eşimin bayan kankası

qulanem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
69
50
88
İstanbul
------ son durum sayfa 42de--------------------------------------------------------------------- Eşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslınd. Sonradan gelen edit: arkadsslar yorumlariniz icon cok saolun evet hataliyim salak gibi hemrn belli ettim keske biraz daha akilica davransaydim ssimdi inanmis safi oynuyorum ama takipteyim dun ilk kez disari çıktı gorusecegim dedigi arkadaşı yla ilgili aksam baktim trline hic arqmq mesaj kaydi yoktu insan niye silsin netten konttol edicem suphe uyandormamaya calisiyorum

Son düzenleme:
keşke canım çıktın mı sorusuna eşiniz gibi cevap yazsaydınız ve konuşmanın gidişatına baksaydınız..
eşiniz doğru da söylüyor olabilir ancak defalarca kızdan rahatsız olduğunuzu söylemenize rağmen gece yarılarına kadar muhabbet etmesi mide bulandırmaya yetiyor..

Bunun aynisini benim eşim yapsa.
Şu an adliyede mahkeme karşisindaydik.
Hiç bir gerekçe bunu hakliya çikarmaz..
Ve size bu kadinin bana ilgisi var dediği bayanla bunu bile bile okul dedikodusu yapiyor ? Bana ilginç geldi. Belki eşiniz haklidir ama gene de tamamen karakter meselesi ben olsam kabullenmem... kalkipta baska birisi benim Eşime Canim bile diyemez..

Zaten kiza dedim gunduZ mesajlqri aramalar degil derdim ben gerikafali değilim ama kimse benim kocamla o saatye konusamaz dedim haklısınız açıklama yapamıyorum ama ben değecek biri değilim bosuna üzülmeyin dedi

Gecenin 1 inde eşin bu kadınla ne konuşması yapıyor??

Kadın sinsiyse eşin de az değil.
Yuz vermiş.

Su erkeklerin kimseyi kırmamak için takındığı tavırlara da ben sinir oluyorum.
B.k mu var eşiniz söylemeden samimi olmayın, sınırları çizin işte.

Oha ya oha.. Ben evlendiğimden beri içim çok rahat eşim artık evli bir erkek diye ona kimse bakmaz, kimse aklından o tip şeyler geçirmez gibi geliyor. Acaba yanılıyor muyum diye soru işaretleri oluştu kafamda...
Ama senin konun hakkında da şunu söyleyebilirim; bir insan bir insana sadece onun izin verdiği ölçüde yaklaşabilir. Eşin de bu kadına kuyruk sallamasa bu denli bi samimiyet oluşmazdı. Yani sadece kadını suçlama. Eşin o kadından daha suçlu benim neznimde. Eşin diğer bayanlarla arasına mesafe koymayı başaramadığı sürece bunlar başınıza sık sık gelir. Gece muhabbetleri, arabasına bindirmeler falan nedir yani.. Eşinle ciddi bir konuşma yapmalısın...

Ilk kez canimli mesaj atmis oni da ben gormusum eşim öyle diyor ben de kizdim diyordu tabi sonrasında ortayacikti kkonuşmaları tabi o da izin verirse kiz arafiginda açar eşim duymaz nasilsa diyip sohbet ederse kiz cqnim da der askim da

Zaten kiza dedim gunduZ mesajlqri aramalar degil derdim ben gerikafali değilim ama kimse benim kocamla o saatye konusamaz dedim haklısınız açıklama yapamıyorum ama ben değecek biri değilim bosuna üzülmeyin dedi

iyi niyetle bakmaya çalışmanızı anlıyorum konduramama durumu var şu anda sizde..
ancak eşinize çıktın mı diye mesaj atmış.. gideceğini biliyor ne zaman çıkacağını biliyor.. sürekli bir iletişim hali sözkonusu yani..
ayrıca kendi değerini belirlemede eşinizden daha mütevazi davranmış..

Ya canım senide üzmek istemem ama resmen aldatılmışsın yani
Evli bi adam neden telefonda saatlerce konuşurki
Birde seni ona anlatıyormuş bla bla bla
Kız sana zarf atmış olabilir bu konuşmayı birlikte planlamış olabilirler
Yani bana kızım konuşmaları eşinin açıklamaları çok saçma geldi
Çelişkili

Ben de esimi sucluyorum ama o işin esprisinde neee benden hoslandigini kqbul mu etti diyip gülüyor bisey plsa bu kadar yuzsuz olabilir miyim sence diyor

Nedense eşiniz bana hiç samimi gelmedi!
Kızı şikayet ediyor hem hemde gece 1 lere kadar konuşuyor;seni uyutmaya çalışmışlar,ama face açık olunca kadının üstüne kalmış;kadın da neden kabul etti suçu çünkü eşin vaadler de bulundu kesin seni atlatmışlar gibi geldi ama tabi günahları boynuna!

Back
X