- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
sana ne diyeceklerdi başka?Ikisi de okuldan konuştuk diyor
ama esın senın kadına mesaj atabılme durumunuda gozonunde bulunduruyordur.telı ortalıga bırakıyorsa rahat rahat başka tel de başka numarada kullanabılır bu da var canımBen dr canimli mesaj atsam ne cebap verir aradaki samimiyeti anlarım diye atasim var
Şuan cok sınırlıyım. Ya bı erkekler nasıl fefasız nasıl bu kadar nankör olabiliyorlar. Biz dısarda bir erkegıngozu degse ustumuze üZülüp sıkılıyoruZ. Onlar başka bi kadınjn gonlunu hoş ederken akıllarına gelmiyoruZ. Yazıklar olsun. O yuzden cok vermryeceksin, kendın ıcın yasayacaksın. Kardesim, bak sakın üzme kendjnı . Aklı selim bı dostun varsa , kardesın varsa otur bır kahve al dertleş. Ama kocana bı konuyla ılgılı bıssry deme bi sure. Şunu yapıcam bunu yapıcam dıyıp de hırpalama kendını. Eylemsız kal.
Canım benim seni aldattık diyecek halleri yok ya.Ikisi de okuldan konuştuk diyor
Kadın profosyenel fingirdek, belli. Kocanda anladı demek bu kadın benım etıme suyuma karısmaz, ben de bıraz oyalanayım bunla dedı belki. Kesınlıkle hata ve edepsiLik yaptıkları. Seni cok ıyı anlıyorum. Eşimin telinde 20 dakikaşık konusmalarını gordugumde oyle incinmiştim ki. Ne konustular, neler soyledıler birbirlerine... Gülüçtüler mi vs dıye cok agladım sızladım. Kadın da evli biriydi. Dostuma sureklı sorup durdum bır hafta boyunca, benden guZel di mi ? Diye..... Sonra içimi soguttum ama aklıma geldikce uykumun kactıgı geceler hala cok.., ama sayesınde kendım ıcın yaşamayı ogrendım. Canım , kım ne ederse kendıne edıyor. Bak valla uzme kendını, skkıldıkca yaz. Bi de bişwy yapmaya karar verırsen de haberımız olsun oncesınde. Fevrı davranma! Ok?
canım Benım kendını üzme sütun azalır kendını bebegıne ver zaten hayat bu Allah'ın emir neyse onu yasayacağız hepımız Sabırlı ol rabbım hepımızın eslerımıze akıl fıkır versınEsimin agzindan mesaj yazasim var ama beynim durdu calismiyor artik
Lütfen yanlış anlamayın ama saf misiniz salak mı?!Geceleri uyuyamiyorum esim benim ixim rahat diyo cunku hicbir sey hissetedim diyor herkesle samimi olduğundan benim farkim yok diyebdusundum diyor zaten sana söyledim yeni anlamistim benden hoslandigini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?