Işin kötü yani da herşeyi bildiği halde prensibinden vazgeçmiyor olması..güya ona göre 2 yıl gerekliymiş ama 1 yıla indirgemiş.ben korunmuyorum eşim geri çekiyor '..sizin yaşınız kaç ?Şu ay istiyorum diyince hemen olmuyor ki zaten. Ben de esiniz gibi düşünüyordum bir yıl dolmadan olmasin diyordum. 6 aydır istiyorum eşimde de bende de bir sorun yok baktirdik. Ama olmuyor tedaviye başlayacağız. Eşinize bunu anlatın şimdi çok pişmanım keşke hiç korunmasaydim
valla endişeniz de sizi haklı buldum eşinizin çocugu olabilir ama o sizin değil sonuçta sizi de düşünmesi gerek biraz daha baskı yapın bence ya da yeni bebeğe karşı adımlar atın belki heves eder.Sevgili kk hanımları,
Nerdeyse her sıkıntıda buraya koşar oldum çünkü tarafsız yorumlarınıza çok güveniyorum,seviyorum sizi.
Önceki konularımdan bilenler bilir.37 yaşındayı ,bir oğlu olan 41 Yaşında bi adamla evlendim,7 ay oldu.Çocuk isteğim Herşeyin üzerinde fakat eşim çocuk konusunu ağırdan alıyor.Beni düşünerek yakın bir zamanda bir çocuk yapabileceğimizi fakat zaman sormamamı istiyor.sıkıltırılmak istemiyor.Ben ise her sabah uyandığımda bir gün daha geçti ömrümden,vakit daralıyor düşüncesiyle panik oluyorum.Eşim çocuk konusunda Sıkça espriler Yapar,vay çocuğumun annesi !tarzında laf çarpar.Bugün de öyle yaptı ben de konuya daldım.Tedirginliğimi anlattım içim huzursuz dedim yakın zamanda diyorsun da ne zaman o yakın zaman diye sordum ve ağzından bir yılımızı doldurmadan önce olmayacak lafını sldım.yani Şubat Ay'ından erken düşünmüyormuş.Bayağı bir gerildim.Aralık ayına çekelim diyorum,yok yok..o halde ben dava açacağım dedim.şöyle bir çözüm sundu bunun üzerine : ikimizi de tanımayan birine Soralım dedi ,ne önerirse onu yapalım dedi.mesela doktor olsun bu Kışı dedi.ayrı ayrı dinlesin bizi filan.Sen Konuşurken ben olmalıyım diyorum,doktoru tarafına çekersin filan !! Eski evliliğinden olan çocuğundaan dolayı zaten böyle bir hasreti olmadığını söyleyip duruyor.Halbuki o çocuğu da yapmak için 3 yıl beklemiş kadın.Bunu da Düğüne yakın öğrendim.Ay valla hanımlar ben bu sorunu nasıl çözeceğim o böyle zaman koydukça bende daha bir yer ediyor bu çocuk konusu.Doktora "ben babalığa hazır Değilim "derse doktor bence erteleyin der
Herkese mutlu bayramlar dilerim.
Doktor yaşınızdan ötürü kolay kolay erteleyin demez ama yapın da diyemez nasıl desin.Sevgili kk hanımları,
Nerdeyse her sıkıntıda buraya koşar oldum çünkü tarafsız yorumlarınıza çok güveniyorum,seviyorum sizi.
Önceki konularımdan bilenler bilir.37 yaşındayı ,bir oğlu olan 41 Yaşında bi adamla evlendim,7 ay oldu.Çocuk isteğim Herşeyin üzerinde fakat eşim çocuk konusunu ağırdan alıyor.Beni düşünerek yakın bir zamanda bir çocuk yapabileceğimizi fakat zaman sormamamı istiyor.sıkıltırılmak istemiyor.Ben ise her sabah uyandığımda bir gün daha geçti ömrümden,vakit daralıyor düşüncesiyle panik oluyorum.Eşim çocuk konusunda Sıkça espriler Yapar,vay çocuğumun annesi !tarzında laf çarpar.Bugün de öyle yaptı ben de konuya daldım.Tedirginliğimi anlattım içim huzursuz dedim yakın zamanda diyorsun da ne zaman o yakın zaman diye sordum ve ağzından bir yılımızı doldurmadan önce olmayacak lafını sldım.yani Şubat Ay'ından erken düşünmüyormuş.Bayağı bir gerildim.Aralık ayına çekelim diyorum,yok yok..o halde ben dava açacağım dedim.şöyle bir çözüm sundu bunun üzerine : ikimizi de tanımayan birine Soralım dedi ,ne önerirse onu yapalım dedi.mesela doktor olsun bu Kışı dedi.ayrı ayrı dinlesin bizi filan.Sen Konuşurken ben olmalıyım diyorum,doktoru tarafına çekersin filan !! Eski evliliğinden olan çocuğundaan dolayı zaten böyle bir hasreti olmadığını söyleyip duruyor.Halbuki o çocuğu da yapmak için 3 yıl beklemiş kadın.Bunu da Düğüne yakın öğrendim.Ay valla hanımlar ben bu sorunu nasıl çözeceğim o böyle zaman koydukça bende daha bir yer ediyor bu çocuk konusu.Doktora "ben babalığa hazır Değilim "derse doktor bence erteleyin der
Herkese mutlu bayramlar dilerim.
