merbaba güzel arkadaslar ..
basliktada yazdigim gibi esimin bazi davranislari beni deli ediyor, misal veririm az önce.
Babam havaalanindan alincak esim ve kuzenim gidicekti onu almaya, yani öyle düsünüldü, ve esimde bana dedi kim gitcek almaya sen ve kuzenim dedim oda dediki neden illa ben? Bende kizdim neden öyle diyorsun istemiyormussun gibi sonucta babamda bizi sürekli alip getirir götürür ve yaptida yani.
Sonra bende kizdim tabi, sonra dediki öyle demek istemedim ki ben zaten gidicektim kuzeninle birlikte kendimi sadece yanlis ifade ettim dedi. Özür diledi ama ben tabi sinirim tepeme cikti ne demek istedin sen ailemi istemiyorsun gibi seyler söyledim oda dedi sen kendi kendine öyle düsüncelere giriyorsun dedi.
Böyle seyler olunca cok sinirleniyorum hemen ve ailemi istemedigini sevmedigini düsünüyorum, ama onlarla birlikte oldugumuz zaman iyi davraniyor yani.
Sonrada bana kiziyor yok ben kötü anlamda demek istemedim ki sen sadece kötüye algiliyosun sorun sende diyo, ama kim olsa bu soruya karsilik sinirlenmezmiydi.
Böyle olunca gercekten nefret geliyo icime diyorum neden evlendim ki baba evi nekadar rahatdi dert yok tasa yok. Oysaki birbirimizi cok severek evlendik.