Eşimin başına gelenler

Kesinlikle vermeyin. Bizde ailede böyle birine vermedik. Hapis cezasi aldi sonra zaten. Olan paraniza olur

Kesinlikle net olun valla bu iş Kesinlikle boşanma sebebi .Kalkicam çocuğumun rızkını saçma sapan işler için millete vericem .çok net şekilde verirsen bu iş biter deyin.Ben burda sinirden çatladım valla şaka gibi

Eşinize çocukların rızkını emeğinizin karşılığını kendi zevki için dolandırıp kaçan sonrada başım belada yada kendimi öldürücem ( genelde dolandırıcı yüzsüzlerin bahanesi kesin kardeşinede yapıyordur) diye tehdit eden adama bir ailenin 1 senede zor biriktirdiği bir araba parası olan parayı vermek istediğine emin misin diye sorar mısın ? Cevap evetse kaç bacım ordan bu adamdan adam olmaz o ailedende aile olmaz. Kardeşim bile olsa milletin emeğinin üstüne çöken sonrada mağdur oynayıp tekrar çökmek isteyen adamı önce ben polise ihbar ederim. Millet onun için mi sabah gidip akşam eve geliyor hayatını kısıtlıyor veren enayidir.

Elinizde hiç birikim vs var mı? Hepsini hemen sizin hesabınıza atın eşiniz eğer baskıya dayanamazsa paraya ulaşımı olamasın.

Ayrıca bu ne yüzsüzlük param yok dese yine de gel bize kredi çek yine de ver mi diyorlar ne diyorlar?

Asla ve, kıyametleri koparırdım , az mı para mı istedikleri ya hu

Polisi arayıp, para toplayan kişilerin dolandırıcıya yardım ve yataklık yaptığını söyleyin kanıtlar da varsa.
Yalan da değil gerçek.
Bu fikir harika bence.
Onun dışında o parayı eşinizin erişimi olmayan kendi adınıza olan hesaba çekin. Tamam dese bile sizden habersiz veremeyecek, sizde vermiyorum dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…