• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bencilliği...

quick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
145
1
66
mrb kızlar...
lütfen bana bir akıl verin işin içinden çıkamıyorum çünkü...çıldıracam...
eşimle çook iyi anlaşırdık biz taki yeni işe girene kadar.
çok uzun mesai saatleri var tatili yok vs...birbirimize fazla zaman ayıramaz olduk.
ve artık beni dinlemiyor değer vermiyor sanki...
işe herzaman arabayla gider banada gün içinde araba lazım oluyor
seni işe bırakim arabayı bana bırak diyorum hayır diyor.(işyeri 10 dk mesafede)
dün çok işim vardı araba şarttı .sabah hazırlandım eşimi işe bırakıp arabayı alacaktım.
hayır gelme boşuna vermicem arabayı dedi..bunu 2. kez yaptı ve çok kırıldım.
neden ısrarla vermiyor anlamıyorum anlamakta istemiyorum...ama bu adama ne yapmalıyım ki hatasını anlasın...
_arabaya adımımı atmıcam dedim ama olmuyor mecburen biniyorum...
küsüyorum kırıldığımı anlatıyorum yine yapıyor...
araba işe gitmeyecek minibüsle işe gideceksin dedim onuda dinlemiyor...napim ben bu adamı yaa

durumunuz musaitse kendine uygun fiyatli bi araba alsan nasil olur...eger durumun yoksada bi kac zaman arabayi isteme sen istedikce galiba oda iinat edip vermiyor...:40:

alabilirim aslında ama şuanda 2 arabanın masrafını karşılayabilecek durumda değiliz..
arabayı 2 aydan sonra istedim ama yok vermiyor..

mrb kızlar...
lütfen bana bir akıl verin işin içinden çıkamıyorum çünkü...çıldıracam...
eşimle çook iyi anlaşırdık biz taki yeni işe girene kadar.
çok uzun mesai saatleri var tatili yok vs...birbirimize fazla zaman ayıramaz olduk.
ve artık beni dinlemiyor değer vermiyor sanki...
işe herzaman arabayla gider banada gün içinde araba lazım oluyor
seni işe bırakim arabayı bana bırak diyorum hayır diyor.(işyeri 10 dk mesafede)
dün çok işim vardı araba şarttı .sabah hazırlandım eşimi işe bırakıp arabayı alacaktım.
hayır gelme boşuna vermicem arabayı dedi..bunu 2. kez yaptı ve çok kırıldım.
neden ısrarla vermiyor anlamıyorum anlamakta istemiyorum...ama bu adama ne yapmalıyım ki hatasını anlasın...
_arabaya adımımı atmıcam dedim ama olmuyor mecburen biniyorum...
küsüyorum kırıldığımı anlatıyorum yine yapıyor...
araba işe gitmeyecek minibüsle işe gideceksin dedim onuda dinlemiyor...napim ben bu adamı yaa
benimde eşim yoğun çalışır alışmam uzun zman aldı ama aileniz için çalışıyor...
arabayı istesem vermezdi bence..
ama size değer vermediğini düşünmüyorum..bence veriyordur..
alttan alarak yumuşak kelimelerle konuşun düşüncesini öğrenin..

eşim arabasıyla bütünleşmiş best fm açıyor torpido gözüne bakma der örneğin izinsiz..
onun özgürlük alanı gibi bir şey..:44::86::4:

erkekler arabalarını çocukları gibi benimsediği için vermiyorlar maalesef ama bu demek değilki size değer vermiyor.tatlı dille güzelce söylerseniz aşılmayacak bi sorun değilki

erkekler malesef böyle çok üsteleyince geri teper son zamanlardada bi mesafe girmiş aranıza.eşiniz arabanın rahatlığına alışmış ama durumunuz biraz karışık geldi.eşinizi alın karşınıza ve anlatın hala anlamıyosa vardır işin içinde bişey.

benimde eşim yoğun çalışır alışmam uzun zman aldı ama aileniz için çalışıyor...
arabayı istesem vermezdi bence..
ama size değer vermediğini düşünmüyorum..bence veriyordur..
alttan alarak yumuşak kelimelerle konuşun düşüncesini öğrenin..

