eşimin bayan kankası

İyi de ilgi kimin hoşuna gitmez ki?
Benim de gider, sizin de gider. Buradaki tüm kadınların hoşuna gider. Ama evli olmanın gereği (hatta sadece sevgili bile olunsa aynı bence) sınırı çizmektir.

Bana kalırsa tavrını kesin olarak koymalı. Takipte kalsa iyice ilerletirler işi. Söyledikleri şeylerin ne kadar aptalca olduğunu görüyoruz, yok sadece iş konuşuyorlarmış (gecenin birinde!!!!) yok kadın herkese öyle kelimeler söylermiş.

Kadın adamdan hoşlandığını itiraf etmiş açık açık. Daha ne olsun?

Bence kadınla kendi adına da eşinin adına da iletişime geçme. Bir çok farklı zararı olabilir, eşin gerekten tavır koyduysa yine musallat olabilir de eşine. Ayrıca bazı kadınlar cidden herkesle canım cicim şeklinde. Verdiği cevaplardan anlayamazsın, emin olamazsın, hem aralarında bir şey varsa ya da sık yazışmışlarsa senle de konuşmuşken artık kadın şüphelenir yazış biçiminden, eşinin değil senin yazdığını anlayabilir.

Son düzenleme:
İş konuşmayıp muhabbet ettikleri ortada elbette gecelere kadar. İlgi budalası olmuş dedim de.. Bence zaten bir şey varsa önlem çoktan alınmıştır. Kanıt yok, kesin bir şey söylenemez bu yüzden. Yani yazışmak dışında fiziksel bir yakınlaşma olup olmadığından emin olunamaz, kanıtlanamaz bu kadar bilgiyle diyorum. Tabi konu sahibine göre, bu kadar yazışmak - sadece muhabbet olsa da - aldatma olsa zaten gidip dava açardı çoktan diye düşündüm. Böyle bir şey yapmadığından bu şekilde yorum yaptım. Bu yüzden yatışmış gibi yaparsa, eşi rahata düşerse daha kolay yakalar bence.. Elinde kanıt olursa davası da daha kolay olur..

Son düzenleme:
Bir de kadın söylemiş, eşten gelen itiraf yok. Bu yüzden kanıt bulmak gerektiğini düşünüyorum.

Ben daha kucuktum ama buna benzer bi olay hatırlıyorum. Annemin arkadaşı vardı kadın evli adamla gorusuyormus. Karısı öğrenmiş adamın kadınla konusmus "yok öyle bisey sadece arkadaşım dedim ama sevgiliyiz adam beni bırakmıyor az daha sabret çocuklar büyüsün ayrilicam sevmiyorum zaten falan diyormus.
Bu olayda da bariz anlaşma var kanka ayagina seni kandırıyorlar. Yoksa adamın evden çıkma saatine kadar nerden bilecek?

Ben iki yıllık evliyim evliligimizn 6. Ayinda esimin baska kadinla konustgunu ögrendim sadece telefonda kadin baska sehirde yasiyor ne olarak konustuklarini bilmiyorum tabi ama sonucta aldatildim esim aldattigini kabul etmiyor tabi ondan sonra esime hic guvenim kalmadi ailemi uzmemek icin kimseye birsey anlatamadim esimde beni cok seviyor saniyordum hala da cok seviyorum diyor ama yine de güvenmiyorum ben :+

Evli adamla alenen flort edip, bosanma asamasina getirmem merak etme demeye getiren kafadan istiyorum. Esinde sazanmis kusura bakma, 2 ilgiye kaptirmia kendini. Tek tarafli bisey degil. Kadin bu yuzu kocanfan bulmuş

Son düzenleme:
bence bunlar okulda deşifre olmuşlar. kız niye gitsin ki başka okula. ya da iş ayyuka çıkarsa sizin gelip rezil etmenizden tırsmış da olabilirler. kesinlikle başka deliller toplamaya çalışın. gece vakti okulla ilgili aynı branştan olsan bile o kadar konuşacak şey bulamazsın. bu iş çok kötü kokuyo. kızın o süklüm püklüm halini de şüpheli buldum ben. bunlar rezil olmaktan korktuğu için sinsice hareket ediyor olabilirler gözünüz açık olsun.

