- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Elbette çift maaş gibi değil ancak bile isteye evde oturmuyorum sonuçta. Geçen gün bir arkadaşım vesile oldu iş görüşmesine gittim, bu sabah diyor ara bakalım sor x'e bir haber var mıymış.. kaç kez aradım sordum daha fazla aramak yüzsüzlük olur diyorum her seferinde haber çıksa zaten arar, ne bu baskı yani...Tek kişinin maaşı cok mu zorluyor?
ama yine de boyle konusulmaz ya...soğur ya insan....
Kolay olsa keşke..Ne zaman kocaniz hakkinda iyi bi konu acicaksiniz? Madem mutsuzsunuz bosanin
Degil mi ya bende yapmam yemek falan zıkkım yesin konu sahibesi çalışıyormuş zaten simdi işi yok diye mi kıymetsiz olduBen olsam buna yemek falan yapmam ya.
Gerçekten çok sinir bozucu 3kuruş parasıyla efe olmuş başınıza.
Allah yardımcın olsun ama çekmesi inanılmaz zor!
Daha anlayışlı denebilirdi. Ama yine en iyi ben bilirim tavırları. Saf dışı bırakıyor sürekli.Çalıştığınız dönem nasıldı peki size karşı davranışları?
O zaman kıymetli karıcığı oluyor muydunuz?
Her şeyi birlikte yaptık inanın. Beraber olmasaydık zordu, ama çalışmayınca kıymetimiz kalmadı demek ki. Uzun bir süre de olmadı zaten. Keyfi bir durum değil. Kavga anlarında hep burdan vuruyor beni. Yemek yapmamayı da denedim. Bu kez yine kötü olab ben oldum. Şaşırdım kaldım artık.Degil mi ya bende yapmam yemek falan zıkkım yesin konu sahibesi çalışıyormuş zaten simdi işi yok diye mi kıymetsiz oldu
İnanin benim eşim su anda konum olarak iyi bir yere geldi cok şükür yani seneler sonra cokkkk ama cok maddi sıkıntı cektik simdi gayet iyi bir maaşı var amma evde 2 çocukla akşama kadar halimi görünce senin işin daha zor diyor ki demeli de ne demek işin yok degersizsin nefret ediyorum böyle düşünen adamlardan
Eğer esim bana da dese valla iste kapı aha da sapı derim yok oyle kazanınca iyi olmayinca kötülemek
Tahmin ediyorum...annem yapardi bunu bana buz gibi olurdum,insanin üstüne garip bişey çöküyor o an...Elbette çift maaş gibi değil ancak bile isteye evde oturmuyorum sonuçta. Geçen gün bir arkadaşım vesile oldu iş görüşmesine gittim, bu sabah diyor ara bakalım sor x'e bir haber var mıymış.. kaç kez aradım sordum daha fazla aramak yüzsüzlük olur diyorum her seferinde haber çıksa zaten arar, ne bu baskı yani...
Çünkü bana saygısı yok...Niye şükretmek yerine üzerinize geliyor anlam veremedim. Kadın bu ya bu kadarda ezilmemeli
Tamam da ama olur mu boyle hani hastalikta saglikta iyi gunde kötü günde sözüne ne oldu ne zaman yitirdi bu kadar anlaminiHer şeyi birlikte yaptık inanın. Beraber olmasaydık zordu, ama çalışmayınca kıymetimiz kalmadı demek ki. Uzun bir süre de olmadı zaten. Keyfi bir durum değil. Kavga anlarında hep burdan vuruyor beni. Yemek yapmamayı da denedim. Bu kez yine kötü olab ben oldum. Şaşırdım kaldım artık.
Bir kızım var öyle kolay olmuyor. Destek de alamıyorum çünkü aileme anlatmıyorum onları üzmemek adına... Ben de artık şaşırdım iyice hep içimde büyütüyorumTahmin ediyorum...annem yapardi bunu bana buz gibi olurdum,insanin üstüne garip bişey çöküyor o an...
Tek önerim gormezden gelmen ama yalan yok tam boşanmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?