- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Önde oturmanın ne gibi bir zararı var biri bana açıklayabilir mi? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum böyle düşünen arkadaşları yermek için değil. Bir erkeğin kullandığı arabada öne oturursam başıma ne gelir? Veya ben ona ne yapabilirim? Şimdiye kadar hiç sorun olmadı çünkü. Gözden kaçırdığım bir şey mi var?
Ben kendi adıma artık evli ve genç insanlara selam vermiyorumBenim de evli iş arkadaşlarım var ve aynı yöne gidiyorsak (işim gezici) tek arabayla çıkıyoruz. Acaba sorsam mı karınız arkaya oturmamı mı tercih eder yoksa arkaya otursam sizi şoför ve sapık yerine koyduğumu düşünür müsünüz? Haydi buyrun kadınlar için bir dert daha :)
eşimde magaza müdürü.ben aynı durumda olsam inan basar gderdim.ben de memurum ev güzergahm da bicok arkadasım oturuyo ve birinin aracına binsem bırak öne oturmayı hir çkar evde
Ben kendi adıma artık evli ve genç insanlara selam vermiyorum
Karısı kıskanç iftiracı kendine güveni eksik biridir falan yalan yanlış konuşur hakkımda adım çıkar uğraşamam valla
Mecbur kalmadıkça konuşmuyorum
Kafam rahat
Ama bu konudaki kız mecburen biniyor
Ufak çaplı market sanırım
Büyük şirketlerin servisi olur çünkü
Merhaba Gamze,
Dikkatli olman gerektiğini düşünüyorum. Kocana sormak pek mantıklı bir hareket değil. Misal seni aldatmıyorsa hayır diyecek, ama aldatıyorsa da hayır diyecek. O yüzden sadece izlemede kal.
Malesef erkekler cinsellik konusunda kadınlar kadar sadık ve iradelerine hakim değiller. Üzerlerinde bu konuda toplum baskısının olmaması da buna etken. Eğer kadın iş arkadaşlarının ona ilgisi varsa bahsettiğin gibi, gece saat 2'de eve bırakma gibi uygun zaman ve koşullar oluşuyorsa, eşin evliliğe aykırı davranışlarda bulunabilir.
Onu dikkatli bir şekilde izlemeli ve şüpheye düştüğün durumlarda, gerekirse iş harici görüşmemelerini, telefonda iş harici konuşmamalarını eşinden isteyebilmelisin diye düşünüyorum. Bunu yaparken yapıcı, ciddi ve anlayışlı olmaya da özen göstermelisin. Yoksa yeni sorunlara sebep olabilir tavrın.
araba bomboş.
günaydın kızlar.şu an şu konuyla beynimi meşgul ettiğim için kendime baya bi kızıyorum .çünkü aklım bana sal akışına bırak kötü şeyler yok diyo .ama kendimi de kıskanmaktan alıkoyamıyorum.sorun eşimin iş arkadaşları.eşim bi perakende şirketinde çalışıyor.ve geç çıktıkları saaatler olabiliyor gece 2 gibi falan.ve eşimin üstü konumundaki adam da personelleri paylaştırıp evlerine bırakın diyor kendi arabamızla.ve bi kız sürekli eşimin yanına oturuyor.bu kız beni de takip ediyor instagramdan ve sadece tekli fotoğraflarımı beğenmiş benim, diğer bi durum da bu kız izinliyken bile misal maaş yatmış mı diye arar eşime sorar.ben mesafeliyimdir eşim de beni hep kısıtlar bu konularda.kendisine de sorduğumda ancak söylüyor bana böyle durumları.ben bu ara baya bi sinirleniyorum bu duruma.eşime kızınca bana onu bırak diyolar bırakıyorum.önemi oturmuş arkaya mı oturmuş ilgilenmiyorum diyo.ama ben bu denli mesafesizlikten rahatsızım
Ya eşi müdür gibi birsey heraldearaba bomboş sa mecbur öne oturacak
adama şoför muamelesi mi yapacak?
öne oturmayla birşey olmaz diğer konular hakkında birşey diyemeyeceğim
mesela kız arkadaşımı yok da eşini arıyor maaş için
kurumsal bi şirket ama servisleri yok.maasta bnkaya yatyorYa eşi müdür gibi birsey heralde
Ne zaman yatıcak falan diye ona soruyorlar
Küçük çaplı bir market
Elden veriyordurlar maaşı da belki
Konu sahibi takmış kızlara
Daha öncede konularında var bu kızlar
Bak sana son kez yazıyorumkurumsal bi şirket ama servisleri yok.maasta bnkaya yatyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?