- 12 Mayıs 2025
- 6
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi sinemrellim
-
Kocanizin nesi oluyor bu şahıs?Merhabalar KK bdv hep takip ederim bu sefer kendi derdim için hesap açtım
Eşimin bir akrabası baya bir insan dolandırıp kaçtı ( sözde battı diyorlar ama malını mülkünü hiç bir şeyini satmadan kaçtı direk işine gelmedi ödemek )
Şimdi akrabaları dolandırıcıyı (onlar batmış falan diyorlar ama öyle bir şey yok )kurtarmak için kendi aralarında para toplamaya çalışıyorlar
Eşimdenden zorla 300.000₺ almaya çalışıyorlar
Eşimle çok büyük kavga ettik
Bu olayı kesinlikle sindiremiyorum ben bu parayla 2 tane çocuğuma ne kadar faydamız katkımız olur eğitimlerinde
Eşim de vermek istemiyor ama yoğun baskıya dayanamamasından çok korkuyorum
Tavrım çok net ama kocama karşı nasıl bir yol izlemeliyim
Çünkü çok huzursuzum
DayısıKocanizin nesi oluyor bu şahıs?
Ay olaya bak.Merhabalar KK bdv hep takip ederim bu sefer kendi derdim için hesap açtım
Eşimin bir akrabası baya bir insan dolandırıp kaçtı ( sözde battı diyorlar ama malını mülkünü hiç bir şeyini satmadan kaçtı direk işine gelmedi ödemek )
Şimdi akrabaları dolandırıcıyı (onlar batmış falan diyorlar ama öyle bir şey yok )kurtarmak için kendi aralarında para toplamaya çalışıyorlar
Eşimdenden zorla 300.000₺ almaya çalışıyorlar
Eşimle çok büyük kavga ettik
Bu olayı kesinlikle sindiremiyorum ben bu parayla 2 tane çocuğuma ne kadar faydamız katkımız olur eğitimlerinde
Eşim de vermek istemiyor ama yoğun baskıya dayanamamasından çok korkuyorum
Tavrım çok net ama kocama karşı nasıl bir yol izlemeliyim
Çünkü çok huzursuzum
Bir kere taviz verirseniz devamı gelir ,siz çalışıyor musunuz hoş calismasaniz bile o parada hakkınız var eşinizi iyi takip edin çocuklarinizin rızkını kimseye yedirmeyinDayısı
Bir kere taviz verirseniz devamı gelir ,siz çalışıyor musunuz hoş calismasaniz bile o parada hakkınız var eşinizi iyi takip edin çocuklarinizin rızkını kimseye yedirmeyinçiçek
Çalışıyorum ve eşiminde bu paralar için ne kadar emek verdiğini görüyorum ve böyle bir şeyi bir kere kabul edersem bunun sonu hiç gelmeyecek bunu çok iyi biliyorumBir kere taviz verirseniz devamı gelir ,siz çalışıyor musunuz hoş calismasaniz bile o parada hakkınız var eşinizi iyi takip edin çocuklarinizin rızkını kimseye yedirmeyin
O 300 bini bosanin da size versin madem.Çalışıyorum ve eşiminde bu paralar için ne kadar emek verdiğini görüyorum ve böyle bir şeyi bir kere kabul edersem bunun sonu hiç gelmeyecek bunu çok iyi biliyorum
Hatta eşim bunu yaparsa bilemiyorum asla affedemem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?