Annemlere haftada bir gidiyorum zaten sınırımı biliyorum ona bişey demiyo ama Bi teyzeme gidecek olayım Bi teyzem gelcek olsun hep problem tavır yaparak git diyor ya da ben yorgunum gitmeyelim falan filan bahaneler arkadaşlarımla görüşmemi istemiyo ben anlamadımAilene giderken de mi aynı. ?
Hayır her seferinde tartışıyoruz tamam git diyo ama beni çıldırttıktan sonra hiç Bi yere gidesim gelmiyoHer defasında tamam diyip kabulleniyormusunuz?
Yapıyorum yok anlamıyo çok tartışıyoruz bu mevzudan ama sonuç yokSen de ona yap aynısını. Onun ailesine arkadaşlarına giderken arıza çıkarmaya başla.
Hah tam olarak onun için yapıyo işte, çıldırsın mıldırsın ama bi şekil gitmesin diye.Hayır her seferinde tartışıyoruz tamam git diyo ama beni çıldırttıktan sonra hiç Bi yere gidesim gelmiyo
anlatıyorum ben çocuk değilim nereye gidip gitmeyeceğimi bilecek yaştayım biraz bana güven benim eşim yanlış yapmaz yanlış insanlarla görüşmez de diyorum uzun anlatıyorum anlamıyo sen beni dinlemiyorsun peki tamam demiyorsun hep ya neden gitmiyorum Bi sürü şey diyorsun diyoÇok zor böyle biriyle gerçekten...
Sanki kendilerine karı değil, köle alıyorlar...
Butun herşey onların istediği gibi olucakk...
Bana bu saatten sonra değişmez gibi geldi...
Sabır çekeceksinizz.. Çekemiyorsanız da yol vereceksiniz...
Zamanla daha cok bunalıma girme ihtimaliniz war...
İlk önce kendim değin lütfen...
Moralim bozuk gidesim gelmiyo kiHah tam olarak onun için yapıyo işte, çıldırsın mıldırsın ama bi şekil gitmesin diye.
Tam o noktada basıp gidiceksiniz veee geldiğinizde mutlu olmasanızda çoook mutlu görünerek geleceksiniz eve.
Kendini size kocası olduğunuzu bu şekilde kanıtlamaya çalışıyor herhalde...Anla
anlatıyorum ben çocuk değilim nereye gidip gitmeyeceğimi bilecek yaştayım biraz bana güven benim eşim yanlış yapmaz yanlış insanlarla görüşmez de diyorum uzun anlatıyorum anlamıyo sen beni dinlemiyorsun peki tamam demiyorsun hep ya neden gitmiyorum Bi sürü şey diyorsun diyo
Ozaman istediğini moral bozukluğuyla yapacaksanız, illaki yapacaksanız yani niye tartışıyosunuz en baştan hanımhanımcık okey diyin??Moralim bozuk gidesim gelmiyo ki
İnadına gideceksin ,zamanla alıştıracak sen gitmek istemeyeceksin istediği de bu,alıştırmayın önüne geçemezsin bir zaman sonra ,bir bakmışsınız sadece onun istediği yere gidiyorsunuz sizin ne istediğinizin bir önemi kalmamış.Moralim bozuk gidesim gelmiyo ki
Ben de artık öyle düşünüyorum bana değil kendine güveni yok tek açıklaması buKendini size kocası olduğunuzu bu şekilde kanıtlamaya çalışıyor herhalde...
Sanırım eziklik yaşıyor herhangi bir şeyden sizin de farketmediğiniz....
En korktuğum bu istediği de bu zaten hep onun istediği yerlere gidicez ama susup kabul eden Bi insan Değilim günlerce küs kalıyoruz bu yüzden ve sn başkaları yüzünden benimle küs yatıyorsun diyo mesele başkası değil sensin diyorum senin tavrın yok anlamıyoİnadına gideceksin ,zamanla alıştıracak sen gitmek istemeyeceksin istediği de bu,alıştırmayın önüne geçemezsin bir zaman sonra ,bir bakmışsınız sadece onun istediği yere gidiyorsunuz sizin ne istediğinizin bir önemi kalmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?