- 21 Ağustos 2015
- 41
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi AsudeMeryem
Canım cimrilikten değil de erkekler bböyle şeyleri onemsemiyorlar sadece.hele dogsun o da azcok heveslenir birşeyler almaya.ama senin kadar değil:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Bi laf vardır kardeşim anne anne olduğunu karnına düşünce, baba da yüzünü görünce anlarmış.
Evet haklısın her insan bebeğine özenir. Ve bununda sonucunda eşinde güzel bir söz iyi bir yaklaşım bekliyorsun.
Senin gibi düşünemez ki canm. Bırak şimdi gerekirse eşinin kalbini kırmadan hissettiklerini ve üzüldüğünü anlat.
Bebeğini hayirlisiyla sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin Rabbim inşiallah. Ve bundan sonra yuvanda mutlu bir hayat dilerim..
Cok geçmiş olsun. Haklısınız. Cok yiprandim vede hassas bir donemdeyim. Oldugundan fazla abartıyorum belki de durumu.. sonycta 7 ay öncesine kadar en buyuk derdim bebegimizin olmamasiydi. Insaniz, nankoruz... esim de az da olsa anlar inşallah kendisinin hatasını. Dogunca gorecegim seni dedim zaten. Hayirlisi artık. Sag salim gelsin de yavrum, cok şükür herseyi hazir..Hmmm ben ilk hamileliğimde eşim benim kadar sevinmedi diye üzülmüştüm, ben tek nasıl bakarım çocuğa acaba demiştim, eksikleri ne zaman alsak falan.... Sonra düşük yaptım. Sonra bir düşük daha ve bir tane daha.
Diyeceğim o ki bebeğin sağlıkla yanında olsun bunların hiçbiri dert değil. İnan değil. Bebek doğunca saracak temiz bir bez bulursun. Eften püften şeylerle canını sıkma kendinin de bebeğinin de.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah dert keder kalmaz![]()
Merhaba arkadaslar :) 7 aylik hamileyim. 5.aydan itibaren internetten ufak tefek bebek ihtiyaçlarını almaya basladim. 3 siparis verdim 250+400+250 toplam 900 Tl'lik. Memurum, cok sukur odeyebiliyorum diye ve 6 yillik ozlemin sonucu heves ettim aldim. Almadan once esimle konusmustuk internet daha uygunsa ordan alalim diye. Aldigim hersey ilk aylarda cok gerekli şeyler ve severek aldim. Sorun su ki esim her aldiktan sonra ne gerek vardi dogunca alirdik diye canimi sıktı. Doguma ne kaldi ki zaten bir de kışa denk gelecek. Ben yaninda yokken ne bilecek ki nasil seyler, neler alinacak... Burasi kucuk yer ama birkac magaza var beraber gezdik hic hevesi yok. Insan bir heves eder bir tutum begenir kizina... yok ..çorap bile almadi hala. Bahanesi sebest calisiyor her zaman cok sıkışık olmasi.. kendi kardesleri bile hala kendinden harclik bekler, ihtiyac gidermesini bekler babalarinin umurunda degil. Dun gece bebegin cicilerini severken oturup agladim. Esimle tartistim lafla seviyorsun bir corap bile almadin kizina, baban gibi cimrisin kendi cocuguna dedim. Kirildi, dogsun bakalim alirim diyor. Hala canim sıkkın. Esime hala kusum. Hem iste hem evde calisiyorum, maddi olarak destek oliyorum borclari da bitmiyor
ailecek dertleri de... Gurbette kendimi enayi yerine konulmus gibi hissediyorum. Annemler bile hediye olarak besik nevresim takimi falan aldilar beyimizin ve ailesinin umrunda değil. Çocuk belki benim en buyuk umudum,belki de en buyuk yorgunlugum olacak maddi manevi...hayirlisi... Sağlıkla gelir de inşallah huzur verir biraz olsun unuturum butun vefasizliklari
