• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bayan iş arkadaşı

Benim Eşim de Önümüzdeki Ay Eğitim için Antalya ya gidecek
hem de amirleriyle ve 4 gün olduğu halde şimdiden düşündükçee çıldırıyorumm :52::52:

Allah yardımcın olsun canım ama huzursuzluk çıkarma sakın ve eşine kesinlikle o kadın hakkında bi imada bulunma
(kurdun aklına kuzu sokmaya ne gerek var şimdi durduk yereee )

Biz eslerimizi sevdiğimiz için saniyoruz ki bütün kadinlar eslerimizi bizim gözümüzle görüyor. Aslında böyle birşey yok tabi.

ay bu çok doğru bi söz olmuş canım yaaa başkasına kimbilir belki tipsiz görünüyodur belki biz sevdik mi brad pitt sanıyoruzz herkes ona bakacakmış gibi :9: ay ilk defa kıskanç halime güldüm saolasın canımm :9: ben de çok kıskancım da

ben rahat edemezdim hiç ya :26:
kesin huzursuzluk çıkarırdım yani :47:
bana göre bi kadın ve bi erkek fazla yakınlaşmamalı ne için olursa olsun..
iş yada başka bişey bence yanlış..
çünkü mutlaka şeytan dürtüyo diye düşünüyorum..
ama sizinde bu durumda yapacak bişeyiniz yok gibi..
en güzeli hiç sorun yapmıyo gibi davranıp bu konuyu açmamak..
ama yinede heran tetikte olun eşiniz gittiğinde sürekli arayın konuşun fln..

açıkçası sizin yerinizde ben olsaydım benim de içime kurt düşerdi.ama yapacak bişey yok.yapılabilecek tek şey eşinizi yakından takip etmek.ha bir de şöyle bişey var:aldatacak erkek her halukarda aldatır,aldatmayacak adamı da kadınlar hamamına gönder yine aldatmaz.siz gönlünüzü ferah tutun.

ben de sızın yerınızde olsam huzursuz olurdum .hele kıbayan bır de bekarsa:52:
ama tatlım yapacak bırsey de yok .sonucta ıs ıcın bırlıkte gıtmek zorundalar.
esınıze guvenıyor ısenız cok da sorun etmeyın.

kadin bekar olunca ne oluyor anlamadim.
evli olsada , icinde varsa yapar bence.

ay bu çok doğru bi söz olmuş canım yaaa başkasına kimbilir belki tipsiz görünüyodur belki biz sevdik mi brad pitt sanıyoruzz herkes ona bakacakmış gibi :9: ay ilk defa kıskanç halime güldüm saolasın canımm :9: ben de çok kıskancım da

haaa haaaa bende çok kıskacım lafınıza nedense çok güldüm

hiç bişey olmaz sen kendıne özen kocana ılgını sewgını eksık etme ole bısı aklından bıle gecmez sende aradıgı hersyı buluyosa nıe baskasına baksın canm benm

ıcını ferah tut

Esiniz sinirlarini bilen, mesafesini koruyabilen bir insansa cok sorun etmeyin, ama yine de gozunuz uzerinde olsun. Benim esim isi dolayisiyla messenger kullaniyodu, calistiklari sirketlerle oyle gorusuyolardi. Sonra bi kizla samimi oldugunu farkettim. Maalesef kiskandigimi belli ettim ben, o da daha samimi oldu benim inadima. Sonra ben butun yazismalarini okudum, herseyimizi anlatiyodu kiza, iltifatlar filan, canimli cicimli yazismalar. Bu da yetmiyomus gibi benim onu kiskandigimi felan hep anlatmis, onun yuzunden kavga ettigimizi anlatmisti. En kotusu de kizla beni cekistirmisti, yok psikolojik sorunlari var, kendine bakmiyo vs. Gercekten cok uzuldum, cok zor zamanlar gecirdim. Ustelik benim esim bana cok bagli, sevgisini gosteren, beni hic ihmal etmeyen, surprizler yapan, romantik, dusunceli biri ve ben ona sonsuz guvenirdim. Yani demem o ki ummadigin tas bas yararmis. Simdi hatasini anladi biraz ama benim ona olan guvenimde sarsildi.
Bu arada benim esim fazla canayakindir, sever civik civik arkadasliklari:(

