eşimin bayan kankası

arkadaşım adam sana sürekli yalan söyleyip durmuş. şimdi yakalanınca söylediklerine nasıl inanıyosun. bana bal gibi aldatılıyosun gibi geliyor. bi insan hergece bi saat sevgilisi dışında kimle muhattap olcak. dedikoduymuş peh. kart dökümlerinden gecelik otel kiralanmış mı vs onlara bak

Cenqze gerçek hatta kendi babam da onunlaydi yan odada o yatarken konusmuslar aldatsam bqban varken dikkay ederdim diyor

bence yine de bu işi masumlaştırmaya çalışarak sizi ikna etmeye çalışıyor olabilirler. rezil etmenizden korkuyorlar. ben o kadının konuşmalarından kıllandım. bir de eşinizin yalanından. bu kadın niye gitmek istiyor o okuldan net bilginiz var mı? söylenenlere inanmayın o saatte konuşmaları normal değil.

erkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?

zıkkımın dibi?

Bakirelik konusuna takılmıyorum da böyle her haltı yiyip kızlık zarım duruyormucular beni delirtiyor

Bakirelik konusuna takılmıyorum da böyle her haltı yiyip kızlık zarım duruyormucular beni delirtiyor
üste ki yorumda dediğim gibi her genç kız hata yapabilir benim için ilk ve son du. onu kaybetmemek için yaptım oda beni terk etti. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum lütfen yardım edin sizin gibi insanlar bize yardım etmese biz doğru yılları bulamayız

Konu aç, hanımefendinin konusu farklı.

Üçüz mü geliyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…