eşimin bayan iş arkadaşları

Bana kızan olabilir ama şöyle bir gerçek var bir insanla ne kadar sık biraraya gelirsek o kadar samimiyet doğuyor. Illaki kötü niyetli olmayabilir tabii ama herzmn risk vardır. Ben istemezdim. Kız belki iyi niyetli de Kocanın işine geliyodur bilemezsin. Sen dikkat et bence. Bu zamanda kimseye yüzde yüz guvenilmiyor

Ben de hayretler içinde okudum, sanırsın adamın kucağına oturmuşlar. Arada vites var arkadaşlar, öne oturanların vitese sürtünerek striptiz falan mı yaptığını düşünüyorsunuz acaba? Tövbe estağfurullah. İnsanımız gerçekten garip. Ayrıca arkaya oturunca ayna diye birşey var, gözlerin o karanlıkta ayna üzerinde buluşması daha tehlikeli benden söylemesi

ne kadar istesem de arkada oturamam ya. adama şoför muamelesi gibi oluyor. ya bir de şu yönden bak. senin fotoğraflarını beğeniyor. adamı beğenmiş gibi olmasın diye. bu pencereye geçersen de kız çok edepli biri

Benim de evli iş arkadaşlarım var ve aynı yöne gidiyorsak (işim gezici) tek arabayla çıkıyoruz. Acaba sorsam mı karınız arkaya oturmamı mı tercih eder yoksa arkaya otursam sizi şoför ve sapık yerine koyduğumu düşünür müsünüz? Haydi buyrun kadınlar için bir dert daha :)

Maaş sormak nedir ya internet bankacılığı kullansın bildirim geliyor zaten hesabınıza para geldi diye girip oradan kontrol etsin bi daha eşinizi ararsa eşiniz öyle söylesin. Ben evine bırakmasına önr veya arkaya oturmasına takılmadım da neden senin sadece tek fotoğraflarını beğenmiş ona takıldım. Seni bilerek takip ediyor da olabilir. Hesaplarınızdan eşinizle mutlu aile pozları paylaşın bence.

Ben kendi adıma artık evli ve genç insanlara selam vermiyorum
Karısı kıskanç iftiracı kendine güveni eksik biridir falan yalan yanlış konuşur hakkımda adım çıkar uğraşamam valla
Mecbur kalmadıkça konuşmuyorum
Kafam rahat
Ama bu konudaki kız mecburen biniyor
Ufak çaplı market sanırım
Büyük şirketlerin servisi olur çünkü

eşimde magaza müdürü.ben aynı durumda olsam inan basar gderdim.ben de memurum ev güzergahm da bicok arkadasım oturuyo ve birinin aracına binsem bırak öne oturmayı hir çkar evde

Kurumsal bir yer degil mi calistigi? Servis olmayisi cok tuhaf

Valla canım kendini bildikten sonra sorun yok, karısı rahatsız olacak diye davranışlarımı kısıtlayamam zaten anormal davranmam. He sosyal medyada tekli fotosunu da beğenebilirim, aman karısı alınmasın diye bir de çiftli beğenmeye kasmam. Kasmam yani genel olarak. Karısı rahatsızsa o mesafe koysun, sosyal medyadan silsin vs. Banane

hayır sen dikkatli olsan ne olacak ya da arkaya oturunca ne olacak. arabaya binmesini istemeyebilirsin bak onu anlarım. onun içinde geç saatte insanları bıraktığı için işyerini şikayet et demişler en fazla yapacağın bu

Ay şu kocişlerinizi pamuklara sarın, bir inci tanesi gibi istiridyeye kapatın mazallah kadınlar kapıverir elinizden.

Senin eşinin içinde çapkınlık yoksa tillahi gelse bir şey olmaz merak etme canım. Adamın içinde art niyet olmasın yeter ki. Ben kadında yanlış bir davranış sezmedim.

Merhaba Gamze,

Dikkatli olman gerektiğini düşünüyorum. Kocana sormak pek mantıklı bir hareket değil. Misal seni aldatmıyorsa hayır diyecek, ama aldatıyorsa da hayır diyecek. O yüzden sadece izlemede kal.

Malesef erkekler cinsellik konusunda kadınlar kadar sadık ve iradelerine hakim değiller. Üzerlerinde bu konuda toplum baskısının olmaması da buna etken. Eğer kadın iş arkadaşlarının ona ilgisi varsa bahsettiğin gibi, gece saat 2'de eve bırakma gibi uygun zaman ve koşullar oluşuyorsa, eşin evliliğe aykırı davranışlarda bulunabilir.

Onu dikkatli bir şekilde izlemeli ve şüpheye düştüğün durumlarda, gerekirse iş harici görüşmemelerini, telefonda iş harici konuşmamalarını eşinden isteyebilmelisin diye düşünüyorum. Bunu yaparken yapıcı, ciddi ve anlayışlı olmaya da özen göstermelisin. Yoksa yeni sorunlara sebep olabilir tavrın.

