- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Ailemin karşı çıkmasına rağmen yaptığım bu evlilikte Hiçbir sıkıntıyı anneme yansıtmazken ilk defa az önce arayıp ben Ayrılma fikrini düşünmeye başladım haberin olsun dedim anneme.Duygusal biriyim belki üzüleceğim kolay olmayacak ama kusura bakmasın 6 ay koca bir zamZn.ve belki daha fazlasını talep edecek ilerde.Bir ay bile kıymetliyken 6 ay öteye atması sinsice bence de.eski Eşiyle 3 yıl sonra ikna oldu 4.senede yaptı da ne oldu sonuç yine ayrılıkBence beklentileriniz uymamış ve bu konuda renk vermemiş eşiniz.
Taraflardan biri hastaysa ya da çocuk istemiyorsa evlenmeden önce belirtmeli bunu. 37 yaşında bir kadın olarak bunu istemeniz çok doğal, ve bunu erteleyerek sizin hamile kalmakta zorlanacağınız yaşlara kadar itecek gibi geliyor bana. Önceki konudan da biliyorum. Ben olsam boşanırdım. Çocuk olmuyor diye değil, böyle sinsice bir plan gördüğüm için.
Aynen öyle..bu arada aklıma bişey geldi,Yumurtalık mi dondursam ?Hormonların geç kalıyorsun yumurtaların yaşlanıyor diye bastıkça sen de eşine söyleniyorsun. Sen haklısın canım şubatı beklemenin alemi yok sanki ha diyince oluyor bu işler
Inşallah amin çok tşk ederim.Bu durum ayrılığa gidecek onun bu bencilliği Yüzünden yazık olacak evliliğimize de
Ne kadar bencilce,annelik duygusuna sizi mahrum etmeye hakkı yok,evlenmeden önce ne konuşildu bilmiyorum tabi..Sevgili kk hanımları,
Nerdeyse her sıkıntıda buraya koşar oldum çünkü tarafsız yorumlarınıza çok güveniyorum,seviyorum sizi.
Önceki konularımdan bilenler bilir.37 yaşındayı ,bir oğlu olan 41 Yaşında bi adamla evlendim,7 ay oldu.Çocuk isteğim Herşeyin üzerinde fakat eşim çocuk konusunu ağırdan alıyor.Beni düşünerek yakın bir zamanda bir çocuk yapabileceğimizi fakat zaman sormamamı istiyor.sıkıltırılmak istemiyor.Ben ise her sabah uyandığımda bir gün daha geçti ömrümden,vakit daralıyor düşüncesiyle panik oluyorum.Eşim çocuk konusunda Sıkça espriler Yapar,vay çocuğumun annesi !tarzında laf çarpar.Bugün de öyle yaptı ben de konuya daldım.Tedirginliğimi anlattım içim huzursuz dedim yakın zamanda diyorsun da ne zaman o yakın zaman diye sordum ve ağzından bir yılımızı doldurmadan önce olmayacak lafını sldım.yani Şubat Ay'ından erken düşünmüyormuş.Bayağı bir gerildim.Aralık ayına çekelim diyorum,yok yok..o halde ben dava açacağım dedim.şöyle bir çözüm sundu bunun üzerine : ikimizi de tanımayan birine Soralım dedi ,ne önerirse onu yapalım dedi.mesela doktor olsun bu Kışı dedi.ayrı ayrı dinlesin bizi filan.Sen Konuşurken ben olmalıyım diyorum,doktoru tarafına çekersin filan !! Eski evliliğinden olan çocuğundaan dolayı zaten böyle bir hasreti olmadığını söyleyip duruyor.Halbuki o çocuğu da yapmak için 3 yıl beklemiş kadın.Bunu da Düğüne yakın öğrendim.Ay valla hanımlar ben bu sorunu nasıl çözeceğim o böyle zaman koydukça bende daha bir yer ediyor bu çocuk konusu.Doktora "ben babalığa hazır Değilim "derse doktor bence erteleyin der
Herkese mutlu bayramlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?