bence bi kadin gelipte bornozu kullanmis olabilir mi yada baska arkadasin kocasida arkadasini yatak odasinda yatirmis falan... bana cokta normal gelmedi.yada gizli gay falan ya da aleni bi kadinla aldatiyo takip edin derim... cok mu utopik oldu... valla neler neler duyuyoruz hala daha sasiriyorsak dunya hali.
size basit bir konu olarak gözükebilir herkesin fikirleri farklıdır.Allahım ya millet neleri dert ediyor kendine ..
Sizle hayat çok zor ne diyeyim ..ne var getirdiyse tutup yatakodanda yatırmadı heralde ..özelime girmek vs ne abarttınız
öyle bişey olsa komsular söylerdibornoz meselesi bana da bunları düşündürdü.
eminimErkek geldiginden emin misiniz eve
Konu saçma değil mi ya?
Sanki ne var evde kalmasında abartıyorsun denildiği için bornoz olayı uydurulmuş gibi.
1. Adam neden bir gece kaldıgı evde duş alma ihtiyacı hissediyor?
2. Hadi aldı diyelim eşin (misafir havlusu olayını geciyorum) neden kendi bornozunu değil de seninkini veriyor?
3. Hadi verdi diyelim bu adam senin bornozuna nasıl sıgıyor?
Ayrıca normal bir insan senin kirli sepetini karıstırmayı bırak bakamaz bile tiksinir. Bütün erkekler sapık değil. Bütün erkekler size bayılmıyor. Belki adamın asla tipi olmayacak bir kadınsın.
Konu abartı, yorumlar daha bir abartı.
öyle bişey olsa komsular söylerdi
hayır sormadı adam bizim evdeyken bile haber vermedi sonra ben eve dönünce söylediYatılı arkadaşımı davet edeyim mi diye size sormuş muydu?
Ben de hamileyken anneme kalmaya gittiğimde eşim arkadaşımı yatılı çağırayım mı diye sormuştu ben de olur demiştim evi ona göre toparlayıp bırakmıştım.
Burda sorması önemli ve alışkanlık haline gelmemesi
ama dedim ya o kadarcık sorumluluğa sahip olmayan adamla evlilik yürümez
mesele bornoz da değil yenisini alırsın,
benim toplumun genelinde gözlemlediğim bişey var -konu sahibi özelinde değil genel olarak-
sanki kadınlar ev sahibi, kocaları evde yaşayan biri...
bütün sorumluluk kadında, ama bununla birlikte hakların genişi de kadında, çok gördüm burda, ben evde yokken annesini çağırmış diye konu açan... hangi kadın eşi yokken annesine, eşim yok ne işin var gelme der?
ya da en basiti en pisken misafir gelirse, neden sadece kadın bundan utanır,
ya da yemek yoksa, ya da yemek yapılacaksa bu neden sadece kadının sorumluluğu falan filan
özetle kadın da adam da eve arkadaş, akraba vs çağırabilmeli, arkasından dağılanı toplayabilmeli, ve idray yolları, misafire kişisel bornoz ve iç çamaşırlarını vermeyecek kadar açık olmalı
neden haber vermemiş,sorduğunuzda ne cevap verdi?hayır sormadı adam bizim evdeyken bile haber vermedi sonra ben eve dönünce söyledi
daha önce de haber vermemişti sanırım tepkimden çekindineden haber vermemiş,sorduğunuzda ne cevap verdi?
Bence bunda abartılcak bırsey yok esım evde yokken bazen bızdede benım bayan arkadaslarım yatıya kalır , oturmaya gelıp gec olunca yatıya kalan arkadaslarım oldu, ben evde yokken tanıdıgım bıldıgım bırı ıse o da arkadasını getırebılır evımıze sorun yok....Geçen haftasonu annemin yanına gittim kızımla anneler gününde hasta olduğum için gidememiştim annem başka bir şehirde yaşıyor eşimde ben de arkadaşlarımla takılırım bana da iyi olur demişti.Arkadaşlarıyla vakit geçirmişler mangal yakmışlar cafede vakit geçirmişler ama günün sonunda eşim arkadaşını( kankam diyor)evimize yatılı getirmiş.Daha önce annem rahatsızlandığında da ben evde yokken başka bir arkadaşını getirmişti ve ben bu durumdan rahatsızlığımı ifade etmiştim kendisine.Yine aynı şey olunca çok sinirlendim moralim bozuldu sizce ben mi abartıyorum ama tanımadığım bir adamın benim özelimde evimde ne işi var kızlar?
Abartilacak bisey yok diyenler ciddimi Allah askina..orasi bekar evi degil.Namahrem bircok alan var.Kesinlikle önleminizi alin derim.
Abartilacak bisey yok diyenler ciddimi Allah askina..orasi bekar evi degil.Namahrem bircok alan var.Kesinlikle önleminizi alin derim.
bu arkadaş cidden senin bornozunu mu kullanmış ya?Arkadaşlar insanları birleştiren duygular ayıran ise fikirlerdir hepimizin fikri farklı ancak kim ne derse desin evime ben yokken ve haberim yokken birinin gelmesini onaylamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?