Eşimin Ben evde yokken bekar arkadaşlarını eve yatılı getirmesi ben mi abartıyorum?

orasi bekar evi mi ogrenci evi mi... esiyle yasadigi bi yere bence erkek bi arkini getiremez. getirmemeli. belki ozel esyalarin cikacak bir yerden. bana ters geliyor bu durum.

Evimi dışarı çıkacağımda mutlaka toplu bırakırım.
Yatağımı dağınık bıraktığım 16 yılda 16 kez bile değildir.O da çocukların doktorluk işi varsa vs.Buna rağmen eşim sık sık böyle birşey yapsa istemezdim.Hele bornozum giyilecek,eşimin gözü önünde direk yakarım.Arada belki olabilir.Nitekim evimize taşındığımızın ertesi günü ben eksikleri tamamlayıp babamla eve getirmek için çocuklarla annemde kalmıştım.Eşimin arkadaşı tesadüfen gelmiş,eşimde misafir etmiş.Sabah kahvaltıdan sonra gitmiş.

hayır, ortada bir abartı yok. orası sizin birlikte yaşadığınız ev, elalemin adamının ne işi var? bir de neden bornozunuz kullanılıyor ki? kocanız da bi alem. kocaman bir eksi bu.

bu kadar ustune gelir ayni seyi yasamis olarak ben asla hazmedemiyorum,tabiri caizse cinler tepeme cikiyor adini duydugumda bile tuylerimi nefretten diken diken eden adamin evimde dolanmasi vb.turkiyeye gittigimde esimin arkadasi gelmis.ben eve dondugumde yastik vb cikmis,laptopda skype adi falan var adamin,kaldigina eminim,cingar cikarttim..saygi duyuyorsa esine fikrini almali,bildirmeli yoksa huzursuzluk hic bitmiyor kendimden biliyorum

Tabiki haklısınız bende kızarım böyle bişeye bende getirmem eve yatılı arkadaş ki en yakın arkadaşıma bile kendi ağzıyla teklif ettiği halde Hayır dedim esimde getiremez

Evet arkadaslar

Dunyadaki tum erkekler sizi arzuluyor

Gelip bornozunuza surtunup fantezi kuracaklar

(Hijyen acisindan igrenc, bir kadinin kullanmasi da igrenc)

Siz simdi el de sIkIsmiyorsunuzdur

Malum ten degiyor, ya fantezi kurarsa?

Kac erkegin elini sIktim bilmiyorum, gitti namus

Bence adamlar zaten sey diyordur

Sunun eve bi gideyim de karisinin sutyenlerini koklayayim, camasirlarini karistirayim

Bu nasil bir histeridir ya son gunlerdeki konulara cok guluyorum asdfghj

Aynı benim eşim çıldırıcamsonundaben evden çıkıyorum arkadaşı geliyor bir yere kadar sabret tim ama artık evden çıkmak istemiyorum resmen arkadaşı ile çocuk gibi bilgisayar oyunları oynuyorlar benden artık çok sıkıldım

Normalde sorun değil, kendi eşim açısından arkadaşını istediği gibi davet edebilir.
Ama sizin eşiniz çocuk gibi daha evin misafir eşyasını bilmiyor, böyle eşim olsa yalnız bırakıp, ev bile emanet etmezdim.

Konu saçma değil mi ya?
Sanki ne var evde kalmasında abartıyorsun denildiği için bornoz olayı uydurulmuş gibi.
1. Adam neden bir gece kaldıgı evde duş alma ihtiyacı hissediyor?
2. Hadi aldı diyelim eşin (misafir havlusu olayını geciyorum) neden kendi bornozunu değil de seninkini veriyor?
3. Hadi verdi diyelim bu adam senin bornozuna nasıl sıgıyor?

Ayrıca normal bir insan senin kirli sepetini karıstırmayı bırak bakamaz bile tiksinir. Bütün erkekler sapık değil. Bütün erkekler size bayılmıyor. Belki adamın asla tipi olmayacak bir kadınsın.
Konu abartı, yorumlar daha bir abartı.

Allahım ya millet neleri dert ediyor kendine ..
Sizle hayat çok zor ne diyeyim ..ne var getirdiyse tutup yatakodanda yatırmadı heralde ..özelime girmek vs ne abarttınız

Ay evet millet kendini ne sanıyorsa ..

Zaman zaman eşimin arkadaşı gelir bizde kalır,hiç rahatsız olmam,birlikte yemek yeriz,kahvaltı yaparız,ne var bunda ?
Üzgünüm ama düşünceniz bana geri kafalıca geldi.

cok haklisiniz eşiniz en azindan arkadasini davet etmeden sizi bi arayip ev musait mi toplu mu vs diye sorabilirdi.. belki evi daginik biraktiniz, belki ortada özel esyalariniz kaldi... bunu eşinize guzelce anlatin

Bence haklisin. Ben de esimle ayni sorundan tartistim zamaninda. Artik yapmiyor. Ya da haber verip fikrimi soruyor. Bence oldukca uygunsuz.

valla aklını bulandırmak istemem ama,
eşinin erkek arkadaşını getirdiğine eminsin dimi
hangi erkek arkadaşının karısının bornozunu giymek ister ki..

Zaman zaman eşimin arkadaşı gelir bizde kalır,hiç rahatsız olmam,birlikte yemek yeriz,kahvaltı yaparız,ne var bunda ?
Üzgünüm ama düşünceniz bana geri kafalıca geldi.
Olabilir fikirler aynı olacak diye bir kanun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…