Kadinla basta esin konusuyor, sana anlatiyor. Esin mesajlasiyor, sana anlatiyor. Ne kadari gercek acaba? Neden esin bak bisey yok hayatim diye mesajlari gozune sokmadi, neden hoparlör acik konuşulmadı?

Çıktın mı canım yazdığı zaman var ya
Cenaze nedeniyle anne babasının yanına gidiyor yazmışsınız.
Gerçekten cenaze olduğundan emin misiniz? Eşiniz mi söyledi cenaze var gitmem gerek diye?
Bana sanki beraber bir yere gidecekler şehir dışına da bir yerde buluşacaklar, o yüzden soruyor çıktın mı diye gibi geldi.

Kayınvalideniz ve kayınpederinizden duymuşsunuzdur inşallah cenaze olduğunu.

Danisikli dovus var burda hanimefendi baya baya hemde onceden planlamislar yakalanirsak cok paniklemeden soyle yapalim diye. Evet herkes ilgiden hoslanirda bi yere kadar benden hoslanmayan biri bana ilgi duyuyosa gecenin bi yarilarina kadar konusmam. Cok net olacak ama aldatilmayida gecmis boynuzluyolar gibi gozukuyor,tiyatro ceviriyolar.ve lutfen ayrilmayacaksaniz ortaligi karistirmayin.burda kadinlar herseyin farkinda olduklarini cumle aleme gosterip yinede ayrilmayinca ben kahroluyorum.ama ayrilmayacaksaniz cok seapmayin

İlgisini bile bile konuşmaya devam etmesi gerckten iğrenç ..Allah akıl fikir versin bu erkeklere..Bence üstüne gidin bu olayin sizi rezil edicem bütün okula deyin..inanmiyorum arkadas olduğunuza deyin eğer dogruyu soylemezseniz rezil ederim deyin...ve ya okuldan baska bayan tanidiginiz varsa onla konusmaya calisin..

ya bence böyle yaparsa delil toplayamaz. takipte kalması daha mantıklı geliyor bana. illa ki bir açık verirler.

Kadınla yüz göz olup onu bi halt yerine koymaya gerek yoktu bence, bide facebooktan sildikten sonra size beni silmissin yazmış, sizle bu tarz iletişime geçmesine nasıl izin veriyorsunuz
Diğer arkadaşlara da katılıyorum, her gördüğünüzü hemen söylemeyin, biraz incelemeye alın, hem böylece eşinizle de yüz göz olmamış olursunuz, yoksa cok sıradanlasir bu konu

olayın bide bu boyutu var cenaze olsa bile gitmiş gibide yapmış olabilir bunu iyice araştırman gerek Q qulanem
zekanızdan ötürüde tebrik ederim sizi

Ondan hoşlandığını bile bile nasıl olurda konuşmaya devam eder, üstelik size o kadar söz vermişken.
Ilgi görmek hoşuna gitmiş eşinizin.
Biliyorum bunlar duymak istemediğiniz cümleler , üzüyor sizi ama durum bu gibi görünüyor.

Cenqze gerçek hatta kendi babam da onunlaydi yan odada o yatarken konusmuslar aldatsam bqban varken dikkay ederdim diyor

Mide bulandırıcı. Kendimi sizin yerinize koydum da siz çok sakinsiniz. Ben o kadını bi yere çağırır saçını başını yolardım. Birde eğitimci olacak kendisi. Çok sinirlendim

Cenqze gerçek hatta kendi babam da onunlaydi yan odada o yatarken konusmuslar aldatsam bqban varken dikkay ederdim diyor
Yaa bırakın Allah aşkına gece birde konuşmuş onu aciklamiyo size de bunu mu söylüyor. .Bence hiç çaktırmadan kanıt toplayın sonra bunları okula rezil edin sizi saf bulmuşlar

Aralarındaki sohbeti dinlemiş olsaydınıx şuan boşanıyor olurdunuz.bir saat boyunca her gece ne konuşulur.özledin mi ler ,hemen gel ler,....
Kimse kimseyi kandırnasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…