Eşimin Ben evde yokken bekar arkadaşlarını eve yatılı getirmesi ben mi abartıyorum?

bornoz meselesi bana da bunları düşündürdü.

Brnimde tanıdıgım biriyse sorun yok. Planlı bir gezi sonucta evde iç çamaşır vs bırakılmaz. Benim eşimde getirir ben takılmam iyi aslında eve kadın atmasındansa

Allahım ya millet neleri dert ediyor kendine ..
Sizle hayat çok zor ne diyeyim ..ne var getirdiyse tutup yatakodanda yatırmadı heralde ..özelime girmek vs ne abarttınız
size basit bir konu olarak gözükebilir herkesin fikirleri farklıdır.

3 ü ben de sordum, yapılı bir kadın mısınız diye, anca o şekilde sığar yani.

ama 1 i çok kişi yazmış, ben aynı fikirde değilim, çoğu insanın günlük duş alışkanlığı vardır, evde kalacak kadar samimi iseniz banyoyu da kullanırsınız diye düşünüyorum. En azından ben arkadaşıma gittiğimde duş alırken çekinmem açıkçası.

2 de hakkaten komik, nasıl bir kocadır bu.

Yatılı arkadaşımı davet edeyim mi diye size sormuş muydu?
Ben de hamileyken anneme kalmaya gittiğimde eşim arkadaşımı yatılı çağırayım mı diye sormuştu ben de olur demiştim evi ona göre toparlayıp bırakmıştım.
Burda sorması önemli ve alışkanlık haline gelmemesi

hayır sormadı adam bizim evdeyken bile haber vermedi sonra ben eve dönünce söyledi

+1000 deyim.
her şey de planlı olmak zorunda değil ki, her zaman önceden söylensin.
örneğin kadın özel eşyalarını bırakıyorsa, adam arkadaşından bir on dakika önce eve gider, toparlar evi, sonra arkadaşını çağırır.
benim evi dağınık bırakmışlığım çoktur mesela, eşim arkadaşını markete gönderir, ya da ben bir bakınayım eve der, ondan sonra kapıyı misafire kendisi açar. Ne var bunda. Ev onun da evi, misafir getiriyorsa sorumluluğu alacak.
He tabi evde misafir varsa, sürekli beni arar, o nerede bu nerede diye, onu söylemeyeyim :)

Bence bunda abartılcak bırsey yok esım evde yokken bazen bızdede benım bayan arkadaslarım yatıya kalır , oturmaya gelıp gec olunca yatıya kalan arkadaslarım oldu, ben evde yokken tanıdıgım bıldıgım bırı ıse o da arkadasını getırebılır evımıze sorun yok....

iyide asıl siz varken yatılı cagırması saçma olurdu siz yokken takılsın ne olacak yani anahtarı verip çıkmamışki hem böle daha rahat ederler erkek erkeğe sohbet muhabbet yani ne var bunda bende arkadaşlarımı yatılı cagırınca eşimi yollarım anasına :)

Bencede abartacak birşey yok bunda.benim eşimde ben yokken çağırır arkadaşlarıni.aynı şekilde bende o yokken çağırırım.Sonuçta onunda evi orası.arkadasiyla vakit geçirmek istemesi gayet normal geliyor bana.

Abartilacak bisey yok diyenler ciddimi Allah askina..orasi bekar evi degil.Namahrem bircok alan var.Kesinlikle önleminizi alin derim.

Abartilacak bisey yok diyenler ciddimi Allah askina..orasi bekar evi degil.Namahrem bircok alan var.Kesinlikle önleminizi alin derim.

Bence siz ciddi misiniz??? Evli olunca ev kimsenin sokulmaması gereken heryerde donların, sütyenlerin uçuştuğu, her dolaptan fantezi ürünlerinin fışkırdığı biyer mi oluyor? Bornoz kullanmak normal değil kimse normal bulmamış zaten ama yok cinayet sebebi, namahrem, fantazi kurar, kirli donumu karıştırır filan... Bence siz abartıyorsunuz. Evinize kimseyi sokmuyorsunuz heralde gelenede banyo ve tuvaleti yasaklıyorsunuz sanırım. Sonuçta tuvalette namahrem ya sizi sizi orada hayal etse??? Düşüncelere bak yaaa

Arkadaşlar insanları birleştiren duygular ayıran ise fikirlerdir hepimizin fikri farklı ancak kim ne derse desin evime ben yokken ve haberim yokken birinin gelmesini onaylamıyorum

Arkadaşlar insanları birleştiren duygular ayıran ise fikirlerdir hepimizin fikri farklı ancak kim ne derse desin evime ben yokken ve haberim yokken birinin gelmesini onaylamıyorum
bu arkadaş cidden senin bornozunu mu kullanmış ya?
eşin nasıl müsade etmiş buna?
ben mi yanlış anladım kiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…