Eşimin bebek sorunumuza Çözümü...

Işin kötü yani da herşeyi bildiği halde prensibinden vazgeçmiyor olması..güya ona göre 2 yıl gerekliymiş ama 1 yıla indirgemiş.ben korunmuyorum eşim geri çekiyor '..sizin yaşınız kaç ?

valla endişeniz de sizi haklı buldum eşinizin çocugu olabilir ama o sizin değil sonuçta sizi de düşünmesi gerek biraz daha baskı yapın bence ya da yeni bebeğe karşı adımlar atın belki heves eder.

Doktor yaşınızdan ötürü kolay kolay erteleyin demez ama yapın da diyemez nasıl desin.

valla endişeniz de sizi haklı buldum eşinizin çocugu olabilir ama o sizin değil sonuçta sizi de düşünmesi gerek biraz daha baskı yapın bence ya da yeni bebeğe karşı adımlar atın belki heves eder.
Evet artık sabrım kalmadı bu konuyu kapatmayacağım nereye kadar dayanacak bakalım.Sürekli üzgün durucam ..yeni bebek derken ? Bebek kıyafeti almak gibi mi ?

Geri cekilmeyle tam korunmazsiniz zaten. Kaza falan hamile kalabilirsiniz yakinda.
Ayrica soylemleriniz kirici cidden. Daha yedi ay olmus subat ayi dedi diye dava acarim ne demek?
Siz bu adamla sirf yasim gecmeden cocuk sahibi olayim diye mi evlendiniz ki kabul etmeyince hemen bosanip baska biriyle evlenip onunla yapma ihtimali icin dava acmayi dusunuyorsunuz?
Bence bencil olan sadece esiniz degil. Ki adam asla cocuk yapmayalim demiyor. 3 ay beklemek hicbir seyi degistirmez ama bu soylediginiz dava acicam lafi yenilir yutulur degil.

Evet artık sabrım kalmadı bu konuyu kapatmayacağım nereye kadar dayanacak bakalım.Sürekli üzgün durucam ..yeni bebek derken ? Bebek kıyafeti almak gibi mi ?
aynen öyle yeni bebek sahibi olan çift varsa etrafınızda sürekli onlara gidin bizim de olursa adı bu olsun sana benzerse böyle olur gibi inşallah en yakın zamanda ikna edersin.

Bana çok bencil geldiniz. Çocuk kararını tek başına alamazsınız, üstelik daha yeni evliymişsiniz. Çocuk yapmıyoruz diye dava açmak ne demek yahu, siz çocuk yapmak için mi evlendiniz bu adamla? Bana biraz öyle geldi. Çocuk için boşanmayı göze aldığınıza göre...

Evlilik daha oturmamış 7 ay olmuş en ufak bir olumsuzluktan sürekli boşanmaktan söz ediyorsun ama illa çocuk

3 ay değil 12 ay bekletmiş oluyor ve daha da uzamayacağınıj garantisini vermiyor.Ben yuva kurmak için evlendim çocuk yapmayacak olsam evlenmezdim yalbız Özgür bir Hayatım vardı kariyer sahibiyim de.Çocuk konusunu ötelenmesin diye koz olarak kullanıyorum napim..napsam diye geldşm zaten buraya da

Çocuğu başkasından da yapabilirdim ama Sevdiğim adamda yapayım diye bekledim fakat sadexe sevmek yetmiyor çocuğumu da sevmek istiyorum ben

aynen öyle yeni bebek sahibi olan çift varsa etrafınızda sürekli onlara gidin bizim de olursa adı bu olsun sana benzerse böyle olur gibi inşallah en yakın zamanda ikna edersin.
Bu gibi cümlelerime cevabı şu oluyor :" hiç etkilenmedim "

Çocuğu başkasından da yapabilirdim ama Sevdiğim adamda yapayım diye bekledim fakat sadexe sevmek yetmiyor çocuğumu da sevmek istiyorum ben
Huzurunuzu kaçıracak bi problem haline getirmişsiniz ama bu durumu, böyle daha mı iyi?

Daha iyi değil tabi ki ama inanin böyle de çok mutsuzum ,korkuyorum
Allah gönlünüze göre versin inşallah, ama anlayış gösterin. İstemediğiniz halde eşiniz çocuk için sizi bu şekilde zorlasaydı ne hissederdiniz? Empati kurun.

Ha bir de bu konuyu 4 aydır ara ara tartışıyoruz,son Sözlerimi söylüyorum artık ..evet o kelimeyi ağzıma almasam iyi olur ,doğru

Bu çok büyük bir bencillik ya, kendi çocuğu var diye sizin çocuk hissini tatmanıza asla engel olamaz. Bence doktor dinlerse ona hak vermez, en kötü ihtimal boşanın der.

Allah gönlünüze göre versin inşallah, ama anlayış gösterin. İstemediğiniz halde eşiniz çocuk için sizi bu şekilde zorlasaydı ne hissederdiniz? Empati kurun.
Çocuk istemeyen evlenmesin ya da çocuk yapmayacağım diye belirtsin öyle evlensin.Evlilik genel olarak çocukla taçlandırılır çünkü.Bu konuda tezat Düşünen taraf Şart koşmalı.teşekkür ederim

Bence beklentileriniz uymamış ve bu konuda renk vermemiş eşiniz.
Taraflardan biri hastaysa ya da çocuk istemiyorsa evlenmeden önce belirtmeli bunu. 37 yaşında bir kadın olarak bunu istemeniz çok doğal, ve bunu erteleyerek sizin hamile kalmakta zorlanacağınız yaşlara kadar itecek gibi geliyor bana. Önceki konudan da biliyorum. Ben olsam boşanırdım. Çocuk olmuyor diye değil, böyle sinsice bir plan gördüğüm için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…