Evet artık sabrım kalmadı bu konuyu kapatmayacağım nereye kadar dayanacak bakalım.Sürekli üzgün durucam ..yeni bebek derken ? Bebek kıyafeti almak gibi mi ?valla endişeniz de sizi haklı buldum eşinizin çocugu olabilir ama o sizin değil sonuçta sizi de düşünmesi gerek biraz daha baskı yapın bence ya da yeni bebeğe karşı adımlar atın belki heves eder.
aynen öyle yeni bebek sahibi olan çift varsa etrafınızda sürekli onlara gidin bizim de olursa adı bu olsun sana benzerse böyle olur gibi inşallah en yakın zamanda ikna edersin.Evet artık sabrım kalmadı bu konuyu kapatmayacağım nereye kadar dayanacak bakalım.Sürekli üzgün durucam ..yeni bebek derken ? Bebek kıyafeti almak gibi mi ?
Geri cekilmeyle tam korunmazsiniz zaten. Kaza falan hamile kalabilirsiniz yakinda.
Ayrica soylemleriniz kirici cidden. Daha yedi ay olmus subat ayi dedi diye dava acarim ne demek?
Siz bu adamla sirf yasim gecmeden cocuk sahibi olayim diye mi evlendiniz ki kabul etmeyince hemen bosanip baska biriyle evlenip onunla yapma ihtimali icin dava acmayi dusunuyorsunuz?
Bence bencil olan sadece esiniz degil. Ki adam asla cocuk yapmayalim demiyor. 3 ay beklemek hicbir seyi degistirmez ama bu soylediginiz dava acicam lafi yenilir yutulur degil.
3 ay değil 12 ay bekletmiş oluyor ve daha da uzamayacağınıj garantisini vermiyor.Ben yuva kurmak için evlendim çocuk yapmayacak olsam evlenmezdim yalbız Özgür bir Hayatım vardı kariyer sahibiyim de.Çocuk konusunu ötelenmesin diye koz olarak kullanıyorum napim..napsam diye geldşm zaten buraya daGeri cekilmeyle tam korunmazsiniz zaten. Kaza falan hamile kalabilirsiniz yakinda.
Ayrica soylemleriniz kirici cidden. Daha yedi ay olmus subat ayi dedi diye dava acarim ne demek?
Siz bu adamla sirf yasim gecmeden cocuk sahibi olayim diye mi evlendiniz ki kabul etmeyince hemen bosanip baska biriyle evlenip onunla yapma ihtimali icin dava acmayi dusunuyorsunuz?
Bence bencil olan sadece esiniz degil. Ki adam asla cocuk yapmayalim demiyor. 3 ay beklemek hicbir seyi degistirmez ama bu soylediginiz dava acicam lafi yenilir yutulur degil.
Çocuğu başkasından da yapabilirdim ama Sevdiğim adamda yapayım diye bekledim fakat sadexe sevmek yetmiyor çocuğumu da sevmek istiyorum benBana çok bencil geldiniz. Çocuk kararını tek başına alamazsınız, üstelik daha yeni evliymişsiniz. Çocuk yapmıyoruz diye dava açmak ne demek yahu, siz çocuk yapmak için mi evlendiniz bu adamla? Bana biraz öyle geldi. Çocuk için boşanmayı göze aldığınıza göre...
Bu gibi cümlelerime cevabı şu oluyor :" hiç etkilenmedim "aynen öyle yeni bebek sahibi olan çift varsa etrafınızda sürekli onlara gidin bizim de olursa adı bu olsun sana benzerse böyle olur gibi inşallah en yakın zamanda ikna edersin.
Huzurunuzu kaçıracak bi problem haline getirmişsiniz ama bu durumu, böyle daha mı iyi?Çocuğu başkasından da yapabilirdim ama Sevdiğim adamda yapayım diye bekledim fakat sadexe sevmek yetmiyor çocuğumu da sevmek istiyorum ben
Üstte sperm hazneye ulaşır mı ki ?İlişkide üstte olun ve geti çekilmesine izin vermeyin
Daha iyi değil tabi ki ama inanin böyle de çok mutsuzum ,korkuyorumHuzurunuzu kaçıracak bi problem haline getirmişsiniz ama bu durumu, böyle daha mı iyi?
Allah gönlünüze göre versin inşallah, ama anlayış gösterin. İstemediğiniz halde eşiniz çocuk için sizi bu şekilde zorlasaydı ne hissederdiniz? Empati kurun.Daha iyi değil tabi ki ama inanin böyle de çok mutsuzum ,korkuyorum
Ha bir de bu konuyu 4 aydır ara ara tartışıyoruz,son Sözlerimi söylüyorum artık ..evet o kelimeyi ağzıma almasam iyi olur ,doğruGeri cekilmeyle tam korunmazsiniz zaten. Kaza falan hamile kalabilirsiniz yakinda.
Çocuk istemeyen evlenmesin ya da çocuk yapmayacağım diye belirtsin öyle evlensin.Evlilik genel olarak çocukla taçlandırılır çünkü.Bu konuda tezat Düşünen taraf Şart koşmalı.teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin inşallah, ama anlayış gösterin. İstemediğiniz halde eşiniz çocuk için sizi bu şekilde zorlasaydı ne hissederdiniz? Empati kurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?