- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Moral bozucak kadar var ..günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
Öne oturanlar seviyesiz ve koca ayartan oluyorda arkaya oturan neden şoför muamelesi yapıyor olmasın.Gece mesaisi varsa servis ayarlamak zorundalar kişileri paylaştırma gibi bi şey söz konusu olamaz. Eşinizin arabası olmasa yürüyerek mi gidecek evine?
Şu benim şoförüm mü de arkaya oturucam diyenleri anlamıyorum kusura bakmayın. Ne mantıkla bunu söylüyorsunuz yani? Biz bir iş arkadaşımızın arabasında arka koltuğa oturunca şoför muamelesi mi yapmış oluyoruz? O samimiyetle alakalı.
Korunan seviyeyle alakalı. Bende gece çalıştım gece geç saatlerde eve döndüğüm oldu taksiye bindim. Arkadaşımız veya abi dediğimiz insanlar bıraktıysa adabına uygun davrandık. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde hareket ettik. Benim de hoşuma gitmedi konu sahibi. Haklısın. Herkesin eşi kocası kendisine kıymetli.
vay vay vay ne çağdaş insanlar varmış ya.kafese koyacak değiliz tabiki eslerimizı . Ama bile bilede Lades yapilmaz
Böyle atıp tutanlar 2 gün sonra Kocam beni aldatıyor galiba ne yapmalıyım diye konu açıyor Guvenin siz kendinize güvenin. Mevkinize kulturunuze güvenmeyin amaben bu devirde babayı birak kendime guvenmiyorum. Kimsenin niyetini bilemem. O kizcagizimizda ya taksi tutup gitsin yada saatleri daha münasip bir iş bulsun. Oda olmadı başka eşşek bulsunlar. Yazık dediklerimiz değilmi bize yazık eden ne erkek tayfasina ne hemcinsime guvenmem ben bu devirde .
Aynı şekilde erkekler düşünmüyor maalesef. Adabı muaşeret sadece kadınlar için geçerli sanırım. Etrafınızdaki erkeklere sorun, çoğu eşi ya da kız kardeşinin yalnızken bir adamın yanına oturmak yerine arka koltuğa oturmasını tercih eder. Erkekler bu konuda kadınlardan daha hassas. Daha da kıskanç
Çok çok haklısınız valla zaten savunanların coguda okizin zihniyetinde isim gorulsinde evli erkegin arabasiymis değilmiş on koltuk umurlarinda olmayan geniş insanlar oyuzden okadar rahat atiyolr adida çağdaşlık oluyo öyle düşünnlerde kocasına çok guvennler değil kocasini bisey yerine koymayanlar. not:alınan alınabilir sorun yok :)vay vay vay ne çağdaş insanlar varmış ya.kafese koyacak değiliz tabiki eslerimizı . Ama bile bilede Lades yapilmaz
Böyle atıp tutanlar 2 gün sonra Kocam beni aldatıyor galiba ne yapmalıyım diye konu açıyor Guvenin siz kendinize güvenin. Mevkinize kulturunuze güvenmeyin amaben bu devirde babayı birak kendime guvenmiyorum. Kimsenin niyetini bilemem. O kizcagizimizda ya taksi tutup gitsin yada saatleri daha münasip bir iş bulsun. Oda olmadı başka eşşek bulsunlar. Yazık dediklerimiz değilmi bize yazık eden ne erkek tayfasina ne hemcinsime guvenmem ben bu devirde .
Çok çok haklısınız valla zaten savunanların coguda okizin zihniyetinde isim gorulsinde evli erkegin arabasiymis değilmiş on koltuk umurlarinda olmayan geniş insanlar oyuzden okadar rahat atiyolr adida çağdaşlık oluyo öyle düşünnlerde kocasına çok guvennler değil kocasini bisey yerine koymayanlar. not:alınan alınabilir sorun yok :)
Tercih meselesi cnm yorum yok alınan alınsın dedim zaten bu genişlikleri yüzünden kk hergun bı aldatma hikayesi açılıyor bir olur iki olur aynı erkeğin arabasına hergun biniliyorsa bende art niyet ararım tabiki bizde tanıdığımız insanlarin arabasına denk gelip biniyoruz ama buradaki rahatsızlık verici konu hergun ve bu adam onun patronu falanda değil yani işyerindeki mesafeyle de arabanın içindeki mesafenin bir olduğunuzda düşünmüyorum ayrıcaKocama da kendime de güvenirim
Aldatacak Adam tüm gün o kızla çalışıyormuş zaten aldatır akşam yarım saatte mi aklı kayacak yani
Herkesin arabasının ön koltuğuna da binerim hatta geçen tamirci geldi para çekmem gerekti onun da arabasına binip gittim eve usta çağırdım onun da arabasına bindim
Eşleri kıskandı ise de onların sorunu komşunun da iş arkadaşımın da sadece meslektaşım olan hiç tanımadım bir çok kişinin arabasına da bindim
Hatta ay eşi kıskanır binilmezi de burada duydum
Yaşım kırka yakın
Annen de binerdi arabalara babam da alırdı yanına kadın tanıdık hiç bu hususlarda çıkan tartışma da görmedim
Evet sizin deyiminizle bizim gibi geniş insanlar da var ve sizin kalıplarınızın dışındayız diye karalamak gerekmiyor
Hayır hassas ve kıskanç. Sizin eşiniz veya sizin gibi düşünmeyen biri öküz olmuyor herkesin kendi düşüncesi ve sınırları.Hassas dediğiniz öküz sanırım
İyiki bir laf ogrenmissiniz vikvikvik Sanada sanadaKişi kendinden bilir işi.
Söyleyeceklerim bu kadar. İyi forumlar.
eğer durum buysa asıl sorun eşinde.
atalarımızın dediği gibi;
öküz kuyruk sallamazsa, inek cilve yapmaz.
Aaaayyyyggg bayilacaaagimmm kim nereye istiyorsa otursun yahu valla otursun da konu sadece o değilki
Başlayacağim önüne arkasına
Yarabbi bu millet nereye oturacak
Nerde bu devlett
Başkanım sana sesleniyorum
Biliyorum bende Latiiiife yaptım ahahahahaAy şunu okuyunca istemsiz aklıma bu video geldi. İnşallah banlanmam bu yüzden
Biliyorum bende Latiiiife yaptım ahahahahaArtık on mu arkami karar veremediler hep ayni şeyleri okuyorum gına geldi kız ne güzel güldüm Allah ta seni güldürsunn hahayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?