eşimin bayan kankası

Dedıgım gıbı, kendılerı aslında rezil olmuş senin dik be banımefendı durusunla. Senın yapacagın ki cok zor biliylrım; olayla ılgılı konusmamak! Eşin bişeyler demeye calışsa bile sus ve yorumauz dinle. Goruceksın, sen sustukca hrsey ortaya cıkacak. Susmanın hikmetındenmidir nedir, sonu hep guEl oluyor. Düşünüp üzme kendını. üzüldüğünle kalırsın. Afedersin ama kadın bana değmez vs diyerek rengini belli etmiş . Kocan da senin sessızlıgınden korkaun bıraz

Ben okuldan bi hocayı doktor sormak için aramak zornda kalmştm açmamıştı sonra bin pişman oldm evli adamı aradm diye. Sonradan kendisi döndü doktoru söyledi fln ama çok pişman olmştm. Ben çok hassasım. Bana karşı da hassas olunsn isterm. Hassas olunmazsa yolarım o bayan kankayı. Sen de efendiliğinle yolmuşsun ztn boşver

Şuan cok sınırlıyım. Ya bı erkekler nasıl fefasız nasıl bu kadar nankör olabiliyorlar. Biz dısarda bir erkegıngozu degse ustumuze üZülüp sıkılıyoruZ. Onlar başka bi kadınjn gonlunu hoş ederken akıllarına gelmiyoruZ. Yazıklar olsun. O yuzden cok vermryeceksin, kendın ıcın yasayacaksın. Kardesim, bak sakın üzme kendjnı . Aklı selim bı dostun varsa , kardesın varsa otur bır kahve al dertleş. Ama kocana bı konuyla ılgılı bıssry deme bi sure. Şunu yapıcam bunu yapıcam dıyıp de hırpalama kendını. Eylemsız kal.

Canım mesaj atsan da bu saatten sonra ne işe yarıycak?
Bence eşin de hata senin uyarılarına rağmen, görüşmüş kadınla..
İlgisi hoşuna gitmiş muhtemelen, ve bunu senden saklamış..

Anladım
Ben dr canimli mesaj atsam ne cebap verir aradaki samimiyeti anlarım diye atasim var
ama esın senın kadına mesaj atabılme durumunuda gozonunde bulunduruyordur.telı ortalıga bırakıyorsa rahat rahat başka tel de başka numarada kullanabılır bu da var canım

katılıyorum.sonunda boşanmaya niyetin yoksa konuyu uzatmanın anlamı yok.

Bir an gerçekten 17-18 yaş konusu sandım. Kız kanka edinmeler, saat gece 1e kadar konuşmalar, inkar etmeler... Bu kişiler gerçekten eğitimci mi? Yaşıtlarım böyle şeyler yapmıyor artık

Kadın profosyenel fingirdek, belli. Kocanda anladı demek bu kadın benım etıme suyuma karısmaz, ben de bıraz oyalanayım bunla dedı belki. Kesınlıkle hata ve edepsiLik yaptıkları. Seni cok ıyı anlıyorum. Eşimin telinde 20 dakikaşık konusmalarını gordugumde oyle incinmiştim ki. Ne konustular, neler soyledıler birbirlerine... Gülüçtüler mi vs dıye cok agladım sızladım. Kadın da evli biriydi. Dostuma sureklı sorup durdum bır hafta boyunca, benden guZel di mi ? Diye..... Sonra içimi soguttum ama aklıma geldikce uykumun kactıgı geceler hala cok.., ama sayesınde kendım ıcın yaşamayı ogrendım. Canım , kım ne ederse kendıne edıyor. Bak valla uzme kendını, skkıldıkca yaz. Bi de bişwy yapmaya karar verırsen de haberımız olsun oncesınde. Fevrı davranma! Ok?

Ikisi de okuldan konuştuk diyor
Canım benim seni aldattık diyecek halleri yok ya.
Malesef erken davranmışsın. Şuan hiçbir şey ispatlayamazsın. Eşine inanmak istiyorsun. Anlıyorum. Bu konuyu kapatmış gibi yapıp gizliden izle. Ama eşine hissettirme. Tehdit etme, bir şey yok gibi davran

Migde bulandirici resmen flört etmisler. Yüksek mesafe şart , kontrolü elden bırakma

Kusura bakmayın ama boynizlanmaya doymamissiniz. Nasıl böyle bahanelere yuttunuz? Resmen anlaşmış gibi sizinle alay etmişler..

Esimin agzindan mesaj yazasim var ama beynim durdu calismiyor artik
canım Benım kendını üzme sütun azalır kendını bebegıne ver zaten hayat bu Allah'ın emir neyse onu yasayacağız hepımız Sabırlı ol rabbım hepımızın eslerımıze akıl fıkır versın

Q qulanem bu arada okul okul değil bbg evi maşallah. Bu nası eğitimcilik pes hocalar face muhabbeti yapıyor yok onu niye sildin bilmem ne

Geceleri uyuyamiyorum esim benim ixim rahat diyo cunku hicbir sey hissetedim diyor herkesle samimi olduğundan benim farkim yok diyebdusundum diyor zaten sana söyledim yeni anlamistim benden hoslandigini diyor

Kiz ona ds yeni soylemis ben senden hoslandom ama içimde yasasim sana belli etmedim demis senden de karsilik gormedim demis eşim de ben seni arkadaşım gibi gördügumden anlamadim hic demis bu konsmdan 1 saat sonra ben aradimistum kizi

Mide bulandırıcı. Evli erkekten hoşlanmak ne demek, saatlerce konuşmak, mesajlaşmak ne demek. Aldatmak yatakta mı oluyor ya.. Daha fazla yorum yapmicam. Hayırlısı olsun senin adına konu sahibi

Geceleri uyuyamiyorum esim benim ixim rahat diyo cunku hicbir sey hissetedim diyor herkesle samimi olduğundan benim farkim yok diyebdusundum diyor zaten sana söyledim yeni anlamistim benden hoslandigini diyor
Lütfen yanlış anlamayın ama saf misiniz salak mı?!
Bu ne ya , sende biri benden hoşlanıyor sanırım de ve o adamla konuşmaya gecelerce devam et, ne o**splugun kalır, ne ahlak yoksunluğun! Ya göz gore gore seni kekliyor nasıl o adamla aynı evin icindesin! Lütfen böyle aciz olmayın, siz degerlisiniz o ikisi ise aciz..

Cidden son yazdıkların sinir boUcu ve mıde bulandırıcı. Kız da cidden tam işin erbabı. Hissetım ama soylemedım demeler falan. Ya hangı okula atandı bu, bırak rezil edeyim. Kocana da kızıyorum ama iyice gerılme sen. Ah canım ya , bu bı sure boyle dwvam eder. Oraya koyaraın olmaz, buraya koyarsın olmaz. Bi şwy gelir aklına, aha dersin demek öyle oldu boyle oldu... Şeytan için şuan vesvwse vermekten daha ıyı fırsat yok. Sen surekli euzu besmele cek. Bebwgıne odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…