Bu erkekleri anlamak zor ki esimde öyle dışardaki bir bayan için eşlerini üzerler ...tamam hayatım haklısın daha mesafeli davranirim dese ölürler sanki ....bi bayanın evli bi adamın arabasinın ön koltuğuna oturmasini doğru bulmuyorum helede geç saatte bide neden maaşı eşinize soruyorki açar internetten hesabina bakar yada bankamatige gitsin iş yerindeki bayanlara sorsun ..herkes yerini bilmeli ben çalışırken evli erkeklere ayrı bekar erkeklere ayrı davranirdim evli erkeklere asla msj yada aramada bulunmazdim eşi rahatsız olur yanlış anlar diye iş için bile olsa saate dikkat ederdim ne yazık ki herkes aynı anlayışta olmuyor gece birde eşime msj atan yada arayan bayan hocalar oluyo yarın okul varmı diye eşime mud.yrd cisi kendisi eşim açmıyor tabikide ama ben sinirleniyorum tabikide ..konu sahibi seni iyi anlıyorum tatlı dille eşine rahatsız olduğunu söyle

Kocasını izlese ne olacak, uyarsa ne olacak. Aldatmaya meyilli adam her halükarda aldatacak. Muhtemelen zincire vurup eve kilitlemediğiniz sürece adam yapacaksa yapar.

Her aldatılan kadın kocasını affetmeyip tek celsede boşasaydı bakın o zaman neler değişirdi toplumda.

burda hata sirketin ne demek birakin yok canim baska istekleri var mi.esiniz kabul etmesin hadi arada sirada olsa neyse biraksin derim yada one otursun derim ama her gece her gece olmaz.ayrica kadin ne diye esinize maasi soruyor ki ne sacma.bence esiniz o yuzu vermese buda kalkip sormaz.ben kendi hem cinslerime bile sormam ac bak yatmis mi.belliki niyeti konusma icin ortam olusturmak.size tavsiyem beklemede kalmayin onunu kesin.sizi aldattiktan sonra ogrenseniz ne degisecek en azindan simdi engel olun.esinizi sert bir sekilde korkutun.patrona arabam bozuldu desin yada getiremem desin ama o kizi birakmasin.kiz boyle sacma bisi icin arayabiliyorsa yan yanayken ileriye gidebilir

bu konu benim de canımı sıkıyor şöyle ki; eşimle aynı yerde çalışıyoruz ve bazen o ve ben ayrı saatlerde cıkmak zorunda kalabılıyoruz, esımın bayanlardan bazılarını evlerıne bırakması gerekebılıyor, nezaketen, arkada oturup sevıyleı olunması gerekırken bakıyorum ön koltukta yanyana gidiliyor, benı de erkek arkadaslarımın evımıze bıraktıgı oluyor ama ben aslaa yanına oturmuyorum, müsade alıp arkaya gecıyorum, bu bana itici ve gereksız gelıyor cunku, esımle bı kac defa bu sebepten gerıldık, o da bayanın dırek oraya oturdugunu ve bırsey dıyemedıgını soyluyor, gece vaktı esımı yanında bı bayanla arabamızda gorülmesı kotu bır ızlenım olur, ben rahatsız oluyorum....

araba bomboş sa mecbur öne oturacak
adama şoför muamelesi mi yapacak?

öne oturmayla birşey olmaz diğer konular hakkında birşey diyemeyeceğim
mesela kız arkadaşımı yok da eşini arıyor maaş için
Ya eşi müdür gibi birsey heralde
Ne zaman yatıcak falan diye ona soruyorlar
Küçük çaplı bir market
Elden veriyordurlar maaşı da belki
Konu sahibi takmış kızlara
Daha öncede konularında var bu kızlar

Ya eşi müdür gibi birsey heralde
Ne zaman yatıcak falan diye ona soruyorlar
Küçük çaplı bir market
Elden veriyordurlar maaşı da belki
Konu sahibi takmış kızlara
Daha öncede konularında var bu kızlar
kurumsal bi şirket ama servisleri yok.maasta bnkaya yatyor

kurumsal bi şirket ama servisleri yok.maasta bnkaya yatyor
Bak sana son kez yazıyorum
Bir abla tavsiyesi
İster al ister alma
Bu konuyu uzatırsan adamı kaçırcaksın
Yapmayacağı varsada yapıcak
Resmen aklına sokuyorsun
Böyle şeyleri erkeklere sormayacaksın
Şüphen varsa gizliden takip edersin
Vakitsiz arıyor mu açarsın teli
Canım şu an uyuyor daha erken saatlerde ararsın olur mu dersin
Kızda anlar rahatsız olduğunu
Kavgayla değil ufak oyunlarla yaparsın bunu
Burdakilerin gazına gelip gelip kavga çıkarıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…