Eşimin bebek sorunumuza Çözümü...

Hormonların geç kalıyorsun yumurtaların yaşlanıyor diye bastıkça sen de eşine söyleniyorsun. Sen haklısın canım şubatı beklemenin alemi yok sanki ha diyince oluyor bu işler

Ailemin karşı çıkmasına rağmen yaptığım bu evlilikte Hiçbir sıkıntıyı anneme yansıtmazken ilk defa az önce arayıp ben Ayrılma fikrini düşünmeye başladım haberin olsun dedim anneme.Duygusal biriyim belki üzüleceğim kolay olmayacak ama kusura bakmasın 6 ay koca bir zamZn.ve belki daha fazlasını talep edecek ilerde.Bir ay bile kıymetliyken 6 ay öteye atması sinsice bence de.eski Eşiyle 3 yıl sonra ikna oldu 4.senede yaptı da ne oldu sonuç yine ayrılık

Hormonların geç kalıyorsun yumurtaların yaşlanıyor diye bastıkça sen de eşine söyleniyorsun. Sen haklısın canım şubatı beklemenin alemi yok sanki ha diyince oluyor bu işler
Aynen öyle..bu arada aklıma bişey geldi,Yumurtalık mi dondursam ?

Ay şimdi kalmış kendine Mısır patlatmış tv açmış izliyor ,delirtecek beni bu adam !

Çocuğa gonulsuz peki oldu ki ikna ettiniz. Size destek olacak mi?çocuğun tüm sorumluluğu üstünüze kalmasın sen istedin ben istememiştim deyip uykusuz gecelerde gazlı günlerde hastalık ta okul problemi nde bu böyle uzar gider size destek olmazsa çok sıkıntıya girersiniz.hevesli ve istekli olması gerekiyor bence zorlamayla olmaz.bizim adamlar gönüllü hevesli yaptıkları halde bütün yük anne lerde bunu iyi dusunun

Ama çocuk tek tarafın istemesi ile olmaz ki. Sen çok istiyor olabilirsin, ama eşin istemezse ona da haksızlık olur zorla kabul ettiremezsin ya

Ne demek çocuk özlemi Yok bencilliğin bu kadarı olurmu seni neden düşünmüyor onun çocuğu var peki ya senin !!! Ayrıca yaş geçiyor deseydin ne zaman kendisini hazır hissedecek 50 yaşına gelince mi ....

Inşallah amin çok tşk ederim.Bu durum ayrılığa gidecek onun bu bencilliği Yüzünden yazık olacak evliliğimize de

Tut ki boşandın, yeni biriyle tanıştın, flört ettin, nişan, evlilik derken yine en az iki yıl geçireceksin ve o birisi karşına çıkacak mı belli değil yani bunun için boşanmak bana anlamsız geldi, başka sorunlarınız varsa bilemiyorum tabi
Bende boşanmış bir adamla evlendim, onların korkuları olabiliyor, boşanmak erkekler içinde zor bir süreç ve yeni evliliklerinden emin olmak istiyorlar, yaş kaç olursa olsun evlilikte bir şeylerin oturması için biraz zaman lazım, hatta bir yıldan da uzun bir zaman. Çocuk güzel bir şey ama sorumlulukları var ve insanları birbirine sürekli bağlayan yanları var, mesela boşansanız bile çocuk olunca her bir irtibat içinde olmanız gerekli. Yaşınızdan ötürü bir endişe içinde olduğunuzu biliyorum ama bunu bu şekilde çözemezsiniz, hatta onu zorlayarak daha kötü davranışlara sebep olabilirsiniz

Yumurtalarınizi dondurmayi dusunebilirsiniz.

Bosan ozaman nedemek cocuk daha istemiyorum 20 yasinda degilsiniz tek basina da karar veremez onum cocugu olabilir ama sizin yok sizi dusunmek zorunda dusunmuyorsa ayrilin gec olmadan baskasiyla evlenio yapin cocugu

Yumurta dondurma bence de mantıklı, önce bu işlemle ilgili detaylı bilgi alın, sonra da sakin bir kafayla, gerilmeden evliliğinizi gözden geçirin. Devam ederseniz çocuk sahibi olursunuz, etmezseniz de doğru kişiyle karşılaşınca. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey.

