Aynen terslemeliydin ,samimi olma ve yüz vermeAralarinda bir samimiyet var belli. Kimse durup dururken boyle zirt pirt mesajlar atmaz. Benimde esimin isyerinde bayan arkadaslari var benimde isyerimden erkek ama hic biri bize mesaj atmiyor, instadan, facebooktan yazarlar ama tlfdan msj atma asla. Biraz sizdede suc var, kiz size oyle bir mesaj attiginda hemen tersleyip iyi bir firca cekmeliydiniz. Esinizi bilmemde kiza dikkat edin.
Iste kime sorsan ole bi kiz degil. Esim bile diyor ole bi kiz degil ole bi kiz olsa ben veririm dersini diye. Ama kiz beni gercekten rahatsiz ediyor
Bende sağlık personeliyim. Bizim meslekte kadın erkek fazla samimidir. Ortamdan nöbetlerden mi kaynaklı bilemedim. Çalıştığım hastanelerde bende bir çok olaya şahit oldum. Evli olup eşini aldatan ve bunu bize anlatan mı dersin, bayan iş arkadaşlarımızla evli olduğu halde canımlı cicimli konuşmalar , sarmaş dolaş olmalar mı dersin.
Yanlış anlamayın ama sağlık sektörü bu anlamda leş.
Her yerde iyi kötü vardır tabi ama bizim sektör biraz daha ileri. Ben çok ciddi biri olduğum için benden hep çekinirler mesela. Birileri bakıyorum bi mevzu çeviriyor ismimin geçtiğini duyuyorum, bi şey mi dediniz diye sorduğum an kimsenin çıtı çıkmıyor. Ne şaka yapabilirler , ne arkamdan konuşabilirler. Herkes kendinden sorumludur biraz dikkat etmek lazım iş başka arkadaşlık başka
gereksiz bir samimiyet kurma çabası ben olsam şu an bir şey söylemem biraz takip ederim gözlemlerim samimiyeti gereksizlikten öte art niyetliyse o zaman yapacağımı bilirim.Bende aynen sizin gibiyim. Bu her zaman boyleydi gerej okul hayatimda gerek hastane ortamind. Ve o kiz bnm olr biri oldugumu da biliyor.
Aralarinda bir samimiyet var belli. Kimse durup dururken boyle zirt pirt mesajlar atmaz. Benimde esimin isyerinde bayan arkadaslari var benimde isyerimden erkek ama hic biri bize mesaj atmiyor, instadan, facebooktan yazarlar ama tlfdan msj atma asla. Biraz sizdede suc var, kiz size oyle bir mesaj attiginda hemen tersleyip iyi bir firca cekmeliydiniz. Esinizi bilmemde kiza dikkat edin.
Çok doğru ve düzgün bir tavır sergilemissiniz. Kızın amacı sizi tahrik edip huzursuz etmekti belliki. Amacına ulaşamamış.çok can yakıcı bir şey söylemedim, gülümsedim, "böyle sorduğunuza göre sizin bu konuda bir fikriniz var galiba, merak ettim, nedir?" dedim kız acayip şaşırdı, kem küm etti, sustu
ama ben zaten oraya eşimin zorlamasıyla gitmiştim, almaya giderken de söylemişti, gel birlikte alalım demişti, gitmemiştim
arabada çıkan problem de stop lambası çatlakmış
o sırada eşim geldi, "bak belki sen almaya da gelseydin, görürdün o çatlağı, o kadar söyledim bi gelmedin" dedi
o da üstüne tuz biber oldu, tamamen tesadüf yani
kız bana doğru hiç bakamadı ama kıpkırmızı oldu
çıkarken de gülümsedim, elini sıktım, teşekkür ettim
Iste terslemedim o an keske tersleseydim
Siz 18 yillik mi evlisiniz b3n daha küçük bikiyordum sizi çok sasirdim..yazisirken akranim zannedip öyle cevapliyordum bi kac mesajiniziBizimde böyle arkadaşlarımız oldu
Birgün bile şüphelenmedim
Ben mi çok safım yada sizmi abartıyorsunuz inan bilmiyorum
18 yılı hiçbir sabıkamız olmadan atlattık (küçük bir ayrıntı)
Öylemi hiç fark etmemişim :)))Siz 18 yillik mi evlisiniz b3n daha küçük bikiyordum sizi çok sasirdim..yazisirken akranim zannedip öyle cevapliyordum bi kac mesajinizi
O senin temiz kalbinden ve kotu niyetli dusunmemenden o an aklina gelmemis ama birdaha yazarsa aninda tersle canim, herkes haddini ve yerini bilsin. Hayirli kandiller.[/QUOT sagolasin. Hayirli kandiller canim benim
Bende ole rahat biri degilim ve kizda bunu biliyorben tepkini koy derim çok güvensende rahat bırakma
takipte olduğunu araştırdığını anlasın eşin
durduk yerde mesaj atma samimiyetini nerden buluyor de mesela
iş için konuşmak ayrı işyerinde bazı sohbet etmeleri ayrı bende bayanım çalışıyorum
ve muhabbet ediyoruz ayarında tabiki maalesef herkes iyi niyetli olmayabiliyor işten çıkınca evli bir erkeğe
mesaj atmak fotoğrafa yorum vs nedir yani hele bide kendi resmini göndericek kimse kusura bakmasın
ben o kadar rahat değilim olamam da....
kıskanç paranoyak görünmezsinizBende ole rahat biri degilim ve kizda bunu biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?