canım hiç üzülme bende bebeğime 5 yıl sonra kavuştum eşimde hiç istek yok alışveriş konusunda aynen bir çorap bile almadı kayınvalidemler de öyle dillerinde sadece sevgileri boşver hiç takılma bende çok sıktım canımı halada eşim çok anlayışsız onlar bizim gibi bu duyguyu hemen yaşayamıyorlar hamilelik psikolojisinden anlamıyorlar....benimde herşeyime annem koşuyor alıyor sanki kız annesi yapmak zorunda gibi davranıyorlar yapacak birşey yok bebişimize de kendimize de eziyet etmeyelim onlar etkileniyorlar...Merhaba arkadaslar :) 7 aylik hamileyim. 5.aydan itibaren internetten ufak tefek bebek ihtiyaçlarını almaya basladim. 3 siparis verdim 250+400+250 toplam 900 Tl'lik. Memurum, cok sukur odeyebiliyorum diye ve 6 yillik ozlemin sonucu heves ettim aldim. Almadan once esimle konusmustuk internet daha uygunsa ordan alalim diye. Aldigim hersey ilk aylarda cok gerekli şeyler ve severek aldim. Sorun su ki esim her aldiktan sonra ne gerek vardi dogunca alirdik diye canimi sıktı. Doguma ne kaldi ki zaten bir de kışa denk gelecek. Ben yaninda yokken ne bilecek ki nasil seyler, neler alinacak... Burasi kucuk yer ama birkac magaza var beraber gezdik hic hevesi yok. Insan bir heves eder bir tutum begenir kizina... yok ..çorap bile almadi hala. Bahanesi sebest calisiyor her zaman cok sıkışık olmasi.. kendi kardesleri bile hala kendinden harclik bekler, ihtiyac gidermesini bekler babalarinin umurunda degil. Dun gece bebegin cicilerini severken oturup agladim. Esimle tartistim lafla seviyorsun bir corap bile almadin kizina, baban gibi cimrisin kendi cocuguna dedim. Kirildi, dogsun bakalim alirim diyor. Hala canim sıkkın. Esime hala kusum. Hem iste hem evde calisiyorum, maddi olarak destek oliyorum borclari da bitmiyor
ailecek dertleri de... Gurbette kendimi enayi yerine konulmus gibi hissediyorum. Annemler bile hediye olarak besik nevresim takimi falan aldilar beyimizin ve ailesinin umrunda değil. Çocuk belki benim en buyuk umudum,belki de en buyuk yorgunlugum olacak maddi manevi...hayirlisi... Sağlıkla gelir de inşallah huzur verir biraz olsun unuturum butun vefasizliklari
Merhaba arkadaslar :) 7 aylik hamileyim. 5.aydan itibaren internetten ufak tefek bebek ihtiyaçlarını almaya basladim. 3 siparis verdim 250+400+250 toplam 900 Tl'lik. Memurum, cok sukur odeyebiliyorum diye ve 6 yillik ozlemin sonucu heves ettim aldim. Almadan once esimle konusmustuk internet daha uygunsa ordan alalim diye. Aldigim hersey ilk aylarda cok gerekli şeyler ve severek aldim. Sorun su ki esim her aldiktan sonra ne gerek vardi dogunca alirdik diye canimi sıktı. Doguma ne kaldi ki zaten bir de kışa denk gelecek. Ben yaninda yokken ne bilecek ki nasil seyler, neler alinacak... Burasi kucuk yer ama birkac magaza var beraber gezdik hic hevesi yok. Insan bir heves eder bir tutum begenir kizina... yok ..çorap bile almadi hala. Bahanesi sebest calisiyor her zaman cok sıkışık olmasi.. kendi kardesleri bile hala kendinden harclik bekler, ihtiyac gidermesini bekler babalarinin umurunda degil. Dun gece bebegin cicilerini severken oturup agladim. Esimle tartistim lafla seviyorsun bir corap bile almadin kizina, baban gibi cimrisin kendi cocuguna dedim. Kirildi, dogsun bakalim alirim diyor. Hala canim sıkkın. Esime hala kusum. Hem iste hem evde calisiyorum, maddi olarak destek oliyorum borclari da bitmiyor
Sadece giyim alisverisi degil, bebek bakimi ile ilgili genel hersey. Daha dogrusu ilk aylarda lazim ola cak hersey...Erkek ne anlar çorap almaktan tulum almaktan bence gereksiz bir beklentiye girmişsin. 900 TL'lik alışveriş sadece giyim alışverişi ise bence çok pahalı olmuş zaten bebekler çok hızlı büyüyor çok abartmaya gerek yok.