eşimin bayan kankası

Allah hepimizden razi olsun dilerim kimse boyle bisey yasamaz suphe insani kemiriuor ama kanitim yok bi olsa dunyayi yikarim gibi geliyo

Allah hepimizden razi olsun dilerim kimse boyle bisey yasamaz suphe insani kemiriuor ama kanitim yok bi olsa dunyayi yikarim gibi geliyo

Nasıl bir kanıt isterdiniz?
Mesajları silmişler, sizce bu kanıt değil mi?
Gece 1'de konuştuklarını tespit etmişsiniz, bu kanıt değil mi?
Kadının eşinize canım yazdığını okumuşsunuz, bu kanıt değil mi?

Ve o kadınla mesajlasip geceleri 1 saat boyunca konuşan erkek de azizdir zaten. Yaşasın böyle erkekler..
Azizliği batsın öyle erkeğin, aynı karakterden ona da lazım. Böylesi adama kadına çocuk emanet ediliyor maalesef

Aldatmamis onu aldatanla ayni kefeye koyamazmisim

İnanıp inanmamak sizin kararınız
Ama şu var ki şu anda arkanızdan konuşup "nasıl da inandı" diye kahkalarla gülüyorlardır emin olun.

Çok saçma bir sebep
İnanmak için çok çok çok aşık olup inanmayı istemek gerekli
Ama mantık açısından bakınca inanması imkansız

Ya bu nasil s.rtkluk acaba kariya bak hele ya evli barkli adamdan hoslanmismis bide sana akil hocalıgimi yapiyir o adi esin. Guzel kardesim o kocana bunun ilk ve son olduğunu birdaha bu tarz biseyle karsilasirsan o kariyida onuda insan içine cikamicak duruma getiricegini hatırlat. Bu dunyanin civisi çıktı yemin ederim kıyamet alametleri. Evlilikten korkar oldum ya

İşte bir kadının bu duruma düşmesine üzülüyorum. Ama kendini bu duruma dusurende kendileri. Eşlerine tepki göstermekten korkuyorlar. Yeminn olsun ben olsam o okula gider hem eşimi hem o kadını rezil eder bir daha da o adamın yüzüne bakmazdım.

Hadi rahatsız olursun yok bişey der konuşmaya devam edeceğim der. En azından doğruyu söylemis olur. Bu resmen sana yalan söyleyip durmuş. Mesafe koyacağım demiş koymamis. Canim lafı için uyarmissin. Bu gece 1 lere kadar konuşmaya devam etmiş. Sana hiç haber vermiyor. Kadının da yok esin beni böyle ezdi ben evliliginizi zarar vermek istemiyorum tatavalarina gelme konu sahibi. Kadın sağlam pabuç değil. Geçtim kocan da gerçekten biraz fazla ilgiyle her gelene he diyecek gibi geldi.

Kadından söz almak olayina ben çok güvenmedim. Ama yazın gidecekmis. Yaza az kaldı. Şunun surasinda 2 ay. Kocanla aranızda açma. Gidip kadına yapısmasin. Kadın bi gitsin o zaman artık cezası neyse kesersin. Şimdilik ben senin yerinde olsam hergün bebegimi alır kocamın okula bir giderim. Hem onları görürüm. Hem diğer öğretmen arkadaşları ile görüşürüm. Hem eşinin yanında olduğunu göster hem de esin ile kim ilgilense böyle olacak demekki başkaları ilgilenecegine sen ilgilenen

Ben inanmazdim ve inanmadim da. Ama konuyu bizi sevdiginden eminim diye bitirdigin icin sen inanmissin. Daha fazla aldatilmak istiyosan devam et.

Ay kariya bak deliricem cevaplara bak. Bide saygi duyuyormus. Allahim nesli tükense su k.sar kadınların ya

Zaten sadece iş konuşmuyorlar mıydı ki? Ne demek bundan sonra?
Demek ki iş dışında konuşuyorlardı, itiraf etmiş fark etmeden.

Muhtemelen kadının ilgisi eşinin fena hoşuna gitmiş, muhabbetten öteye gitmemiş olabilir. Kendi kendine gelip herhalde bu kadının bana ilgisi var demesinden sadece ilgi budalasına döndüğünü ve kadınla konuşmaktan kendini alamadığını düşündüm, ama tabi kesin konuşamam. Kesin olarak aralarında bir şey olmuş da diyemeyiz, çünkü hemen kurcalamışsın olayı. Sıkı takipte kal derim. Konu açıldığında adamın başının etini yemeden konuş, kavga gürültü ortamı yaratmaktan kaçın. Bir şey yoksa da hazır bekleyeni varken bu hassas dönemde kadına yönelebilir. Çok üstüne gidersen bir şey varsa da sıkı önlem alırlar ruhun duymaz. Şüphelerin yatışmış gibi yaparak takipte kal. Yeni bir şey olursa bu defa sinirle bir şey yapmadan önce burada konu aç derim, burada benzer şeyleri yaşayanlar yol yordam gösterir sana. Kadınla da daha fazla iletişim kurma tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…