- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Ben normal şekilde misafir olunuyor zannettimArkadaşlar insanları birleştiren duygular ayıran ise fikirlerdir hepimizin fikri farklı ancak kim ne derse desin evime ben yokken ve haberim yokken birinin gelmesini onaylamıyorum
Hayal gucunuz takdire sayan.Ben ve esim evdeysek yatiya kalinir.Ayrica yatiya kalanlar genellikle evli cift veya akraba olur.Bekar arkadasin kalmasini esimde istemez.ben evde yokken gelirler otururlar falan.ama kalma isi cok ayri.o evin duzenini bayan halleder.battaniyesi carsafi havlusu vs....Bence siz ciddi misiniz??? Evli olunca ev kimsenin sokulmaması gereken heryerde donların, sütyenlerin uçuştuğu, her dolaptan fantezi ürünlerinin fışkırdığı biyer mi oluyor? Bornoz kullanmak normal değil kimse normal bulmamış zaten ama yok cinayet sebebi, namahrem, fantazi kurar, kirli donumu karıştırır filan... Bence siz abartıyorsunuz. Evinize kimseyi sokmuyorsunuz heralde gelenede banyo ve tuvaleti yasaklıyorsunuz sanırım. Sonuçta tuvalette namahrem ya sizi sizi orada hayal etse??? Düşüncelere bak yaaa
Hayal gucunuz takdire sayan.Ben ve esim evdeysek yatiya kalinir.Ayrica yatiya kalanlar genellikle evli cift veya akraba olur.Bekar arkadasin kalmasini esimde istemez.ben evde yokken gelirler otururlar falan.ama kalma isi cok ayri.o evin duzenini bayan halleder.battaniyesi carsafi havlusu vs....
Evin hanimi yoksa o evde erkeklerin olmasida cok sacma.ayrica cumlelerinize dikkat ederseniz sevinirim.lafi carpitmayin.hayal kurmakla ilgili tek kelime kurmadim.sizin zihniyetiniz belli.
Arkadaşlar insanları birleştiren duygular ayıran ise fikirlerdir hepimizin fikri farklı ancak kim ne derse desin evime ben yokken ve haberim yokken birinin gelmesini onaylamıyorum
Abartilacak bisey yok diyenler ciddimi Allah askina..orasi bekar evi degil.Namahrem bircok alan var.Kesinlikle önleminizi alin derim.
kirli sepetiyle adamin ne isi olur ki ?Aynen banyoda kirli sepetinde camasırlarım vardı
E tamam o zaman konu kapansın.sen ben mi abartıyorum diye konu açmışsın karşıt fikirleri zaten hiç haklı bulmayıp kendi fikrindesin.
Bunun dahası da tartışmaya gidecek gibi görünüyor zaten millet şunu diyenler ciddi mi, ay bunu diyenlere inanamıyorum diye dominantlık yapmaya başladılar.umarım konun kapatılmaz polemikten
Adam sizin evde niye yıkanmış sordunuzmu eşinize?Arkadaşlar insanları birleştiren duygular ayıran ise fikirlerdir hepimizin fikri farklı ancak kim ne derse desin evime ben yokken ve haberim yokken birinin gelmesini onaylamıyorum
Dominantlık yapmaya çalışmıyorum kimseye kendi adıma. Millet kendıne bakmadan ona buna şaşırıyor. Kimsenin evinin bekçisi değiliz isteyen istedıgını, istedıgı gibi misafir eder , edecektir zaten ama bunu ifade ederken işi mahreme, namusa getiren insanlar var. Sanki biz, aynı fikirde olmayanlar mahrem nedir, özel nedir bilmez insanlarız gibi. Olay bu.
Bence büyütmeyin ..böyle konular için yormayın birbirinizisize basit bir konu olarak gözükebilir herkesin fikirleri farklıdır.
Çok şükür bu konuda şasırmayacağımı biliyorum.Bu benim hayatım benim düzenim benim doğrum.Benim kabul edebileceğim birşey değil.Siz evde yokken istediğiniz kişi kalsın.Benim eşyalarım özel.Günlugum var, anilarim fotograflarim..Ben yokken rahat edemem.Orası bize ait.Dedigim gibi insanlara saldirmadan konuşmayı deneyin.Onlar hayal gücü değil. Şuan bu konuda yazan kadınların birebir yorumlarıdır benim yazdıklarım. Onları okuyup şaşırmıyorsunuz, abartıyorsun diyenlere çok şaşırıyorsunuz. Mahrem nedir yani evde açıklar mısınız? Siz yokken eşinizin havlunun, yorganın yastıgın yerini, düzenini bilmemesi mi oluyor mahremlik? Siz evdeyken bu sayede mahrem kalkıyor yani. Herkesin eşi evin düzenini, eşyaların yerini bilmeyecek kadar evle alakasız değildir belki.
Evli olan insanlar düzgün insan, bekar olunca herşey beklenir oluyor heralde bu apayrı bir konu neyse. İnsanlara bu kadar şaşırmayın zira sizde çok şaşırtıcısınız.
Ben kabul etmem.siz ediyorsunuz.Benim doğrum bu.nasıl bir önlem mesela cidden düşündüm ama bulamadım
ben namahrem vs diye düşünmem
burada "ay yatak odama kimse girmesin" diyeni de anlamam mesela
o evin her köşesinde her şey yapılabilir yatak banyo vs özel değil
ama eşim de eve arkadaşları ile gelebilir
ben varken de yokken de
hatta ben yokken daha bile iyi
eşim hizmet eder
bence evin kadını yoksa o eve misafir gelmesi saçmalık bana tesr durumlar acil br durum yoksa tabi kiGeçen haftasonu annemin yanına gittim kızımla anneler gününde hasta olduğum için gidememiştim annem başka bir şehirde yaşıyor eşimde ben de arkadaşlarımla takılırım bana da iyi olur demişti.Arkadaşlarıyla vakit geçirmişler mangal yakmışlar cafede vakit geçirmişler ama günün sonunda eşim arkadaşını( kankam diyor)evimize yatılı getirmiş.Daha önce annem rahatsızlandığında da ben evde yokken başka bir arkadaşını getirmişti ve ben bu durumdan rahatsızlığımı ifade etmiştim kendisine.Yine aynı şey olunca çok sinirlendim moralim bozuldu sizce ben mi abartıyorum ama tanımadığım bir adamın benim özelimde evimde ne işi var kızlar?
Ben kabul etmem.siz ediyorsunuz.Benim doğrum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?