esimin bazi davranislari beni yipratiyor

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
merbaba güzel arkadaslar ..

basliktada yazdigim gibi esimin bazi davranislari beni deli ediyor, misal veririm az önce.
Babam havaalanindan alincak esim ve kuzenim gidicekti onu almaya, yani öyle düsünüldü, ve esimde bana dedi kim gitcek almaya sen ve kuzenim dedim oda dediki neden illa ben? Bende kizdim neden öyle diyorsun istemiyormussun gibi sonucta babamda bizi sürekli alip getirir götürür ve yaptida yani.

Sonra bende kizdim tabi, sonra dediki öyle demek istemedim ki ben zaten gidicektim kuzeninle birlikte kendimi sadece yanlis ifade ettim dedi. Özür diledi ama ben tabi sinirim tepeme cikti ne demek istedin sen ailemi istemiyorsun gibi seyler söyledim oda dedi sen kendi kendine öyle düsüncelere giriyorsun dedi.

Böyle seyler olunca cok sinirleniyorum hemen ve ailemi istemedigini sevmedigini düsünüyorum, ama onlarla birlikte oldugumuz zaman iyi davraniyor yani.

Sonrada bana kiziyor yok ben kötü anlamda demek istemedim ki sen sadece kötüye algiliyosun sorun sende diyo, ama kim olsa bu soruya karsilik sinirlenmezmiydi.

Böyle olunca gercekten nefret geliyo icime diyorum neden evlendim ki baba evi nekadar rahatdi dert yok tasa yok. Oysaki birbirimizi cok severek evlendik.

Ne kadar zamandir evlisiniz?
Belki ailene karsi davranis seklini tam cozememissindir. Ben olumsuz bir durum sezmedim. Esim gitmek istemese mesela tamam ben giderim derim :). Aileni gercekten istemese iyi davranmaz onlara.

Ne kadar zamandir evlisiniz?
Belki ailene karsi davranis seklini tam cozememissindir. Ben olumsuz bir durum sezmedim. Esim gitmek istemese mesela tamam ben giderim derim :). Aileni gercekten istemese iyi davranmaz onlara.

5 bucuk aydir evliyiz daha cok yeni.
Ben onun ailesiyle alt üst kaliyorum ve bazi seyleri istemesemde yaptigim icin onun kötü anlamda demese bile söyledikleri hemen batiyor bana. Kötü algiliyorum hemen.

Belkide niye iki kişi almaya gidiyoruz, kuzen gitse yetmez mi diye düşündü

Evet olabilir ama babamda bizi mesela havaalanindan aldi otelimize götürdü filan yapmak zorunda olmadigi halde ve buna karsilik öyle söylemesine kirildim

5 bucuk aydir evliyiz daha cok yeni.
Ben onun ailesiyle alt üst kaliyorum ve bazi seyleri istemesemde yaptigim icin onun kötü anlamda demese bile söyledikleri hemen batiyor bana. Kötü algiliyorum hemen.
Cok yeni evlisiniz bence biraz zaman ver her ikinize de bu konuda.

Sıkıntı yapilacak bi sey değil..özür dilemiş pişkinlik yapmamiş ya da ailene saygisizlik biş yere huzurunu bozma..

Anlamadım babanı almaya neden kuzenle sen gitmiyorsun da eşini gönderiyorsun?

biraz emrivaki gibi olmuş bence öyle düşündük sen gidiyosun falan, ben de gidecek olsam bile biraz rahatsız olurdum.

Canim bence abartiyorsun kotu niyetle istememekle söylenmiş bir söz degil kesinlikle
O esnada üşenmiş kuzenin gidicek iste ben gitmesem olurmu diye yan cizmeye çalışmış gercekten esin haklı sen kötüye yoruyorsun
Bence takıntı yapma canim ya
Abartma yani kendine zarar verirsin kimse mukemmel degil aileni sevmese iyi davranmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…