- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Cenqze gerçek hatta kendi babam da onunlaydi yan odada o yatarken konusmuslar aldatsam bqban varken dikkay ederdim diyor
zıkkımın dibi?erkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?
ön yargılı olmanıza gerek yok sadece soru soruyorum heR genç kız yanlış yapabilir. zaten sonra adam beni terk etti. ne yapacağımı bilmiyordum ilk ve sondu benim için lütfen yardım edinzıkkımın dibi?
Bakirelik konusuna takılmıyorum da böyle her haltı yiyip kızlık zarım duruyormucular beni delirtiyorerkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?
ön yargılı olmanıza gerek yok sadece soru soruyorum heR genç kız yanlış yapabilir. zaten sonra adam beni terk etti. ne yapacağımı bilmiyordum ilk ve sondu benim için lütfen yardım edin
üste ki yorumda dediğim gibi her genç kız hata yapabilir benim için ilk ve son du. onu kaybetmemek için yaptım oda beni terk etti. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum lütfen yardım edin sizin gibi insanlar bize yardım etmese biz doğru yılları bulamayızBakirelik konusuna takılmıyorum da böyle her haltı yiyip kızlık zarım duruyormucular beni delirtiyor
Konu aç, hanımefendinin konusu farklı.üste ki yorumda dediğim gibi her genç kız hata yapabilir benim için ilk ve son du. onu kaybetmemek için yaptım oda beni terk etti. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum lütfen yardım edin sizin gibi insanlar bize yardım etmese biz doğru yılları bulamayız
konu nasıl açılıyor cidden bilmiyorum arkadaşlarımdan sayfanın adını duyup direk yazdım kusura bakmayınkonu açın ilgili bölüme. başkasının konusuna yazamazsınız.
Üçüz mü geliyor yoksaerkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?
Dalga geciyor benceKonu aç, hanımefendinin konusu farklı.
ciddi misin ? adam terk etti beni ne yapacağım ben 19 yaşımdaÜçüz mü geliyor yoksa
ne çabuk terketti? devamı gelirdi halbuki?tühciddi misin ? adam terk etti beni ne yapacağım ben 19 yaşımda
ciddi misin ? adam terk etti beni ne yapacağım ben 19 yaşımda
yemim ederim ki dalga geçmiyorumDalga geciyor bence
Bundan sonra bi iş yaparken önünü sonunu düşün de yap.ciddi misin ? adam terk etti beni ne yapacağım ben 19 yaşımda
fake değilim telefon de de gözüküyor mu konu aç kısmı?sağ üstte yeni konu aç sekmesi var. cinsellik bölümüne açın bari. tabi fake değilseniz.
tabii ki öyle yapacağım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yee yardımcı olabilecek misiniz?Bundan sonra bi iş yaparken önünü sonunu düşün de yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?