Pardon yanlis yazmisim. Paylasim yapan benim yapmayan esim.Paylasimi yapan eşiniz mi siz mi? Paylasim yapmayan esiniz mi siz mi?
Sen yapiyorsun esin neden yapmiyor farkli, sen neden yapmiyorsun farkli.
Mesajla soledi. Numarami bir ara hastanedeki bi is icin vermistim. Servisler arasi ilac malzeme falan isleri isteSadece tanışma oldu yani.Sana bu sözü mesajla mi soyledi.Yuzyuzeyken mi?Mesajla söylediyse telin onda niye var?Sonuç olarak samimi değilsiniz.Birarada arada görüşüyorsunuz is yemeklerinde oyle mi?Sohbet olsun diye patavatsızlık da yapiyor olabilir ama abartılı yani.Mesajla söylediyse sana o daha bir abartı.Yuh denir.
Pat diye mi.Oyle konuşma mi acti.Arada sohbet mi ediyor senle.Ama cımbızla alıyoruz kuzum lafları biraz ac.Bu ayrıntılar onemli.Yoruldum anlamaya calismaktanMesajla soledi. Numarami bir ara hastanedeki bi is icin vermistim. Servisler arasi ilac malzeme falan isleri iste
Once durumua vaav dedi bende gulucuk attim daha sonra neden esin yapmiyor oda yapsin dedi. Esim sevmiyor dedim artik sevsin ama dediPat diye mi.Oyle konuşma mi acti.Arada sohbet mi ediyor senle.Ama cımbızla alıyoruz kuzum lafları bira ac.Bu ayrıntılar onemli.
Ben daha sonra kiza cevap vermedim.Once durumua vaav dedi bende gulucuk attim daha sonra neden esin yapmiyor oda yapsin dedi. Esim sevmiyor dedim artik sevsin ama dedi
Ya konuşkan bir kiz bence.Numarani is vasıtasıyla mi almıştı esin nedeniyle mi tanıştınız.Irtibatta olmaya çalışması garip sadece su durumda.Once durumua vaav dedi bende gulucuk attim daha sonra neden esin yapmiyor oda yapsin dedi. Esim sevmiyor dedim artik sevsin ama dedi
Kizlar esimle ayni hastanede calisan 9 yillik cok yakin bi arkadasimBen daha sonra kiza cevap vermedim.
Bencede garip. Mesala esimle karadeniz turuna gittik hafta sonu gece 1 de mesaj atti bana iyi yolculuklar diye. Donunce de nasil gecti diye sorduYa konuşkan bir kiz bence.Numarani is vasıtasıyla mi almıştı esin nedeniyle mi tanıştınız.Irtibatta olmaya çalışması garip sadece su durumda.
Kızın yaptığı hoş birşey değil. Ben erkeklerin arasında çalışıyorum, iş arkadaşlarımı severim şakalaşırım da ama foto gönderdiğimi, eşleriyle ilişkileri hk yorum yaptığımı düşünemiyorum bile çok yakışıksız. Eşinin mesafe koyması lazım.Bende sizle ayni fikirdeyim. Bende hemsireyim benim de erkek is arkadsslarim var ama gercekten o mesafeyi koyabiliyorum. Ki gercekten ole cook kiskanc bi bayan degilim. Ama esime bi bayanin kendi fotosunu atmasi bana cok ters geldi. Kiz sanki aramizi bozmak istiyor. Gelip bana esin neden senin icin guzel seyler paylasiyor sen paylasmiyorsun diyor.
Kizlar esimle ayni hastanede calisan cok yakin 9 yillik arkadsima durumu anlattim. Kizin ismini vermeden. Arkadssim abartili buldu kiziKizlar esimle ayni hastanede calisan 9 yillik cok yakin bi arkadasim
Bencede garip. Mesala esimle karadeniz turuna gittik hafta sonu gece 1 de mesaj atti bana iyi yolculuklar diye. Donunce de nasil gecti diye sordu
Esimede kizdim az once ya bu kizla gercekten mesafeli ol ya da cik o servisten diye.Kızın yaptığı hoş birşey değil. Ben erkeklerin arasında çalışıyorum, iş arkadaşlarımı severim şakalaşırım da ama foto gönderdiğimi, eşleriyle ilişkileri hk yorum yaptığımı düşünemiyorum bile çok yakışıksız. Eşinin mesafe koyması lazım.
Yakın arkadaşım dedigin kim?Bence bu kızla sen sohbet ediyorsun.O yüzü senden aliyor olabilir.Kizlar esimle ayni hastanede calisan 9 yillik cok yakin bi arkadasim
Bencede garip. Mesala esimle karadeniz turuna gittik hafta sonu gece 1 de mesaj atti bana iyi yolculuklar diye. Donunce de nasil gecti diye sordu
Yakin arkadasim 6 yil ayni sinadtaydik hala cok sik gorusuruz. 9 yildir arkadasiz.Yakın arkadaşım dedigin kim?Bence bu kızla sen sohbet ediyorsun.O yüzü senden aliyor olabilir.
Surekli kendisi mesja atiyo haliyle bende cevap veriyorum.Yakın arkadaşım dedigin kim?Bence bu kızla sen sohbet ediyorsun.O yüzü senden aliyor olabilir.
Ikisinide 9 yildir tanidigim lise ve uniyi birlikte okudugum 2 arkadasim var. Onlar disinda da kimseyle gorusmem evime almam evine gitmemYakın arkadaşım dedigin kim?Bence bu kızla sen sohbet ediyorsun.O yüzü senden aliyor olabilir.
O kadınların erkeklerin etrafında dönmeleriyle boşanmış olmalarının ne alakası var? Yoksa boşanmış olunca daha bi rahat mı davranıyor kadınlar?Valla iş kocalarda biter o ayrı ama ben çalışırken bizim işyerinde birçok olaya şahit oldum kadın milletide az değil hani... edebiyle giden gelen var o ayrı ama bizim işyerinde boşanmış bikaç bayan vardı ve evli bekar faketmez fır dönüyorlardı erkeklerin etrafında hatta kaç kere reddetsede adamın peşini bırakmamıştı bitanesi.. herkes kendine yakışanı yapar eşinizle konuşun bu mevzuyu rahatsızlığınızı dile getirin..
Kizin niyeti kotu olmayabilir ama gereksiz bir yakinlasma icinde.
Hem sana
hem esine.
Bence su an sessiz kal.
Kiz sana mesaj atarsa cevap yazma ki anlasin fazla samimiyet istemedigini.
Esin de yeterince mesafe koyarsa sorun kalmaz[/QUOT insallah dediginiz gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?