Esimin bayan is arkadasi

Mesajla soledi. Numarami bir ara hastanedeki bi is icin vermistim. Servisler arasi ilac malzeme falan isleri iste

Mesajla soledi. Numarami bir ara hastanedeki bi is icin vermistim. Servisler arasi ilac malzeme falan isleri iste
Pat diye mi.Oyle konuşma mi acti.Arada sohbet mi ediyor senle.Ama cımbızla alıyoruz kuzum lafları biraz ac.Bu ayrıntılar onemli.Yoruldum anlamaya calismaktan

Pat diye mi.Oyle konuşma mi acti.Arada sohbet mi ediyor senle.Ama cımbızla alıyoruz kuzum lafları bira ac.Bu ayrıntılar onemli.
Once durumua vaav dedi bende gulucuk attim daha sonra neden esin yapmiyor oda yapsin dedi. Esim sevmiyor dedim artik sevsin ama dedi

Once durumua vaav dedi bende gulucuk attim daha sonra neden esin yapmiyor oda yapsin dedi. Esim sevmiyor dedim artik sevsin ama dedi
Ya konuşkan bir kiz bence.Numarani is vasıtasıyla mi almıştı esin nedeniyle mi tanıştınız.Irtibatta olmaya çalışması garip sadece su durumda.

Ben şuan kiz hakkinda pek kotu düşünmüyorum önceki gibi.Yapacak olan senden habersiz yapar.Niye senle irtibata geçsin ki.Oyle kanı mi ısındı bilemiyorum simdi.Aklimiza dahi gelmeyen seyler yapacak kötülükte biriyse bilemem.Se daha iyi bilirsin halini tavrını.

Ben daha sonra kiza cevap vermedim.
Kizlar esimle ayni hastanede calisan 9 yillik cok yakin bi arkadasim
Ya konuşkan bir kiz bence.Numarani is vasıtasıyla mi almıştı esin nedeniyle mi tanıştınız.Irtibatta olmaya çalışması garip sadece su durumda.
Bencede garip. Mesala esimle karadeniz turuna gittik hafta sonu gece 1 de mesaj atti bana iyi yolculuklar diye. Donunce de nasil gecti diye sordu

Kızın yaptığı hoş birşey değil. Ben erkeklerin arasında çalışıyorum, iş arkadaşlarımı severim şakalaşırım da ama foto gönderdiğimi, eşleriyle ilişkileri hk yorum yaptığımı düşünemiyorum bile çok yakışıksız. Eşinin mesafe koyması lazım.

Bencede garip. Mesala esimle karadeniz turuna gittik hafta sonu gece 1 de mesaj atti bana iyi yolculuklar diye. Donunce de nasil gecti diye sordu
Kizlar esimle ayni hastanede calisan cok yakin 9 yillik arkadsima durumu anlattim. Kizin ismini vermeden. Arkadssim abartili buldu kizi

Esimede kizdim az once ya bu kizla gercekten mesafeli ol ya da cik o servisten diye.

Yakın arkadaşım dedigin kim?Bence bu kızla sen sohbet ediyorsun.O yüzü senden aliyor olabilir.

Bu kızı hafife alma ve hemen tepkini koy
Eşine güveniyor olabilirsin ama erkek nefsi kızın iki cilvesiyle kafa gider emin ol isler ilerlemeden tepkini koy daha geçen gün bu senaryoyu okuduk ve su an boşanma davası açtı kadıncağız kocasına oda senin gibi çok güveniyordu eşine ama altından ne pislikler çıktı kadını ayakta uyutmuslardi hic taviz verme derim

Yakın arkadaşım dedigin kim?Bence bu kızla sen sohbet ediyorsun.O yüzü senden aliyor olabilir.
Ikisinide 9 yildir tanidigim lise ve uniyi birlikte okudugum 2 arkadasim var. Onlar disinda da kimseyle gorusmem evime almam evine gitmem

O kadınların erkeklerin etrafında dönmeleriyle boşanmış olmalarının ne alakası var? Yoksa boşanmış olunca daha bi rahat mı davranıyor kadınlar?

Kizin niyeti kotu olmayabilir ama gereksiz bir yakinlasma icinde.
Hem sana
hem esine.

Bence su an sessiz kal.

Kiz sana mesaj atarsa cevap yazma ki anlasin fazla samimiyet istemedigini.

Esin de yeterince mesafe koyarsa sorun kalmaz

Insa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…