Son düzenleme:
Esiniz sinirlarini bilen, mesafesini koruyabilen bir insansa cok sorun etmeyin, ama yine de gozunuz uzerinde olsun. Benim esim isi dolayisiyla messenger kullaniyodu, calistiklari sirketlerle oyle gorusuyolardi. Sonra bi kizla samimi oldugunu farkettim. Maalesef kiskandigimi belli ettim ben, o da daha samimi oldu benim inadima. Sonra ben butun yazismalarini okudum, herseyimizi anlatiyodu kiza, iltifatlar filan, canimli cicimli yazismalar. Bu da yetmiyomus gibi benim onu kiskandigimi felan hep anlatmis, onun yuzunden kavga ettigimizi anlatmisti. En kotusu de kizla beni cekistirmisti, yok psikolojik sorunlari var, kendine bakmiyo vs. Gercekten cok uzuldum, cok zor zamanlar gecirdim. Ustelik benim esim bana cok bagli, sevgisini gosteren, beni hic ihmal etmeyen, surprizler yapan, romantik, dusunceli biri ve ben ona sonsuz guvenirdim. Yani demem o ki ummadigin tas bas yararmis. Simdi hatasini anladi biraz ama benim ona olan guvenimde sarsildi.
bu ne ya
barıstınızmı tekrar esınızle

bu ne ya
barıstınızmı tekrar esınızle

Ne olabilir canim kabussss. Baristik, ama en son kavgamizda bana saygi duymayan birini hayatimda istemiyorum, hayatimi bu sekilde gecirmek istemiyorum bitsin dedim. Ama cok buyuk kavgalar sonucu farketti hatasini. Bilmem belki de ben fazla yumusagim, hemen yelkenleri indirdim suya. Yine de affetmedim ben onu, sadece olanlari gecmise attim ve halen guvensizlik var ona karsi. Ama artik biliyo en ufak bir hatasinda bile tolerans gostermeyecegimi.

Ne olabilir canim kabussss. Baristik, ama en son kavgamizda bana saygi duymayan birini hayatimda istemiyorum, hayatimi bu sekilde gecirmek istemiyorum bitsin dedim. Ama cok buyuk kavgalar sonucu farketti hatasini. Bilmem belki de ben fazla yumusagim, hemen yelkenleri indirdim suya. Yine de affetmedim ben onu, sadece olanlari gecmise attim ve halen guvensizlik var ona karsi. Ama artik biliyo en ufak bir hatasinda bile tolerans gostermeyecegimi.
anlıyorm canm ama cok buyuk bı hata yapmıs aldatmak degıl ama aynı sınırı yaratacak bısı
allah yardımcın olsun

anlıyorm canm ama cok buyuk bı hata yapmıs aldatmak degıl ama aynı sınırı yaratacak bısı
allah yardımcın olsun

Evet ayni siniri yaratti, cok zor gunlerdi. O yuzden hep tetikteyim kucuk bir hatasina bakar hersey. Iyi dileklerin icin sagol canim.

Ben kıskanç bir kadın olarak yazıyorum :)

Bak canım, esinle araniz iyiyse hiç korkma bence. Esın vicdanli bir adamsa yine korkma.

Adamın yüreği o kadar kolay mı kayıyor allahaskina? Eğer öyle biri olsaydı, yurtdışına gelene kadar ne hatunlar var. Yapardı ve inan ruhun duymazdi. Kıskanç oldugumu özellikle belirttim su yüzden, kadının kurduğu o cümlede hiçbir art niyet yok. Olsa seni ve kızını niye cümle icinde kullansın?

Biz eslerimizi sevdiğimiz için saniyoruz ki bütün kadinlar eslerimizi bizim gözümüzle görüyor. Aslında böyle birşey yok tabi. Asla esine bu düşünceden bahsetme.

Önemli olan niyettir. Eğer adamın niyeti bozuksa uçağa binmesine gerek yoktur.

çok haklısın canım ilgin için teşekkürler.

ben de sızın yerınızde olsam huzursuz olurdum .hele kıbayan bır de bekarsa:52:
ama tatlım yapacak bırsey de yok .sonucta ıs ıcın bırlıkte gıtmek zorundalar.
esınıze guvenıyor ısenız cok da sorun etmeyın.
eşim güvenimi sarsacak bişey yapmadığından güveniyorum. cevap için teşekkürler

acaba eşiniz sizi kıskandırmaya mı çalışıyor yoksa saflıkla mı söyledi?

kıskandırmaya çalışıyorsa durum sinir bozucu.
yok yok kıskanılmak tabiki hoşuna gider ama öyle ucuz numaralar yapmaz, ben eşimle bu aldatma kıskanma gbi meselelerde hep kendimizi birbirimizin yerine koymayı öneririm. kaldı ki eşim saflıkla sölüyor adamın içinde bişey olsa gelip bana olanı biteni kelimesi kelimesine anlatmaz değil mi?

hiç bişey olmaz sen kendıne özen kocana ılgını sewgını eksık etme ole bısı aklından bıle gecmez sende aradıgı hersyı buluyosa nıe baskasına baksın canm benm