Esiniz size guvenmiyor yada sizden huc cocuk istemiyor bence .Cok garip bur durum normalde adamlar israr eder

Haklısınız yaş gidiyor ama tıp da ilerleri sürekli çocuk çocuk dediyseniz sıkılmış olabilir sonuçta onun bir çocugu var.Sizi de çocuk sevgisinden mahrum bırakmaya hakkı da yok bence eşiniz rahatlıga alışmış.Her insan çocuk isteyecek diye bir şart yok.Keşke başta konusulsaydı.

Ne kadar bencilce,annelik duygusuna sizi mahrum etmeye hakkı yok,evlenmeden önce ne konuşildu bilmiyorum tabi..
Doktor eşinizin hazır olup olmalasına takılmaz çünkü erkeğin hazır olması diye bir şey yoktur..konkmayın gidin 3. Kişiye,şayet onu dinleyecekse

40 lı yaşlarda tam rahat edecek bebek sil baştan rahatını kaçıracak tabi
Babalığı da tatmış.
Sperm hırsızlığı mı yapsanız
Bence bi görüş alın.aklı başında kişiler annelik duygusunu tatma isteğinizi anlayacaktır.

Valla haklısınız,çok sinir bozucu...Siz evlenmeden önce çocuk sahibi olma isteğinizi biliyordur,yaşınızida biliyor , ee ne şimdi bu ? Bencillik başka bir şey değil...Şimdi çalışmaya baslasaniz en iyi ihtimalle zaten 6 ay içinde hamile kalırsınız,hadi olmadı,araştırma tedavi derken daha da gecikecek.Buna hakki yok...Hiç çocuğunuz olmasada ona göre hava hoş,baba olmuş bir kere.

Ne yap ne et esini ikna et! Cunku cok istiyosun anne olmayi, belli.. onun nasilsa bi cocugu var seni vazgecirmeye calisiyor..olmazsada olmadi diycek belki yasini bahane edecek! Tedaviyle bile yillarca bekleyen var.. yasi 40 olup hic beklemeyende.. vebir gun ayrilsan bile cocugun ysninda olur. Tabiiki bu kimsenin istegi degil, ama hayat ne getirir ne goturur bilemezsin...bu kadar cok isteyip sirf ihmalden anne olamzsan cok uzulursun

Ben olsam bir kadın doğuma giderim hormon testi amh testi ve genel bir usg isterim acaba durum nedir

Eğer amh ve fsh değeriniz iyiyse hiç korkmayın hatta siz korunun inadına biraz da o afallasin ne oldu da bu kadın fikir değiştirdi diye düşünsün

Eğer değerler sınırda ise ya da yeterli sayıda ise doktora birlikte gidin doktor zaten bir an önce bebek yapın der o da böylece kendi tuzağına düşer

Şahsi fikrim 1 yıl uzun bir süre değil evliliğinizin tadını çıkarın derim belki evlilik otursun istiyordur ama ısrarcı olması ve bencil davranması kırıcı incitici

Eşin ilk çocuğu yapalı uzun zaman olmuş, rahatlığa alışmış olabilir. Ilk cocuk deneyiminde bazı sıkıntılar yaşamış olabilir, maddi kaygıları olabilir, ilk eşinden güvensizlik nedeniyle ayrıldıysa size güvensizlik olabilir. Bence baskı kurmak yerine onun sebeplerini oğrenmeye çalışmalısın. İçinde bi korku var ama ne? Bunu itiraf ettirme yolu baskı kurmak değil. Rahat olduğu bir ortam ayarla ve sebepleri ögren. Biraz da ben cocuk istiyorum, yaşım ilerliyor gibi hep ben hep ben modundan çık ve onu etkileyecek şekillerde, onun da isteklerini hesaba katarak talebini ilet. Ortak yol bulmaya cabala.

Adam sana kesin çocuk yaparız dedi mi? Söz vermediyse şimdi ona kızamazsın, herkes cocuk için ölmeyebilir. Çok istiyorduysan bu konuyu önceden konuşmalı, senin için çocuk öncelikli idiyse bunu en başta belirtmeliydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…