resmen yalvarıyorum ama banamısın demiyor

erkekler malesef böyle çok üsteleyince geri teper son zamanlardada bi mesafe girmiş aranıza.eşiniz arabanın rahatlığına alışmış ama durumunuz biraz karışık geldi.eşinizi alın karşınıza ve anlatın hala anlamıyosa vardır işin içinde bişey.

evet kesinlikle bu aralar çok karışık durumumuz.konuşuyorum haklısın diyor...
ama aynı şeyi tekrar yapıyor ...
çok şaşkınım hiç böyle yapmazdı

resmen yalvarıyorum ama banamısın demiyor
sana olan sesvgisini bu olayla bağdaştırma ..aman ben istemem arabasını falan bir şey olur allah korusun başıma ekşir..

evet kesinlikle bu aralar çok karışık durumumuz.konuşuyorum haklısın diyor...
ama aynı şeyi tekrar yapıyor ...
çok şaşkınım hiç böyle yapmazdı

sana olan sesvgisini bu olayla bağdaştırma ..aman ben istemem arabasını falan bir şey olur allah korusun başıma ekşir..

onun arabası değil ki ama...
bizim arabamız.önceki işine giderken arabayı götürmezdi araba hep bendeydi ve bana tek laf etmedi

onun arabası değil ki ama...
bizim arabamız.önceki işine giderken arabayı götürmezdi araba hep bendeydi ve bana tek laf etmedi
istersen takip et eşini..yani neden değişmiş olabilirki:44:

istersen takip et eşini..yani neden değişmiş olabilirki:44:

o konuda hiç güvensizlğim olmadı asla....
zaten gözönünde biryerde çalışıyor alışveriş merkezinde.
nezaman canım sıkılsa haber bile vermeden giderim yanına ....

araba lazim oldugu zaman , bende esimi , seni ise birakiyayim arabayi alayim diyordum , ya hayir diyordu yada istemeyerek cevap veriyordu, bende birdaha arabayi istememe karari aldim. istemiyorum artik. 4-5 aydir benim arabayi sattik. neyse simdi kendisi teklifte buluyor, beni ise birak arabayi sen al diye:) bende yok istemiyorum diyorum. ama ne kustum ne incittim onu . kullanmadim arabasini. bir yere gitcek olursam yada isim olursa ona soyluyorum , onunda artik zoruna gidiyor bikiyor :) bir kac gundur araba alalim sana dedi. biktirma taktigini kullanabilirsin belki , bende ise yaradi:)

hic arabasini isteme esinin, kendini zorla, dolmusla git gel, buarada hic surat asma, senin yoruldugunu ve zorluk cektigini gorup, bencilce davrandigini anlayip kendi teklif edecektir..

araba lazim oldugu zaman , bende esimi , seni ise birakiyayim arabayi alayim diyordum , ya hayir diyordu yada istemeyerek cevap veriyordu, bende birdaha arabayi istememe karari aldim. istemiyorum artik. 4-5 aydir benim arabayi sattik. neyse simdi kendisi teklifte buluyor, beni ise birak arabayi sen al diye:) bende yok istemiyorum diyorum. ama ne kustum ne incittim onu . kullanmadim arabasini. bir yere gitcek olursam yada isim olursa ona soyluyorum , onunda artik zoruna gidiyor bikiyor :) bir kac gundur araba alalim sana dedi. biktirma taktigini kullanabilirsin belki , bende ise yaradi:)

hic arabasini isteme esinin, kendini zorla, dolmusla git gel, buarada hic surat asma, senin yoruldugunu ve zorluk cektigini gorup, bencilce davrandigini anlayip kendi teklif edecektir..

benim zoruma giden onun arabası değil bizim arabamız o.ben o araba için altınlarımı verdim.şimdi bi tutturmuş benim arabam...
asla istemicem bidaha ama vayy benim karım arabayı istemiyor zorlanıyor diyebilecek kapasitedemi benim kocam artık çözemiyorum

Back
X