• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bencilliği...

ne sinir bi durum valla ben dengesizimdir sende yap al anahtarı fırlat taaaaaa anasının gözüne vermessen verme kalmadım senin arabana de deliye yat azcık korkar belki binmem valla arabasına bida yola gelene kadar

walla arkadaşım bu erkekler sevgili anneleri tarafından sürücü koltuğunda doğurulmuş gibi geliyor bana.
başta kendi eşim olmak üzere, babam dahil çevremdeki bütün erkekler için arabaları çok kıymetli.
her yere hatta 2dk olan mesafeye bile arabayla giderler sonra park yeri bulamamaktan şikayet ederler ama asla arabadan vazgeçmezler. bu kabullenilmesi zor da olsa bir gerçek.
araba altınlarınızla alındığında ruhsatı kendi adınıza yaptırsaydınız keşke, o zaman böyle bir durum olduğunda (biz kadınlara göre aşşağılayıcı) ama o benim arabam deme hakkı sizde olurdu:)
her yere taksiyle gidip taksi fişlerini alın ve eşinizin göreceği bir yerde biriktirin. mutlaka dikkatini çekecektir.
ya da olur olmaz saatlerde işiniz olmasa bile arayıp beni şuraya bırakırmısın diyin. çalıştığı için bu durum mutlaka bir süre sonra onu rahatsız edecektir. o zaman arabayı almanız konusunda teklif kendinden gelebilir.

biz her sabah evden birlikte çıkarız eşim beni işe bırakır akşam gelir alır ama genelde benden önce işi bittiği için 1 saat falan bekler. ilk başlarda akşam arar minibüsle dönsen olurmu diye sorardı. ben de tabi hayatım neden dönmeyeyim ben annemin karnından arabayla çıkmadımki derim. akşam iş çıkışımda da hep kapıda beni bekler:)
bunların sonucunda geçenlerde sana da bir araba alsakmı teklifi geldi ama ben trafikte aktif olmaya karşıyım şoförlü arabam var zaten diyip geri çevirdim:) şoförlüğüm de iyidir bu arada ama şimdilik masrafa gerek yok.

canim muhtemelen arabanizin yedek anahtari vardir
o arabayla ise gittikten sonra sende git arabayi al ve istedigin yere git hatta onun is cikisi arabayi geri götürme
eve geldiginde sana kizarsada arabanin sadece ona ait olmadigini sert bi dille belirt
hayret bisey ya sen altinini bozdur bitek adam arabayi sahiplensin ,sakin ezdirme kendini
öyle duygusal davranipta onun anlamasini bekleme ,anlasada ANLAMAZ isine gelmez cunku

evet aklıma geldi ama yapmadım..
haklısın anlıyodur mutlaka ama işine gelmiyor

walla arkadaşım bu erkekler sevgili anneleri tarafından sürücü koltuğunda doğurulmuş gibi geliyor bana.
başta kendi eşim olmak üzere, babam dahil çevremdeki bütün erkekler için arabaları çok kıymetli.
her yere hatta 2dk olan mesafeye bile arabayla giderler sonra park yeri bulamamaktan şikayet ederler ama asla arabadan vazgeçmezler. bu kabullenilmesi zor da olsa bir gerçek.
araba altınlarınızla alındığında ruhsatı kendi adınıza yaptırsaydınız keşke, o zaman böyle bir durum olduğunda (biz kadınlara göre aşşağılayıcı) ama o benim arabam deme hakkı sizde olurdu:)
her yere taksiyle gidip taksi fişlerini alın ve eşinizin göreceği bir yerde biriktirin. mutlaka dikkatini çekecektir.
ya da olur olmaz saatlerde işiniz olmasa bile arayıp beni şuraya bırakırmısın diyin. çalıştığı için bu durum mutlaka bir süre sonra onu rahatsız edecektir. o zaman arabayı almanız konusunda teklif kendinden gelebilir.

biz her sabah evden birlikte çıkarız eşim beni işe bırakır akşam gelir alır ama genelde benden önce işi bittiği için 1 saat falan bekler. ilk başlarda akşam arar minibüsle dönsen olurmu diye sorardı. ben de tabi hayatım neden dönmeyeyim ben annemin karnından arabayla çıkmadımki derim. akşam iş çıkışımda da hep kapıda beni bekler:)
bunların sonucunda geçenlerde sana da bir araba alsakmı teklifi geldi ama ben trafikte aktif olmaya karşıyım şoförlü arabam var zaten diyip geri çevirdim:) şoförlüğüm de iyidir bu arada ama şimdilik masrafa gerek yok.

ilk arabamız benim üstümeydi zaten.ve eşimin işi dolayısıyla araba hep bendeydi eşim akşamdan akşama dışarı çıkarsak kullandı.bu arabayıda yeni aldık eşimin üzerine olmasını ben istedim.
ama dediğiniz gibi erkekler rahatlarına çok düşkün 5 dk lık yola bile arabayla gider.
yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.yalnız benim eşimin tek kötülüğü arabayı vermemesi.
yoksa heryönden çok iyidir.çamaşır yıkar,asar,katlar.bulaşık mak.yerleştirir.
gece geç saatte ve yorgun gelir ama yine de bana yardımcı olur her konuda.
yani aslında çok düşüncelidir...

Senin arabaya zarar vermenden mi korkuyor, gerekçesi nedir vermemek için?

Arabaya adım atmam demek çözüm değil, illaki bineceksin, eşin de biliyor bunu. Ayrıca seninde hakkın var arabada, enden binmeyecekmişsin..?

Eğer vukuatlı bir şöför değilsen, eşin arabayı vermek zorunda. Konuşarak anlaşacaksın, başka yolu yok. Veya gideceğin her yere taksiyle git mesela, masraf çıkart.Bir şekilde mantıklı olanın arabayı kullanman olduğuna ikna et.

evet arabaya binmicem demek çözüm değil.ama hakikaten binmek istemiyorum.
arabaya zarar vermemden korkuyor alamaz çünkü diğer araba hep bendeydi.bu araba da bendeydi ta ki eşim işe arabayla gidip gelmeye başlayana kadar.
yeni bir işe girdi iş stresinden kaynaklı diye düşünüyorum yada kendimi avutuyorum bilemiyorum ama oyüzden sessiz kalıyorum şimdilik

Back
X