Esimin bayan is arkadasi

Aralarinda bir samimiyet var belli. Kimse durup dururken boyle zirt pirt mesajlar atmaz. Benimde esimin isyerinde bayan arkadaslari var benimde isyerimden erkek ama hic biri bize mesaj atmiyor, instadan, facebooktan yazarlar ama tlfdan msj atma asla. Biraz sizdede suc var, kiz size oyle bir mesaj attiginda hemen tersleyip iyi bir firca cekmeliydiniz. Esinizi bilmemde kiza dikkat edin.

Aynen terslemeliydin ,samimi olma ve yüz verme

Ya kizin kotu niyeti var veya yok ne farkeder kotu niyeti yoksa bile rahatsiz oluyorsun zaten bi sekilde belirtin rahatsiz oldugunuzu ama ben o kizin yerinde olsan foto ve mesaj atmazdim hele gecenin bi yarisi hic atmazdim kasitli yapiyor olabilir

Siz iyi yine buraya gelip akıl danışıyorsunuz ben olsam o gece saçını başını yolmuştum.

Kimin ne diyeceğini takma Koza ufaktan bi ayar ver be ne cesaret.o kadar bekar erkek varken evliden ne istiyorlar anlamadım

Bende aynen sizin gibiyim. Bu her zaman boyleydi gerej okul hayatimda gerek hastane ortamind. Ve o kiz bnm olr biri oldugumu da biliyor.

Bende aynen sizin gibiyim. Bu her zaman boyleydi gerej okul hayatimda gerek hastane ortamind. Ve o kiz bnm olr biri oldugumu da biliyor.
gereksiz bir samimiyet kurma çabası ben olsam şu an bir şey söylemem biraz takip ederim gözlemlerim samimiyeti gereksizlikten öte art niyetliyse o zaman yapacağımı bilirim.

Iste terslemedim o an keske tersleseydim

Çok doğru ve düzgün bir tavır sergilemissiniz. Kızın amacı sizi tahrik edip huzursuz etmekti belliki. Amacına ulaşamamış.

Bizimde böyle arkadaşlarımız oldu
Birgün bile şüphelenmedim
Ben mi çok safım yada sizmi abartıyorsunuz inan bilmiyorum
18 yılı hiçbir sabıkamız olmadan atlattık (küçük bir ayrıntı)
Siz 18 yillik mi evlisiniz b3n daha küçük bikiyordum sizi çok sasirdim..yazisirken akranim zannedip öyle cevapliyordum bi kac mesajinizi

ben tepkini koy derim çok güvensende rahat bırakma
takipte olduğunu araştırdığını anlasın eşin
durduk yerde mesaj atma samimiyetini nerden buluyor de mesela
iş için konuşmak ayrı işyerinde bazı sohbet etmeleri ayrı bende bayanım çalışıyorum
ve muhabbet ediyoruz ayarında tabiki maalesef herkes iyi niyetli olmayabiliyor işten çıkınca evli bir erkeğe
mesaj atmak fotoğrafa yorum vs nedir yani hele bide kendi resmini göndericek kimse kusura bakmasın
ben o kadar rahat değilim olamam da....

O senin temiz kalbinden ve kotu niyetli dusunmemenden o an aklina gelmemis ama birdaha yazarsa aninda tersle canim, herkes haddini ve yerini bilsin. Hayirli kandiller.[/QUOT sagolasin. Hayirli kandiller canim benim

Bende ole rahat biri degilim ve kizda bunu biliyor

Ben durumda ciddi bi terslik görmedim açıkçası kız biraz konuşkan birine benziyo size de yazdığına göre belki arkadaşlık kurmak istiyo samimi olmak istiyo gibi geldi bana..
Bi de bu gibi durumlarda şöyle düşünenlerdenim..Olacakla öleceğe çare yok demişler.. Demiyorumki gözünüz kapalı güvenin ama şöyle de bi gerçek var hiçbir sır sonsuza dek gizli kalmaz.. Zaten bişey varsa ya da olursa bi gün bi şekilde karşınıza çıkar bu kadar kovalayarak eşeğin aklına karpuz düşürmeyin derim.. Kızın eşinize meyili varsa bile eşinizde bişey olmadıktan sonra hiçbişey olmaz..
Benim eşim oldukça dikkat çekici yakışıklı bi adam, yolda yürürken bile insanların dönüp bi daha bakıcakları cinsten diyeyim.. Ve bi kozmetik şirketinin mağaza müdürü dolayısıyla tüm iş arkadaşları neredeyse kadın, evlisi,bekarı,genci,orta yaşlısı, samimisi,mesafelisi hepsi de güzel kadınlar malum kozmetik markası.. Ve şehir dışına da gidiliyo beraber, toplantılar, kutlamalar, otelde konaklamalar,whatsapp gurupları,gece yazanlar,tüm türkiyeden yüzlerce güzel kadın var etrafında vs. yani kısacası bi çoğunuzun boşanma sebebi olabilecek tüm koşullar bende mevcut.. Ama ben çok rahat bi insanım, ondan mıdır bilmem eşim peşimde pervane, her iş arkadaşı beni bilir tanır sever, arar sorar selam söyler, mağazasına gidince herkes etrafımda pervane olur.. D.günlerine vs kutlamalara beraber katılır eğleniriz, evime de gelirler toplanıp geçmiş olsuna,hayırlı olsunlara falan.. Ha tabi bilemem eşime meyili olan, beğenen belki de aşık olan vardır aralarında, ama ben hiç öyle bişey sezmedim yıllardır.. Eşim evden işe yaşar sosyal hayatı benle birliktedir hep, telefonu ortadadır, sesi açıktır şimdilik güvenmememe sebep olucak bi durum yok, zaten olursa kendisiyle işim olmaz bunu da gayet iyi bilir.. O yüzden hangi kız eşime aşık, kim beğeniyo falan bunlar beni bağlamaz, beni eşimin hali tavrı bağlar, mesafeli bi insandır kime nasıl davranıcağını bilir, benim korumama ihtiyacı yoktur.. Tabi bu demek değildir ki asla hata yapmaz, yapadabilir, ama yapacak diye de ben etrafındaki kızları bertaraf edemem, kısacası olacağın önüne geçemem, hata yapılırsa da insanın karşısına mutlaka bi gün çıkar, şüphe çekici bişey görürsem de üstüne giderim o da ayrı ama bir ömrü adamın hayatını didikleyerek geçiremem açıkçası.. Diyeceksiniz ki hissettirmeden yapan çok.. Valla o da artık onun becerisi der tebrik edip el sıkışırım bu durumda da nasıl ayakta uyuttun bravo diye Zaten ne farkeder ki, ha tam aldatacakken yakalamışım, ha aldatmış yakalamışım her türlü insanların hayatı yerle bir olmuyo mu zaten o durumda? Hayatımı endişelerle paonayalarla geçiremem valla kimseye değmez bu kadar, olursa olur, o zaman kendisine de benden çok GEÇMİŞ OLUR

tam güvenmekte nedir ya esegini saglam kazıga baglayacaksın. esini uyara aynı sekil sen olsan ne der kızla arasına mesafe koyacak sık sık kontrol et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…