eşimin bayan kankası

Aldatmış.
Sonra vicdan azabı çekmiş.
O kadınla belki tekrar ayni hataya düşmez, ama güven tek kullanımlık bişey malesef.

Genelleyemeyız tabı ama eşler kıskanıyor olabilir.

Eşiniz doğruyu söylemiyor.Tavırları,sözleri ayrıca çok itici.Bu kadar da rahatlık olmaz.Siz konuşsanız bir erkekle kanka diye gecenin birinde,hahaha benden mi hoşlanıyormuş diye gülüp dalga geçseniz çoktan hastanelik ederdi sizi.Yani doğruyu söylüyorsa bile afedersiniz ama eşiniz çekilir gibi değil.

Benim için bu aldatmadır
Çünkü ben hiç bir erkeğin bana gece 1'de mesaj atmasına izin vermem. Atsa da mesajlaşmaya devam etmem. Sınırımı belirtirim.

Eşiniz sınırları gevşetmiş.

Haberiniz olmasa idi ne olacaktı?

Canım çıktın mı mesajı ne demek? Evli bir erkeğin "senin için her erkeğe canım demek normal olabilir ama ben demenden rahatsız oluyorum, herkese de ama bana deme" demesi gerekirdi. Belli ki eşiniz de ona canım diyor. Eski mesajlar neden siliniyor? Benim face'imde 7 sene öncesinin mesajları bile duruyor. Silme ihtiyacı hissetmiyorum. Ama eşimi aldatsa idim, silerdim.

Bütün ip uçları aldatmayı gösteriyor. Siz inanmak istemiyorsunuz çok açık. Eğer boşanmayacaksanız üstünü örtün, daha fazla deşmeyin. Zira aptal konumuna düşersiniz.

Daha onceki yorumlarda da vardı ve kesınlıkle hakvrdım. Siz sabırsız davranarak olayı gün yuzune cıkaramamıssınız. Herseyde hayır vardır tabı ama aynısına benzer durumun basıma gelmişlişi var. Banyoya gıdıp sınır krızı gecırdım, ne oldu dedıgınde baş agrım cok fena vs dıye gecıstırdım. Ve bekledim. Sonunda oyle bır oyun oynadım kı, kendı gelip yaptıgını anlattı bana. Helallık dıledı. Ve bır hafta uyuyamadı, abartmıyorum bir hafta 10 gun gecelerı tavanı seyredıp durdu. Her telefonu caldıgında rengı attı. Ben de hakettıgını buldu dıye bır nebzrde olsa rahatladım. Ama sabretmeyıp yuzune ben vursaydım yazısmalarını, eminim yağ gıbı cıkardı yüzeye

Bu arada evli erkeklerle kanka! olmak nasıl bir meşrepsiZliktir. Yaşattıkları başlarına gelsin inşallah. Acıyla hayalkırıklıgı ıle kıvranaınlar inşallah

Sana bi tavsıye . Konuyu artık hiç acma. Kendi galine bırak . Seyret durumu. Rahatladıgında meydana cıkar foyası. Ciddiyim. Susmak en guzeli bu durumda. Sus ama takipte kal

Mesajlari konusma surelerini hepsini ogrendim ama içeriğe ulaşamıyorum yani masum deniken içeriğe

Konuş konuş bitmiyor mu bu okul meselesi ? Her akşam ayrı bir öğrencinin durumunu konuşsalar o bile biter yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…