Eşimin Ben evde yokken bekar arkadaşlarını eve yatılı getirmesi ben mi abartıyorum?

Arkadaşlar insanları birleştiren duygular ayıran ise fikirlerdir hepimizin fikri farklı ancak kim ne derse desin evime ben yokken ve haberim yokken birinin gelmesini onaylamıyorum
Ben normal şekilde misafir olunuyor zannettim
Yorumumuda ona göre yapmıştım
Bornoz ve kişisel eşyalarınızın kullanıldığını konunuza ekleyin bence herkes ona göre yorum yapıyor çünkü

Hayal gucunuz takdire sayan.Ben ve esim evdeysek yatiya kalinir.Ayrica yatiya kalanlar genellikle evli cift veya akraba olur.Bekar arkadasin kalmasini esimde istemez.ben evde yokken gelirler otururlar falan.ama kalma isi cok ayri.o evin duzenini bayan halleder.battaniyesi carsafi havlusu vs....
Evin hanimi yoksa o evde erkeklerin olmasida cok sacma.ayrica cumlelerinize dikkat ederseniz sevinirim.lafi carpitmayin.hayal kurmakla ilgili tek kelime kurmadim.sizin zihniyetiniz belli.

Onlar hayal gücü değil. Şuan bu konuda yazan kadınların birebir yorumlarıdır benim yazdıklarım. Onları okuyup şaşırmıyorsunuz, abartıyorsun diyenlere çok şaşırıyorsunuz. Mahrem nedir yani evde açıklar mısınız? Siz yokken eşinizin havlunun, yorganın yastıgın yerini, düzenini bilmemesi mi oluyor mahremlik? Siz evdeyken bu sayede mahrem kalkıyor yani. Herkesin eşi evin düzenini, eşyaların yerini bilmeyecek kadar evle alakasız değildir belki.
Evli olan insanlar düzgün insan, bekar olunca herşey beklenir oluyor heralde bu apayrı bir konu neyse. İnsanlara bu kadar şaşırmayın zira sizde çok şaşırtıcısınız.

Arkadaşlar insanları birleştiren duygular ayıran ise fikirlerdir hepimizin fikri farklı ancak kim ne derse desin evime ben yokken ve haberim yokken birinin gelmesini onaylamıyorum

E tamam o zaman konu kapansın.sen ben mi abartıyorum diye konu açmışsın karşıt fikirleri zaten hiç haklı bulmayıp kendi fikrindesin.
Bunun dahası da tartışmaya gidecek gibi görünüyor zaten millet şunu diyenler ciddi mi, ay bunu diyenlere inanamıyorum diye dominantlık yapmaya başladılar.umarım konun kapatılmaz polemikten

esimde bazen ben anneme gidince gider arkadaslarinda kalir onlar bize gelir buyuzden hep tetikte olurum temizlik ve toplama yapmadan evden ayrilmam yalniz esimin arkadaslari ben yokken bile banyoma girmezler okadar piskin degiller bildigim guvendigim arkadaslari ki hep birliktede cok etkinlik yapmisizdir benim icin oyuzden sıkinti degil ama esinizin arkadasinin piskinlik durumu konunun seyrini degistirir

Abartilacak bisey yok diyenler ciddimi Allah askina..orasi bekar evi degil.Namahrem bircok alan var.Kesinlikle önleminizi alin derim.

nasıl bir önlem mesela cidden düşündüm ama bulamadım

ben namahrem vs diye düşünmem

burada "ay yatak odama kimse girmesin" diyeni de anlamam mesela

o evin her köşesinde her şey yapılabilir yatak banyo vs özel değil

ama eşim de eve arkadaşları ile gelebilir

ben varken de yokken de

hatta ben yokken daha bile iyi

eşim hizmet eder

Dominantlık yapmaya çalışmıyorum kimseye kendi adıma. Millet kendıne bakmadan ona buna şaşırıyor. Kimsenin evinin bekçisi değiliz isteyen istedıgını, istedıgı gibi misafir eder , edecektir zaten ama bunu ifade ederken işi mahreme, namusa getiren insanlar var. Sanki biz, aynı fikirde olmayanlar mahrem nedir, özel nedir bilmez insanlarız gibi. Olay bu.

Adam sizin evde niye yıkanmış sordunuzmu eşinize?
Kendi evinde banyo yokmuymuş ?
Sizin evi hamam mı sanmış?
Bir gece yıkanmasa kurtlanacakmıymış? Bende banyo kısmına takıldım tek takılan da benim herhalde

Sana demedim ben zaten onu. Seninle aynı fikirdeyim ayrıca.konu sahibi başından beri abarttığını kabul etmiyor, ben de konu kapansın o zaman diyorum millet namus meselesine falan getirip aynı düşünmeyenlere dominantlık yapmakta

eşleriniz evde misafir havlusunun çarşafının yerini bilmiyorsa öğretin önce.
bir insan nasıl yaşadığı eve bu kadar yabancı olabilir zaten aklım almıyor, bizim çocuğa sorsan bilir evdeki çarşafın, havlunun, yastığın yorganın yerini.
sanki evde yaşayan bir bireyden değil de arada uğrayan komşudan sözediyorsunuz,
ki komşu bile az arasa bulur bunları

Çok şükür bu konuda şasırmayacağımı biliyorum.Bu benim hayatım benim düzenim benim doğrum.Benim kabul edebileceğim birşey değil.Siz evde yokken istediğiniz kişi kalsın.Benim eşyalarım özel.Günlugum var, anilarim fotograflarim..Ben yokken rahat edemem.Orası bize ait.Dedigim gibi insanlara saldirmadan konuşmayı deneyin.

Ben kabul etmem.siz ediyorsunuz.Benim doğrum bu.

Benim bir tanıdığım var, kendi evde yokken kocası bile kalsın istemiyor.

Diyelim çarşıda falan gündüz, kocası eve erken geldi, haberi olursa koşa koşa eve gidiyor.

bence evin kadını yoksa o eve misafir gelmesi saçmalık bana tesr durumlar acil br durum yoksa tabi ki

Yani eşiniz de belki o anda geç olduğu için gel demek Zorunda kalmıştır misafir olan kişi de reddetmemiş gelmiş olabilir bende eşimin olmadığı zamanlarda ki sene de bir kere belki zor olur ama bayan arkadaşımı çağırabilirim mesela eşim bu durumdan rahatsız olsa kırılırım.. çok fazla abartmayın bence kırmayın böyle sebeplerle eşinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…