ıcını ferah tut
sağol canım ya Allaha şükür öyle ve herzaman da dile getirir bunu ama kadınsal şeyler işte bu kıskanç değilim desemde kıskanmışım demek ki.

iyi yapmışsın handanca gerçekten yaptığı hatayı anlayabildiyse ne mutlu. erkekler bunu bilmeli : kendisinin affetmeyeceği duurumları eşi(kadın)da affetmez. bi kere kendini senin yerine koysun bakalım bu tarz bişeyi nasıl karşılar.

ya ne güzel romantik düşünceli biriymiş yaa. niye öyle şeylere bulaşıyor ki. güvenini sarsmaya değer mi. gerçekten ummadığın taş hesabı olmuş canım. okuyunca bile sinir oldum eşine. ben de hiç sevmem cıvık arkadşlıkları. benim sevgilim de öyleydi arkadşlarıyla. kesin tavrımı koydum artık dikkat ettiğini söylüyor ama Allah bilir. ben 24 saat görmiyorum ki. azıcık vicdana bakar bunların hepsi. vicdanı sızlayan yapamaz ama işte erkeklerr ahh erkeklerr..

ya ne güzel romantik düşünceli biriymiş yaa. niye öyle şeylere bulaşıyor ki. güvenini sarsmaya değer mi. gerçekten ummadığın taş hesabı olmuş canım. okuyunca bile sinir oldum eşine. ben de hiç sevmem cıvık arkadşlıkları. benim sevgilim de öyleydi arkadşlarıyla. kesin tavrımı koydum artık dikkat ettiğini söylüyor ama Allah bilir. ben 24 saat görmiyorum ki. azıcık vicdana bakar bunların hepsi. vicdanı sızlayan yapamaz ama işte erkeklerr ahh erkeklerr..

arkadaşım söz konusu erkekse ister evli ol ister bekar insan hepsini aynı kefeye koyuyor erkekler kadınlar kadar iradelerine sahip değil çünkü. benim eşim nasıl ciddi nasıl mesafelidir anlatamam ama o bile bazen cıvıyacak kadar değil ama salıyor kendini.

Kafam çok karışık bu aralar. Eşim işi gereği yurtdışı seyahatlerine çıkmak durumunda. henüz yeni iş değiştirdi 1-2 hafta önde çalıştığı firma eşimi, 2 bayan 2 erkek toplamda 4 kişiyi yurtdışına gönderdi ; eğitim için. 1 hafta kalıp döndüler. kısa aralıklarla bu seyahatler sürecek amaaaa; bu sefer 4 değil 2 kişi gidilecek ve bundan sonra böyle olacak: biri eşim diğeri de eşimin yanında ünvan olarak kendisine denk bekar bir bayan. siz olsanız ne yaparsınız. ben kıskanç biri değilimdir , yani gereksiz kıskançlıklarım yoktur. eşimde güvenimi sarsacak bişey yapmadı şimdiye kadar ama bu bahsettiğim bayanla işyerinde iyi arkadaşlar. haliyle bu durum kafamı kurcalamaya başladı. sizce ne yapmalı ?

Hadi bir ters iki yüz yapalım :) O kadın sizsiniz ve bir iş gezisine çıkıyorsunuz. Yanınızdaki iş arkadaşınız ise evli

1) durup dururken evli iş arkadaşınıza asılır mısınız ?
2) Eğer iş arkadaşınız size asılırsa olumlu cevap verir misiniz ?
3) Bir kadın olarak hemen yatağa atılacak biri misiniz ?

Cevabınız hayır mı , peki sizin cevabınız hayırken niçin o kadının cevapları niçin evet olsun. Eşime güveniyorum derken, karşıya güvenmiyorum diyorsunuz. O kadın bir potansiyel tehlike ise sonuçta sizde başka bir kadın için potansiyel tehlikelisiniz.

Yapacak adam her yerde yapar, iş gezisine çıkması gerekmez. O yüzden hiç takılmayın

Son düzenleme:
Hadi bir ters iki yüz yapalım :) O kadın sizsiniz ve bir iş gezisine çıkıyorsunuz. Yanınızdaki iş arkadaşınız ise evli

1) durup dururken evli iş arkadaşınıza asılır mısınız ?
2) Eğer iş arkadaşınız size asılırsa olumlu cevap verir misiniz ?
3) Bir kadın olarak hemen yatağa atılacak biri misiniz ?

Cevabınız hayır mı , peki sizin cevabınız hayırken niçin o kadının cevapları niçin evet olsun.

valla dogru daha ne denirki....:kkk:

Back
X