eşimin bayan kankası

Farklı zamanlarda 4 kadından kurtarmışsınız ya. Her kadından sonra bir daha olmaz eminim dediniz mi bu son muydu?

Mesajlar nasil geri getirilir ben hic bilmiyirum ama genelde telefonda mesajlasmislar feyse sira gelmemis

Kız da da eşinizde de kötü niyet var
Evli bir erkek neden eşinin istemediği bir kadınla gece yarısı konuşur
Eşiniz kızın ilgisinden hoşlanmış bu kesin
Aralarında bundan öte bir şey oldu mu bilemezsiniz
Ama ne kadarla kalmış olsa da size yapılan hoş değil
Eşiniz sizi bu duruma sokmamalıydı
En büyük kabahat onda çünkü evli olan o

Bence o kadar da emin olmayın sevdiğinden.
Gecenin 1'inde masumca sohbet olacağına ben hiç inanmadım.
Eşimin bu şekilde beni aptal yerine koymasına da asla müsaade etmez affetmezdim.
Aldatmak değil de ne b u?

Bi sure bekleyip esimin telinden kiza samimi mesaj atsam tepkisine baksam kiz soz verdi bundan sonrs esinizle is disinda hicbir gorusme konuma olmayacak size soz veriyorum dedi ben evliliginize saygi duyuyorum dedi nasil emin olacagim keske biraz izleseydim onlari

Esinizin yaptigi cok kotu, muhabbeti iyi diye gece yarilari saatlerce telefonda konusmak nedir, bariz ortada kadinin ilgisi hosuna gitmis esinde yuz vermis. Her seyin farkina varip hala arayip konusmak mi mesafe koymak.

Dedbiri elden bırakmayın lütfen, gece 1 de mesajlaşma kısmı biraz şüphe uyandırdı ben de

Farklı zamanlarda 4 kadından kurtarmışsınız ya. Her kadından sonra bir daha olmaz eminim dediniz mi bu son muydu?
yok canım o zamanlar bakalım daha neler görücez derdim. şimdi artık yapmazı diyorum. artık sorununu kabul etti.

Canım cok
canım cok üzüldüm okurken bır kadın olarak en başda anne olarak burda yanlış senın esın ve bence kımsenın sözüne guvenme lütfen bırde okuduğum kadarıyla dürüst bır ınsansınkı baskasının verdıyı Söze bukadar güvenıyorsun ama Benımde basım cekdı ınanma güvenme kımseye,etraf böle or...pularla dolu afedersın ama dayanamadım artık bırcok bole kadında onur gurur Şeref kalmamış ne yazıkkı,yanlış erkeklerde tabıkı sana sırnasıyorsa Demekkı sırnasma konusunda profesyonel yuz vermıyceksın bukadar

Her ilişkinin dinamiği farklıdır, siz öyle mutluysanız birşey demek bize düşmez böyle düşünmek size iyi geliyorsa düşünün elbette.
İnşaallah bir daha olmaz.

sosyopati
Genellikle karizmatiktirler; çevrelerinde çoğunlukla bir hayran kitlesi bulunur
Sosyopatlar kararlarında ve davranışlarında spontandırlar; planlı, programlı yaşadıkları söylenemez. Sıradan insanlardan farklı olarak tuhaf karşılanabilecek davranışlarda bulunurlar. Normal sosyal ilişkileri kopuktur.
Deneyimleri ile ilgili beklenmedik yalanlar icat etmekte çok ustadırlar. Olayları o kadar abartırlar ki bir noktadan sonra saçmalamaları kaçınılmaz hale gelir. Ancak çarpıtılmış gerçekleri bir öykünün arasına ustaca gizleyerek, saf ve iyi niyetli insanları yalanlarına kolayca kandırırlar.
İnsanlara hükmetmeye bayılırlar. Bedeli ne olursa olsun her tartışmada ve kavgada kazanan taraf olmak isterler
Çoğu zekidir, ancak zekâlarını diğer insanları kandırmak için kullanırlar. Yüksek IQ’lu olanlar toplum için gerçek bir tehdit unsuru olabilirler
Hiçbir zaman özür dilemezler. Yanlışlık yapmış olduklarına inanmazlar; suçluluk hissi duymazlar. Hatalı oldukları kanıtlanmış olsa bile özür dilemezler.
sosyopatlıgın dereceleri vardır. benimki ilk aşamalarında ( anası da manyaktır) . bunu kabul ettikten sonra üzerinde cok çalıştık. ve şimdi bu tüm yaptıklarının bir hastalık olduğunu biliyor ve ona göre çareler geliştirdik. şimdi cok iyiyiz.

Okulda ikinizi de rezil ederim tehdidiniz den korkup kıvırmışlar, kızda başka okula kaçıyormuş demek ki okulda da dedikodu kazanını iyice kaynattı bunlar , besbelli ilişkileri var , silinen mesajları geri getirmesini iste kocandan bak nasıl ortaya çıkıyor ama gerçi o zamanda şeytana uydum karıcım beni kız baştan çıkardı der sen yine affedersin nasıl olsa kocanın seni sevdiğinden eminsin!

Esinizin her söylediğine inanmayın bence. .gece birde konuşmak ne Allah aşkına içlerinde birsey olmasa şeytan dürter. .ve tabikide inkar edecekler tutup kabul etmeleri anormak

Hakikaten ne hanımefendi kadınmıssınız. Size helal olsun diyorum.
Böyle ucube, basit kadınlar çok, öğretmenlerde bile var demek. Hani dersin öğretmen, saygındır, ağırdır, akıllı usludur.
Hemcinslerimiz azıtmış, yoldan çıkmışlar, ne demek evli Adamla mesajlaşmak.

Psikologa mı gittiniz

kusura bakma ama eşin seni uzun süre iyi keklemiş, gayette aldatmış illa sevişmesi gerekmiyor, gece 1 de kim kimle gizliden böyle konuşur gece 1 de evli adam bir kadınla ne konuşur allah aşkına, facetende konuşmuş, resmen aldatma bu yani başlarım öyle adamın sevgisine ya seni ayakta yemiş resmen.

İnanmak istemiyorum napicam bilmiyorum keske o telefon mesaj larina ulasabilseydim

hayatınız boyunca merak etmezsiniz emin olun arkanızdan çevrilen işler biraz daha üzerinde durursanız zaten delillenir
yani bence çoktan delillenmiş de size bişeyler uydurulmuş siz de inanmak istemişsiniz. biraz beklemede kalın
bu iki uyanığın tüm foyaları ortaya dökülür. üç maymunu oynamaya devam etme kararını alırsanız orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…