Ben evli bir adamla konuşurken kotkardım hala da korkarım eşi yanlış anlar mı diye. Evli adama gece mesaj atılmaz. Konuşur mesajlaşırsan eşine selam söyle dersin ne bileyim olur olmaz geyik yapılmaz. Ha çoook eski arkadaşındır. Karısıylada çok yakınsındır. Eminsindir yani bi sıkıntı olmayacağına yap geyiğini. Haklısınız. Ben de hiç anlamıyorum bu tipleri.Yaw Allah aşkına şu evli barklı erkeklerle lakayıt olan sohbet etmeye çalışan kadınlar kızlar türedi de türedi hiç mi düşünmüyorlar eşleri rahatsız olur diye, gitsin kendi akranlarıyla lak lak etsinler, hiç çekemem elime düşmesin öyle bitanesi yakarım çırasını alimallah..
Canım sağlıkcilarda biraz daha laubali tavirlar olabiliyor 24 saat beraber çalisildigi için..art niyetli olduğunu düşünmüyorum..Esimle konustum sadece bu konuyu. Esim bir daha bole bsy yaparsa tum is arkadsslarima durumu anlatacam diyor. Ve simdilik susuyor. Esim hemsire nobetle calisiyor. Ve o kizla da nobetleri oluyor
Evet kizlar baslikta da belirttigim gibi. Esimin bayan bi is arkadasi var benimde taniyip ayak ustu sohbet ettigim. Bende ve esimde numarasi var kizin. Son zamanlarda kiz en ufak seyi bahane edip esime msj atmaya basladi. En son esimle guzel bi yere gittik esim orda foto cekip durum yapti. Kizda esime msj atti vayy ... ya bak sen ve gulucukler. Daha sonra kizda ayni yere gitmis ve esime orda cektigi kendi fotosunu atmis burayi tanidin mi diye. Esim cvp vermemis zaten. Ondan sonrada baba msj atmaya basladi. Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana. Esime cok guveniyorum. Kizin gunahini mi aliyorum bilmiyorum.
Niye çekiniyosun canım seni kıskanç paranoyak bilecekler diye. Ben en baştan eşime ve ailesine böyle tanındım aslında pek kıskanç değilimdir şimdi eşim TV de mayolu görse kafasını çevirir seni de karşı cins paranoyak tanısa biraz korkar uzaklaşırlar başımıza bela mı alcaz diye
Olacaktan kaçılmıyor. Bende eşim beni aldatmasın diye uğraşmaktansa aldatırsa ihtimaline karşı kendimi hazırlıyorum. Aldatırsa şuraya giderim şu işi yaparım oğlumun şöyle bir hayatı olur vs gibi. Şimdi insan kocasına güvenmez mi diye düşünenler olabilir. Ama ne demişler eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın. Hayatta kimseye ama kimseye güven olmaz. Herkes her şeyi yapar yeter ki gerekşi şartlar oluşsun. Eşe sadık kalma sınavını ne yazıkkı çok az kişi verebiliyor. O yüzden takip et bakalım konu nereye varacak.
Kizlar esime tekrar msj atti isle ilgili. Esimde numarasini engelleyip sildigünahını almıyorsun veya alıyorsun istemiyosan kız uzak duracak
Kizlar esime tekrar msj atti isle ilgili. Esimde numarasini engelleyip sildi
Esime dedim ya sorarsa ne dicen. Rahastsiz oluyom Foto atiyon cok sık msj atiyon destik gorurse de hakli olarak uzulur dicem dedi.oh olmuş kıza
Bencede canim vala esimde dedim bundan sonra bu bayabkaNiye çekiniyosun canım seni kıskanç paranoyak bilecekler diye. Ben en baştan eşime ve ailesine böyle tanındım aslında pek kıskanç değilimdir şimdi eşim TV de mayolu görse kafasını çevirir seni de karşı cins paranoyak tanısa biraz korkar uzaklaşırlar başımıza bela mı alcaz diye
Vala gozum uzerlerinde. Esime anneme gidiyom annemlerdeyim dicem ve esimin yanina gidicem bakalim artikŞimdi medeniyeti vs. bir kenara atıp iş yerini basıyorsunuz, kızın yakasına yapıyorsunuz vee hobaaşaka bir yana sinir oluyorum böyle kadınlara ya ve günümüzde o kadar arttı ki sayıları.. Ar, ahlak, haysiyet kalmamış bunlarda ne evliliğin değeri kalmış onların gözünde ne de kendilerine saygıları kalmış.. Her neyse balık baştan kokar eşinize ve kıza rahatsız olduğunuzu ifade edin eşinizde ona göre davransın. Numarasını engellemesi güzel gelişme yinede çaktırmadan gözlemlemeye devam edin siz tedbiri elden bırakmayın.
Direk birşey demeden gitseniz daha iyi olmaz mı? Onu denediğinizi anlar güvenmediğinizi sanarsa ters teper belki.Bencede canim vala esimde dedim bundan sonra bu bayabka
Vala gozum uzerlerinde. Esime anneme gidiyom annemlerdeyim dicem ve esimin yanina gidicem bakalim artik
iyi yapmıs arada iş yerinede git . esine yenek pasta götürKizlar esime tekrar msj atti isle ilgili. Esimde numarasini engelleyip sildi
Direk birşey demeden gitseniz daha iyi olmaz mı? Onu denediğinizi anlar güvenmediğinizi sanarsa ters teper belki.[/QUO bilmem ki aslinda bende bole dusunmedim degil. Simdiye kadar sadece bir defa habersiz gittim yol ustu anahtar vermek icindi oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?