- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Evimi dışarı çıkacağımda mutlaka toplu bırakırım.Kesinlikle abartmiyorsunuz, ben olsam bende çok kızardim .Erkekler kadınlar kadar düşünceli degil, kadın biri gelse ortalığı toparlar misafiri usulüne göre ağırlar, Ancak erkekler bu kadar dikkatli olamazlar. Ev dağınık olabilir, kadının özel eşyaları ortalikta olabilir..
Aynı benim eşim çıldırıcamsonundaben evden çıkıyorum arkadaşı geliyor bir yere kadar sabret tim ama artık evden çıkmak istemiyorum resmen arkadaşı ile çocuk gibi bilgisayar oyunları oynuyorlar benden artık çok sıkıldımGeçen haftasonu annemin yanına gittim kızımla anneler gününde hasta olduğum için gidememiştim annem başka bir şehirde yaşıyor eşimde ben de arkadaşlarımla takılırım bana da iyi olur demişti.Arkadaşlarıyla vakit geçirmişler mangal yakmışlar cafede vakit geçirmişler ama günün sonunda eşim arkadaşını( kankam diyor)evimize yatılı getirmiş.Daha önce annem rahatsızlandığında da ben evde yokken başka bir arkadaşını getirmişti ve ben bu durumdan rahatsızlığımı ifade etmiştim kendisine.Yine aynı şey olunca çok sinirlendim moralim bozuldu sizce ben mi abartıyorum ama tanımadığım bir adamın benim özelimde evimde ne işi var kızlar?
Evet arkadaslar
Dunyadaki tum erkekler sizi arzuluyor
Gelip bornozunuza surtunup fantezi kuracaklar
(Hijyen acisindan igrenc, bir kadinin kullanmasi da igrenc)
Siz simdi el de sIkIsmiyorsunuzdur
Malum ten degiyor, ya fantezi kurarsa?
Kac erkegin elini sIktim bilmiyorum, gitti namus
Bence adamlar zaten sey diyordur
Sunun eve bi gideyim de karisinin sutyenlerini koklayayim, camasirlarini karistirayim
Bu nasil bir histeridir ya son gunlerdeki konulara cok guluyorum asdfghj
cok haklisiniz eşiniz en azindan arkadasini davet etmeden sizi bi arayip ev musait mi toplu mu vs diye sorabilirdi.. belki evi daginik biraktiniz, belki ortada özel esyalariniz kaldi... bunu eşinize guzelce anlatinGeçen haftasonu annemin yanına gittim kızımla anneler gününde hasta olduğum için gidememiştim annem başka bir şehirde yaşıyor eşimde ben de arkadaşlarımla takılırım bana da iyi olur demişti.Arkadaşlarıyla vakit geçirmişler mangal yakmışlar cafede vakit geçirmişler ama günün sonunda eşim arkadaşını( kankam diyor)evimize yatılı getirmiş.Daha önce annem rahatsızlandığında da ben evde yokken başka bir arkadaşını getirmişti ve ben bu durumdan rahatsızlığımı ifade etmiştim kendisine.Yine aynı şey olunca çok sinirlendim moralim bozuldu sizce ben mi abartıyorum ama tanımadığım bir adamın benim özelimde evimde ne işi var kızlar?
Peki getirdiği adam banyonuzu hatta bornozunuzu kullansa bu hosunuza gider mi
eminim öyle bişey olsa komsular söylerdivalla aklını bulandırmak istemem ama,
eşinin erkek arkadaşını getirdiğine eminsin dimi
hangi erkek arkadaşının karısının bornozunu giymek ister ki..
Olabilir fikirler aynı olacak diye bir kanun yokZaman zaman eşimin arkadaşı gelir bizde kalır,hiç rahatsız olmam,birlikte yemek yeriz,kahvaltı yaparız,ne var bunda ?
Üzgünüm ama düşünceniz bana geri kafalıca geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?