İç çamaşırına kadar da ihtiyaç duyulması ve eşiniizn kartını vermemesi normal değil
Madem haftasonu gideriz dedi
Gidin ihtiyaç fazlası alın herşeyden

Belliki çok harcamanızdan korkuyor veya da sizin üzerinizde maddi hükümlük kurmayı erkeklikten sayıyor..
İç çamaşırına kadar da ihtiyaç duyulması ve eşiniizn kartını vermemesi normal değil
Madem haftasonu gideriz dedi
Gidin ihtiyaç fazlası alın herşeyden
Ama başımda öyle baykuş gibi beklerken stres oluyorum. Ya hiç bişey almıyorum yada çok kötü şeyler alıyorum sinirimden. :(

Bizim ailede tek kredi kartı vardı yıllardır benim adıma o da eşimde dururdu bi kaç ay önce isyan ettim gelen kredi kartlarından birini actirdim onu kullaniyo benim kredi kartım bende fakat 1 kere bile kullanmadım alışkanlık meselesi alisverise esimle giderim elimi cebime atmam , kız kıza gidince de maaş kartından harcarım sanki kredi kartından alınca hesap veriyomusum gibime geliyo çünkü esim ekstreleri inceler,bi kaç kez internet alışverişinde çift çekim olmuştu ,bi kez de bankadan telefon geldi kartınız kopyalanmış tespit ettik iptal ediyoruz diye haliyle inceler sorar bende gıcık olurum.
Siz de eşinizle alışverişe gidince bunalmasin diye hızlı hızlı bişeyler alın evde deneyin begenmezseniz gidin mağazadan değiştirin.
Elinizi korkak alıştırmayın değişim yaparken indirimlilere bakar ekstra bişeyler daha alırsınız :)))

Kredi kartını vermemesini bir yere kadar anlarım.
Yok ya anlamam. İstediği kadar limitsiz de olsa.
İhtiyaç bu. O zaman nakit para versin.

Ayy şu şifresini gizleme olayı miğdemi bulandırdı.
Şok oldum böylesini de ilk kez duyuyorum.

Kesinlikle normal değil.. Kredi kartı bendedir. Ve istediğim gibi kullanırım. Bir kere bile duymadım kredi kartını vermem dediğini. Kaldı ki kart çıktığı günden beri bendedir. Bir şeye ihtiyacın olur çocuk hastalanır nolur nolmaz diye. Eşime söylerim ama ne aldıysam. Şife göstermemek ne demektir ya. Çok kırıcı. Siz de eşinizle tartışma ortamı yaratmadna sorun. Neden diye?

Bizim ailede tek kredi kartı vardı yıllardır benim adıma o da eşimde dururdu bi kaç ay önce isyan ettim gelen kredi kartlarından birini actirdim onu kullaniyo benim kredi kartım bende fakat 1 kere bile kullanmadım alışkanlık meselesi alisverise esimle giderim elimi cebime atmam , kız kıza gidince de maaş kartından harcarım sanki kredi kartından alınca hesap veriyomusum gibime geliyo çünkü esim ekstreleri inceler,bi kaç kez internet alışverişinde çift çekim olmuştu ,bi kez de bankadan telefon geldi kartınız kopyalanmış tespit ettik iptal ediyoruz diye haliyle inceler sorar bende gıcık olurum.
Siz de eşinizle alışverişe gidince bunalmasin diye hızlı hızlı bişeyler alın evde deneyin begenmezseniz gidin mağazadan değiştirin.
Elinizi korkak alıştırmayın değişim yaparken indirimlilere bakar ekstra bişeyler daha alırsınız :)))
Bi alışveriş merkezine takılı kalmış. Hep oraya götürüyo. Aradığım şeyler orda olmuyo. Sosyete pazarlarina falan gitmek istiyorum mesela boşver oraları diyo hey Allahım :(

Ama başımda öyle baykuş gibi beklerken stres oluyorum. Ya hiç bişey almıyorum yada çok kötü şeyler alıyorum sinirimden. :KK43:
Ben taa nişanlıyken kullandım eşimin kredi kartını
Başka hiç istemedim ama bana veya çocuklara bişey lazım olduğunda para isterim
Verir eşim
Ben bı tek market alışverişini kendim yaparım büyük oğlumla ama gerisini eşimle çıkarız
Kart istemememdeki sebebse ben kredi kartı ile alışveriş yaparken kendimi kaybediyorum:)))
100 liralık bişey almaya gidiyorum oluyo 500-600:))
Bana bedava gibi geldiği için eşime ilk zamanlar da dedim bana kart çok zor durumda kalmazsam verme diye yoksa batariz eğer

Alışveriş de eşinizi görmezden gelin istediğinizi alın
Madem vermiyor görsün gününü

Kızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.

Bugün iç çamaşırım yırtıldı çıldırdım artık iyice yırttım. Herifçi oğlu şeyine saymıyor afedersiniz. Kredi kartını ver ben gidip alcam dedim. Vermedi yine haftasonu gideriz dedi. Daha önce de bi kere istemiştim vermemişti. Beraber gideriz diye. Ben de kendime bişeyler alicam nasıl olsa dedi. Dedigim gibi onunla mağazaya gitmek işkence oluyor bana. Bu işe nasıl bi çözüm bulcam?

Bi keresinde de kartın şifresini bi yere girerken benden gizledi. Sizce normal mi bu durum? Eşleriniz siz istediğiniz zaman kartınızı vermiyo mu?
Hiç normal bir durum değil benim yüksek limitli kartim eşimde durur onun daha az limitli olanı da bende ve bunun lafı bile olmaz. ..o işi için kullanır ben de kullandım diye hesap vermem. ..kimse kimsenin üstü ya da astı değil nihayetinde. ..

Bi alışveriş merkezine takılı kalmış. Hep oraya götürüyo. Aradığım şeyler orda olmuyo. Sosyete pazarlarina falan gitmek istiyorum mesela boşver oraları diyo hey Allahım :KK43:
Ay sosyete pazarı inan daha pahalı ve gereksiz şey dolu ,yıllardır gitmiyodum öğrencilere eşofman altı ve tshirt almam gerekiyodu dün gittim 3 saat dolaştım 30 tlye bulamadım güzel bişey hepsi petrol atığı gibi korkunç , ben kanser yaparım diye bağırıyo. Sonra gittim lcw ye mis gibi yumuşacık aldım sipalara istedigim gibi şeyleri. Hiç özenme pazara bence ( istanbulda degilsen). Her avm de penti koton mango var oralardan bulmaya çalış olmaz mı?

Back
X