Eşimin bencilliği ?????

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
merhaba kızlar eşimle çok kötü tartıştık ve konu arkadaşlarım aslında çok fazla arkaşlarıyla sık sık görüşen Bi insan Değilim görüşmek istediğimde de beş karış surat eşimde ,yok gitme gelemem de artık tahammül edemiyorum arkadaşlarım normal kendi halinde evli barklı efendi insanlar ben bu Adamı anlamıyorum gerçekten .. Kendi ailesine kendi akrabalarına gidince hiç sorun yok her gün gitsek sorun yok ama benimkilere binbir minnetle gidiyorum ya da gidiyoruz arkadaşlar da aynı şekilde ne yapacağımı şaşırdım hiç bir sebep bulamıyorum bencillik dışında yeni evliyiz diyorum belki ondan diyorum ama 1.5 yıl oldu gerçi ama hiç Bi değişiklik yok yanlız Bi yere gitmemi istemiyor. Bunalıyorum çocuk Değilim ki defalarca anlatıyorum ama yok ben bu adamla Nasıl aşıcam bu durumu Bi akıl verin bana

Fazla şımarmış bence. Ne münasebet kendi ailesine gidilecek seninkilere naz niyaz. Bence sen ona resti cek kaybetme korkusu yaşat bak nasıl yola geliyor

Ailene giderken de mi aynı. ?
Annemlere haftada bir gidiyorum zaten sınırımı biliyorum ona bişey demiyo ama Bi teyzeme gidecek olayım Bi teyzem gelcek olsun hep problem tavır yaparak git diyor ya da ben yorgunum gitmeyelim falan filan bahaneler arkadaşlarımla görüşmemi istemiyo ben anlamadım

Çok zor böyle biriyle gerçekten...
Sanki kendilerine karı değil, köle alıyorlar...
Butun herşey onların istediği gibi olucakk...
Bana bu saatten sonra değişmez gibi geldi...
Sabır çekeceksinizz.. Çekemiyorsanız da yol vereceksiniz...
Zamanla daha cok bunalıma girme ihtimaliniz war...
İlk önce kendim değin lütfen...

Hayır her seferinde tartışıyoruz tamam git diyo ama beni çıldırttıktan sonra hiç Bi yere gidesim gelmiyo
Hah tam olarak onun için yapıyo işte, çıldırsın mıldırsın ama bi şekil gitmesin diye.

Tam o noktada basıp gidiceksiniz veee geldiğinizde mutlu olmasanızda çoook mutlu görünerek geleceksiniz eve.

Anla
anlatıyorum ben çocuk değilim nereye gidip gitmeyeceğimi bilecek yaştayım biraz bana güven benim eşim yanlış yapmaz yanlış insanlarla görüşmez de diyorum uzun anlatıyorum anlamıyo sen beni dinlemiyorsun peki tamam demiyorsun hep ya neden gitmiyorum Bi sürü şey diyorsun diyo

Kendini size kocası olduğunuzu bu şekilde kanıtlamaya çalışıyor herhalde...
Sanırım eziklik yaşıyor herhangi bir şeyden sizin de farketmediğiniz....

3 5 seneye değişir tecrübe ile sabit konuşuyorum yapman gereken o bir yere giderken senin de ona arıza cikarman sonraları bırak sana kızmayı senin rizan olmadan hiçbiryere gidemez

Moralim bozuk gidesim gelmiyo ki
İnadına gideceksin ,zamanla alıştıracak sen gitmek istemeyeceksin istediği de bu,alıştırmayın önüne geçemezsin bir zaman sonra ,bir bakmışsınız sadece onun istediği yere gidiyorsunuz sizin ne istediğinizin bir önemi kalmamış.

Sakin pes edip gitmemezlik yapma bir daha önünü alamazsın. Sana hissettirdiklerini sende ona hissettirmeye çalış empati yapsın biraz.

Kendisi arkadaşlarıyla vakit geçirmiyor mu ?
Gün geliyor insan insana ihtiyaç duyuyor, iki sohbete aş eriyor.
Bir süre evinizde ağırlayın arkadaşlarınızı, zamanla kabullenir inşallah
yoksa büyük sıkıntı...

En korktuğum bu istediği de bu zaten hep onun istediği yerlere gidicez ama susup kabul eden Bi insan Değilim günlerce küs kalıyoruz bu yüzden ve sn başkaları yüzünden benimle küs yatıyorsun diyo mesele başkası değil sensin diyorum senin tavrın yok anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…