Ve o kadınla mesajlasip geceleri 1 saat boyunca konuşan erkek de azizdir zaten. Yaşasın böyle erkekler..Evli adamlara yavşayan kadınlara karakter satın alıp vermek istiyorum,sevaba girerim.
Allah hepimizden razi olsun dilerim kimse boyle bisey yasamaz suphe insani kemiriuor ama kanitim yok bi olsa dunyayi yikarim gibi geliyo
Azizliği batsın öyle erkeğin, aynı karakterden ona da lazım. Böylesi adama kadına çocuk emanet ediliyor maalesefVe o kadınla mesajlasip geceleri 1 saat boyunca konuşan erkek de azizdir zaten. Yaşasın böyle erkekler..
Ne kadar muhtesemsiniz, herşey esinize göre...Esime gore degilmis
Aldatmamis onu aldatanla ayni kefeye koyamazmisim
İşte bir kadının bu duruma düşmesine üzülüyorum. Ama kendini bu duruma dusurende kendileri. Eşlerine tepki göstermekten korkuyorlar. Yeminn olsun ben olsam o okula gider hem eşimi hem o kadını rezil eder bir daha da o adamın yüzüne bakmazdım.İnanıp inanmamak sizin kararınız
Ama şu var ki şu anda arkanızdan konuşup "nasıl da inandı" diye kahkalarla gülüyorlardır emin olun.
Çok saçma bir sebep
İnanmak için çok çok çok aşık olup inanmayı istemek gerekli
Ama mantık açısından bakınca inanması imkansız
Bi sure bekleyip esimin telinden kiza samimi mesaj atsam tepkisine baksam kiz soz verdi bundan sonrs esinizle is disinda hicbir gorusme konuma olmayacak size soz veriyorum dedi ben evliliginize saygi duyuyorum dedi nasil emin olacagim keske biraz izleseydim onlari
Hepsi silinmis hoc kanıtım yok
Bi sure bekleyip esimin telinden kiza samimi mesaj atsam tepkisine baksam kiz soz verdi bundan sonrs esinizle is disinda hicbir gorusme konuma olmayacak size soz veriyorum dedi ben evliliginize saygi duyuyorum dedi nasil emin olacagim keske biraz izleseydim onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?